Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prześpij się ze mną

Prześpij się ze mną albo mu powiem co nas łączyło

Polecane posty

Gość prześpij się ze mną

Mam 24 lata, mam wspaniałego chłopaka, planujemy sie niedługo ( po moich studiach pobrać), on ma dobrą prace ja też .....i wszystko byłoby fajnie gdyby nie jedna rozmowa na gg:( Kiedyś poznałam faceta 17 lat starszego ode mnie i sie w nim zakochałam. Byłam z nim 2 lata ale byłam tak zaslepiona i naiwna, ze nie czułam ani nie widziałam tego ( a moze nie chciałam widziec) ze traktuje mnie jedynie jako miły dodatek do zycia. On rozwodnik z 2 dzieci a ja młodziutka i bardzo spragniona jakiegos uczucia. Dla niego to był sex z dziewczyną o fajnym młodym ciele a dla mnie....widziałam w nim kogos wiecej, mojego przyjaciela chociaz trzymał na dystans uczucia. Ale było mi z nim ogólnie dobrze. Przy nim stałam sie kobietą, wyładniałam, zmieniłam styl ubierania na bardziej kobiecy, on mnie dopingował , wspierał, dowartosciowywał i dodawał odwagi. Wiedziałam ze to tylko tymczasowa znajomosc bo wszystko rozchodziło sie o prace, jak miał tu przyjezdzac to sie spotykalismy, gdy dostał awans juz tu nie przyjezdzał. Ale zanim to sie stało były długie rozmowy......on mówił ze ja powinnam poszukac sobie młodego faceta a ja wszystkich potencjalnych kandydatów porównywałam z nim i zaden nie był taki jak on. Az wreszcie on zaproponował mi ze umówi mnie na randke z takim chłopakiem 3 lata starszym ode mnie, który pracuje w jego firmie , ten chłopak był z mojego mista wiec nie było problemu z widywaniem. Okazało sie, ze ten chłopak jest fantastyczny i teraz własnie jestesmy razem i jest cudownie ale.....jest jedno ale...z tamtym facetem nie utrzymywałam juz kontaktu odkąd poznałam A ( tego chłopaka) czyli jakies 2 lata ale ostatnio ten facet zagadał mnie na gg i zaproponował spotkanie w wiadomym celu. Ja odmówiłam oczywiscie, on mnie namawiał az wreszcie powiedział, ze albo sie z nim przespie albo mój chłopak dowie sie co mnie kiedyś łączylo z tym facetem:( jestem cała roztrzęsiona bo nie wiem co robic:( ten facet teraz chce zniszczyc mi całe zycie:( pomozcie bo juz nie wiem co zrobic:(

Gość znudzona zona
powiedz o tym facetowi ,

rozwiazanie jest proste, a mianowicie szczera rozmowa z chlopakiem, powiedz mu jak bylo zanim zaczeliscie sie spotykac i co powiedzial twpj ex. A najlepiej pokaz mu archiwum gg, zeby nie mial watpliwosci :)

Gość prześpij się ze mną
a jesli mnie znienawidzi za to, odejdzie??? nie mam sie czym chwalic a jak mój chłopak sie dowie ze sypiałam z.....w sumie to z jego szefem???:( nie wiem dlaczego ten facet teraz chce mnie widziec...sam mnie poznał z moim obecnym chopakiem, sam chciał zebym sobie ułozyła zycie a teraz robi cos takiego:(

Gość jak to co
porozmawiaj z tym A - chyba to co było to przeszłość i już jej nie zmienisz, nawet jeśli żałujesz. co jeśli prześpisz się z tym starym? myślisz że lepiej koleś A będzie się czuł jak go zdradzisz? no weź pomyśl chwilę nad tym..

Gość jak to co
stary jest zazdrosny, że jego młody kąsek obraca teraz ktoś inny (sorry za dosadność, taka prawda) a A chyba zrozumie że to było i minęło. szczeniackie uczucia.. a to ze to jego szef - nosz kurna.. przypadek!

