Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi P

Pozycja od tyłu

Polecane posty

Gość gość
Jak bedzie padało to sie utopie w tym bezimiennym jeziorze:oPS: Zapaliłam zapalniczkę. Komunikat odnotowany. Czekame więc;)🖐️

Gość gość
Heh, pocieszenie, że raczej nie mam z czego blednąć:D. Generalnie to nienawidze smażenia sie na sloncu. Jak nie ma wody w pobliżu to mam dośc po 10 minutach:o

Jade na opalanie się. Nie łowie, bo nie umiem ustać w jednym miejscu dłużej niż minute A co, Ty może wędkarz? Pozdro opalaj się tam i tak by pasków nie byłio. Dla mnie możesz się wiercić. Nawet mogę Ci c oś podsunąć byś wenę do wiercenia miała.

Gość gość
No to nara 🖐️A ja może pojde coś wszamać do kuchni......

Gość paweloo
pissing ?? bardzo bardzo przyjemna rzecz :) jest i cieplo i miło

Gość Gabi P
Widzę, że topik ruszył. Szkoda tylko, że w większości nie na temat, a ja naprawdę potrzebuję tej odpowiedzi, bo nie wiem co robić. I chodzi mi o normalny seks od tyłu, nie w tyłek.

Gość Gabi P
odświeżam

Gość Gabi P
Czy to normalne, że podczas pozycji od tyłu jak partner jest we mnie, to mi uciska silnie na pęcherz moczowy i mi się po prostu chce do ubikacji. Jak sprawić, żeby ta pozycja była bardziej przyjemna? Jakie są techniki uprawiania seksu od tyłu?

Gość malenka 2
"nowy w miescie"- dlaczego brutalizujesz pozycje od tylu...... ja ją wrecz uwielbiam i nigdy jeszcze nikt nie lapal mnie za kudly.....a co so dalszych slow ,obijanie posladkow i ostra jazda nie widze nic w tym zlego.....!

malenka 2... tak tak wiem za mocne słowa. Kojarzy mi się bo jakoś tak od tyłu zawsze było takie gorące spontaniczne, niezapowiedziane. Tak \"łóżkowo\" już trochę mniej ale lubię tak nie powiem.

proponuje polozyc sie na brzuchu i zlaaczyc nogi. Partner na Tobie ( od tyłu of kors). Nie uciska i jest milo:)

Czarna -anka- wiesz jakos nie potrafie wyobrazic sobie tej pozycji.To ja mam lezec na brzuchu sciskac jeszcze nogi (a w jakim celu) przecez moj partner nie bedzie mogl wejsc we mnie!!! Po co ja mam mu jeszcze utrudniac penetracje mojej cipenki!!! I tak jestem ciasna!!!

Gość kobieta z ludu
a może nie trzeba tego powstrzymywać? parcia na pęcherz zesiusiałam się pare razy w różnych pozycjach i mój mąż był zachwycony

Gość Gabi P
odświeżam

Gość kalakalak
odświeżam

Gość nie ma co odświeżać
kurzem zarosło

Gość mokry_rider
a mowcie co chcecie... ale mnie bardzo podnieca jak kobieta popuszcza..albo wręcz sie posika w trakcie sexu.. bardzo mnie to rajcuje..

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci