Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokoef

kiedy okres po połogu?

Polecane posty

Gość jokoef

ja jestem 7 tyg po porodzie i dziś dostałam @ czy nie za wcześnie?

Gość upupupupu

Gość kafekafeee
jezeli nie karmisz piersia, to nie za wczesnie ja karmilam piersia przeszlo miesiac i po 2 tyg od odstawienia dostalam okres a pozniej to juz co 33 dni

kochana, ja po pierszym dziecku @ dostalam dopiero 13 miesiecy po porodzie (karmienie piersia) teraz corka mlodsza ma 9,5 miesiaca, cyca prawie nie daje juz a @ jak nie bylo tak nie ma. roznie moze byc

Gość jokoef
ale ja karmię piersią

Gość lauraimpresja
karmię piersią, jestem 2,5 m-ca poporodzie i nie mam, ale wygoda...:)

nie martw sie. ja rodzilam przez cc karmilam piersia(nadal zreszta karmie) i gdy tylko zakonczyl mi sie polog czyli po 6 tyg dostalam okresu-giganta bo trwal 14 dni i bylam na przeciwkrwotocznych tabletkch,. oczywiscie pokazalam sie lekarzowi zeby zobaczyl czy napewno jest oki. temperatury nie mialam brzuch mnie nie bolam wiec nie bylo mowy o zadnych pozostalosciach a ni zakazeniu. tlumaczono mi ze sa rozne kobiety i dzis juz nic nie dziwi. poza tym to tez sprawa genetyczna. spytaj mamy czy pamieta czy szybko dostala po porodzie okresu? takze nie martw sie. ja dostalam nastepnego po 39 dnizch i byl juz nie tak obfity a teraz czekam na kolejny/.

Przy pierwszym dziecku dostałam okres po 9 miesiącach,teraz mija 8 tyg od drugiego porodu i okresu nadal niema....