Gość prześpij się ze mną
nie zdradze go!!! ale boje sie jego reakcji:(

Gość znudzona zona
twoj facet nie moze miec pretensji o twoj poprzedni zwiazek , porozmawiaj z nim , w tym sylu wiesz co mi sie przydazylo moj poprzedni facet chce sie ze mna przespac jak tego nie zrobie to chce ci powiedziec ze z nim bylam ... z wysoka z glowa podniesiona

Gość prześpij się ze mną
ale ja juz nie jestem jego ( tego starszego faceta) , nie widzielismy sie ani nie rozmawialismy 2 lata a teraz nagle sie odezwał z czyms takim:( po co???

Gość jak to co
dokładnie - jak wyżej. nie zdradzisz? to po co pytasz na forum co robić? widać że się wahasz..

Gość znudzona zona
bylas w zwiazku nie oddawas sie za kase wiec sprawa jest oczywista

Gość prześpij się ze mną
tak ale ten starszy chce powiedziec ze ja z nim byłam z związku tylko dla sexu a dla mnie to nie był tylko sex...nie wiem jak mój chłopak na cos takiego zareaguje:(

to przeszłość....może zaboleć, ale jeśli zrobisz dobry podkład (tekst typu: \"mówię Ci o tym, bo Ci ufam i chcę być szczera\"), to chłopak zrozumie i nie powinien robic problemów....a Ty bedziesz spokojna

Gość prześpij się ze mną
ok chyba to bedzie najlepsze rozwiązanie...powiedziec mu zanim tamten mu cos nawymysla

Gość znudzona zona
chyba ze cie sponsorowal >....? wtedy masz problem!!!

Gość jak to co
a ile ty masz lat? jakaś naiwna.. zachciało się temu staremu ciebie i tyle, kiedyś byłaś jego i chce znów, może go jakaś inna młoda laska rzuciła.. mnóstwo może być powodów. może chce cię upokorzyć? czy to ważne co chce zrobić on? ważne co ty zrobisz dziewczyno. nie daj się szantażować!

Gość prześpij się ze mną
pisałam ze mam 24 lata..... upokorzyc??? ale po co??rozstalismy sie w zgodzie, on sam przedstawił mi obecnego chłopaka wiec nie wiem o co teraz ma pretensje?

Stary Cie straszy i szantarzuje. Podejdź do tego na luzie. Przede wszytskim nie moze miec twojego nr gg, Twoj obecny chlopak jak zauwazy pomysli... zablokuj starego albo nie wiem, wywal jego numer. Nie zwracaj uwagi. A jak cos zacznie gadac to powiedz e Cie to wali, ze Twoj chlopak wie o wszytskim i Twoja przeszlosc sie dla niego nie liczy. Musisz byc pewna siebie, zmien podejscie. Zobaczysz ze ucieknie. A jesli powie chlopakowi, to Twoj facet wtedy sie Ciebie wprost zapyta czy to prawda, to wtedy nie udawaj szarej bezbronnej myszki. Tylko powiedz ze to stary Cie wykorzystal, ze to juz nic dla Ciebie nie znaczy, a ze od momentu w ktorym poznalas swojego obecnego chlopaka, nic Cie juz ze starym nie laczylo. Kazdy ma jakas przeszlosc. jesli odejdzie to jest glupi. Ja nie patrze na zwiazki mojego chlopaka, na jego byle. Bylo minelo, dla mnie wazne jest to jaki jest teraz.

Gość jak to co
to go spytaj:O faceci są dziwni, najpierw posuwał młodą siksę, potem popchnął w ramiona innego, teraz chce swoją zabaweczkę znów - tu nie musi być logika.. tylko jak dasz się w to złapać to potem nie wyjdziesz.. dlatego myślę ze musisz koniecznie porozmawiać z A. :)

Gość jak to co
evelka --> winny się tłumaczy. lepiej powiedzieć wcześniej, zanim samo się wyda.

