Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam swoja wartosc

beznadziejne dziewczyny

Polecane posty

Gość znam swoja wartosc

wkurza mnie juz to ja widze puste dziewczyny uzalajace sie ze sa za grube ze pazniketek sie zlamal itp epoka pustych plastikowych lalek minela halooo czy tego nie widzicie kiedys tez taka bylam ale ocknelam sie z tego koszmaru myslalam ze bede sielepiej podobac facetom gowno prawda takie sie podobaja im tylko do jednego buuuum!!!!!

Gość jak to co
dużo buuuuuuumów musiałaś zaliczyć żeby dojść do tych konstruktywnych niezwykle wniosków?

Gość vbher
mylisz sie .DLa mnie liczy sie charakter.

Gość znam swoja wartosc
wiesz kwestia towarzystwa w jakim sie obracasz a co do charakteru zawsze tak uwazalam.

Gość znam swoja wartosc
kwestia towarzystwa w jakim sie obracasz a co do charakteru absolutnie sie zgadzam a w sprawie pierwszej wypowiedzi to zle mnie zrozummiano nie chodzilam tak jak one tylko myslalam ze tak powinnam nigdy nie mialam takiego stylu ;)

Gość znam swoja wartosc
kwestia towarzystwa w jakim sie obracasz.. co do charakteru absolutnie sie zgadzam i zawsze sie zgadzalam co do pierwszej wypowiedzi to zle to kreslilam nigdy sie nie nosilam jak te dziewczyny ani z ubioru ani z zachowania poprostu myslalam ze tak trzeba bo mialy takieeeeeee powodzenie ale nie mialam odwagi na takie wyzywajace zachowanie itp to nie moj styl ;)

Gość znam swoja wartosc
cos mi sie wiadomosci pokrecily i nie moglam wyslac i to samo praktycznie pisalam sorka :)

Gość na klawiaturze
po prawej stronie od literki "M" masz takie bardzo przydatne znaczki, używaj ich.

Gość hmmmmm....
ale nie mozesz przechodzić ze skrajności w skrajnosc, nie powiesz chyba ze facetom podobaja sie zaniedbane kobiety, dziwne by to było po drugie zadbana kobieta nie zawsze znaczy pusta lala po trzecie faceci pozwalaja na to na co pozwalaja im kobiety, wiec nie wezmą Cie na bumm, jesli do tego nie dopuscisz no chyba ze tak szybko chodzilas z nimi do łózka

Gość znam swoja wartosc
hmmm....... mylisz sie mam 21 lat narzeczonego z ktorym jestem juz dlugo i on byl moim jedynym facetem a nie jestem zaniedbana chodzi mi o przesadna tapete tipsy dlugosci 10cm itp