Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dss

czy uczciwość i wrażliwość liczą się jeszcze dzisiaj

Polecane posty

Gość zdecydowanie nie
sam sie niestety o tym przekonuje :(

Gość Jak mam nie wierzyc skoro dosw
Wbrew pozorom liczą się bardzo

Liczą i to bardzo, przynajmniej dla mnie. Na pierwszym miejscu stawiam osobiście na uczciwość. Jeśli jej brak to co to za związek, np. ? :) Co do wrażliwości, nie znoszę przesady 🖐️

Liczy się wygląd,na resztę dziewczyny nie patrzą. szczęśliwi faceci którzy są ładni:) oni magą mieć kazdą,znam kolesia który napewno miał 10 partnerek a jest 2 lata młodszy ode mnie,dziewczyny za nim szaleją;)

Gość ja_ponka
dla mnie się liczą , ale dla ogólu , szarej masy społeczeństwa są na "drugim planie " na poczatku zwracasz uwage na wygląd na charakter tzn. trzeba być "głośnym" gadatliwym itd. dopeiro wtedy jesteś zaakceptowany , w dzisiejszych czasach cwaniak ma większą siłę przebicia ( niestety )

Gość kużwa ja pierdzielę
mam "koleżankę", w której uczciwości nie ma za grosz i zawsze wychodzi na tym najlepiej. ech....życie....

Gość ja_ponka
jest takie przysłowie : jesli masz miekkie serce, musisz mieć twarda du..

Gość Liczy się przebojowość
uczciwość - może, ale wrażliwość na pewno nie - trzeba mieć grubą skórę i uparcie po trupach do celu..... a ja ciągle przegrywam....

Ostanio byłem na imprezie ten koleś chciał mnie częstować wódką(kiedyś razem pracowaliśmy)mówi do mnie \"chodź Andrzej napijemy się,moja dupa ma dzisiaj urodziny\",ja tłumaczę że nie mogę bo jadę samochodem

Gość co wam powiem to wam powiem
Andrzej co ty tak pierdolisz od rzeczy ... Uczciwosc i wrazliwosc bardzo sie licza, znam wielu ktorzy ida po trupach do celu- sa nielubiani, samotni, nie maja przyjaciol, nie sa potrzebni ludziom Wiec nie pieprzcie ze sie nie licza Ludzie uczciwi, z poczuciem humoru, fajna osobowoscia ... za takimi ludzmi sie przepada, takich ludzi sie kocha i potrzebuje Drani, caniakow, oszustwo, egoistow itd Sie nie lubi, bo za co ? ! Ludzie zawistni, zazdrosni, zli ... tacy ludzie maja przesrane, tak naprawde a nie ci wrazlwii, fajni

Gość uczciwi i wrazliwi
lubia onnych uczciwych i wrazliwych. Po sobie wiem. Dla mnie sie liczy jak najbardziej. ( oczywiscie wrazliwosc, ale nie mimozowatosc i drazliwosc)

Gość ja_ponka
z mojego doświadczenia wychodzi zupełnie inaczej :( a szkoda

Gość tak nie nie tak tak nie nie ta
Nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby przeciwieństwa wymienionych wyżej wartości się liczyły, zawsze są potępaniane i niechciane, więc nie wiem skąd takie doświadczenia Żal mi ludzi którzy idą po trupach do celu, obrażają, są nieuczciwi, ranią, wykorzystują itd Tacy ludzie naprawdę mają przesrane Czemu Ja jestem lubianą osobą, czemu się zawsze o mnie pamięta i chcę mojego towarzystwa, miłosci, przyjazni ... Bo jestem wlasnie uczciwa osoba, wrazliwa ale bez przesady, lubie sluchac choc wstretna ze mnie gadula, lubie sie smiac, mam dobry humor, fajny sposob bycia, mozna na mnie liczyc ale wykorzystac sie nie dam, to sie we mnie ceni, Ja rowniez to cenie w innych, co mi po takich typach wyzej opisanych, nic ... a ludzie z wartosciami, to naprawde bezcenni i potrzebni

Gość lola///
licza sie licza ja takich doceniam a ty Andrzeju, nie badz zalosny- cyt ,,czemu nikt mnie nie kocha?'' bo z takim nastawieniem daleko nie zajdziesz Woody allen piekny nie jest ale osobowoscia zdobywal kobiety Poszukaj wsrod ludzi myslacych podobnie zaangazuj sie w cos i nie plec- malo to brzydkich dziewczyn? myslisz ze im jest latwo?

Gość bxv
Facet nie musi byc piekny i czesto nie jest To My kobiety mamy w tej kwestii przechlapane a nie facet, chocby diabla przypominal to moze miec kazda, wszystko zalezy od charakteru

Gość bxv
Nie liczą się chyba tylko dla chamów, nielubianych, samotnych, zawistnych, egoistow, ktorych nikt nie lubie bo wlasnie tacy sa