Albo powiedz swojemu chlopakowi. Ale chlopak sie wkurzy gdy sie dowie. jeszcze moze prace stracic. Hmm ja bym w kazdym razie powiedziala. z reszta glupi Twoj chlopak by byl gdyby uwierzyl i tyle. Powiedz mu co i jak, powiedz ze Cie szantarzuje. Bo jak sie wyda to bedzie myslal ze moze juz sie z nim przespalas skoro stary nic nie gada

no wlasnie wiem. Moze zagrac tak i tak. To zalezy. Mozesz olac cala sytuacje , wydaje mi sie ze stary i tak nie powie i wszystko bedzie ok. Ale moze jednak powiedziec, i tu by bylo glupio ze chlopak uslyszy od kogos. obstawiam ze nie powie ;) starszy Cie i tyle Ale ja bym powiedziala :) od razu. A kiedy on Ci pisal na tym gg?

Gość prześpij się ze mną
jest jeszcze cos.....ten starszy moze go wywalic z pracy...jest nad nim ale w innym miescie bo to taki koncern i on moze sie postarac zeby mu było ciezko albo nawet doprowadzic do zwolnienia go:(

Gość zoola
miałam tez kiedys kochanka o 16 lat starszego , powiedziałam o tym kazdemu mojemu kolejnemu facetowi. Zaden powtarzam Zaden nie zareagował na to szczególnie nerwowo. problem w tym jak mu to przedstawisz. Podejdx do tego w ten sposób , że to kawałek Twojego życia , to ten starszy facet uczynił Cie taka jaką jesteś , więc jesli Twój obecny uważa , że jestes fantastyczna to poniekąd jest w tym czesciowo jakis dorobek tego starszego Jesli natomiast chodzi o propozycje tego Starego dzisiaj...no cóz ...pomijając jej obrzydliwośc i groźbę ..olej go. Facet ma pewnie przesilenie starcze po 40 - stce i zauweaża , że młode dupy mu się wyrywają . Brzydko facet zagrywa ..oj brzydko

Gość jak to co
to jest chyba oczywiste że facet będzie wolał (twój facet oczywiście) nawet stracić pracę, niż żeby jego dziewczynę posuwał jego szef. zastanów się.. czyli co? jak ty się ze starym nie prześpisz raz, drugi, trzeci...ile będzie chciał, bo na 1 razie nie poprzestanie, żeby twój A pracy nie stracił..? bo nie rozumiem już.. co bardziej zaboli? utrata pracy przez głupotę i złośliwość "szefa" czy zdrada ukochanej?? tylko mu powiedz wcześniej, żeby mógl się jakoś bronić i wiedział o co chodzi jak mu zaczną bruździć w pracy (jakby co) co tu jest do rozkminiania? twój facet kocha ciebie, to zrozumie ze tak było jak było.

Gość prześpij się ze mną
a jesli nie kocha az tak mocno?:(

Gość jak to co
to po być z kimś kto nie kocha? nie można kochać bardziej albo mniej. kocha się ablo nie. skoro chcecie zakładać rodzinę to zakładam ze się kochacie. czego się wstydzisz w związku z tamtym? czemu myślisz że A cię zostawi? jeśłi byłaś głupią naiwną malolata :) i on cię omotał, to przecież tak bywa. poza tym - każdy ma swoją przeszłość.. A nie ma? zero przeszłości? powiedz mu zanim się wyda i odejdzie bo będzie się czuł oszukany...

Gość _blizniak
Obecnemu facetowi powiedz prawdę a staremu ze jak sie cokolwiek stanie to nagłośnisz sprawę w mediach i zgłosisz do prokuratury bo to jest forma molestowania - jesli zajmuje jakieś konkretne stanowisko to się sam będzie trząsł by sie nie wydało.