Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika017

nie wiem..

Polecane posty

To jest straszne co to ma byc tyle tego jakis sluz bialy bardzo duzo tego nie wiem co ze mna jest nie tak:/czasem nie moge sobie z tym poradzic tego jest tyle:/

Monika ZACZNIJ CZYTAĆ.Podałam Ci link do strony, tam masz WSZYSTKO opisane.

ngLka w tych linkach co mi podalas szczerze nie ma tego co szukalam przeciez nie ebde sobie badac sluzu bez przesady:/chcialam tylko o odpowiedz

Odpowiedzi nie dostaniesz, jeśli nie badasz sobie śluzu.Bo NIE MA takiej możliwości, nie jesteśmy Tobą.

Jeśli nie swędzi, nie piecze i nie pachnie brzydko to wszystko z Tobhą w porządku.

jasne bede sobie paluchy wsadzac:/przestan pozatym nie umeim dobra chcialam tylko dowiedziec sie moze co to znaczy ze ktoras tez tak miala..

Wiele tak ma.Masz obrzydzenie do wkładania paluchów ale nie masz do wkładania penisa? Zawsze mnie to u dziewczyn dziwiło :)

:D hehe jasne co moje to nie obrzydza :D juz wole jak chlopak a nie ja sama:D nie poprostu nie umiem tak okreslic sama:/

Minika, biały śluz po owulacji występuje u każdej kobiety, która nie stosuje antykoncepcji hormonalnej. u każdej może być inaczej, bo to sprawa indywidualna - jedna tego śluzu ma mniej, inna więcej. Jedna odczuwa suchość - inna czuje, że musi włożyć wkładkę. Na to nie ma reguły ale jest to objaw jak najbardziej normalny.

Taki sam jak w okresie poowulacyjnym - więc na tej podstawie ciąży nie da się potwierdzić. Po owulacji dominuje progesteron - tak samo jak w ciąży. Z tą różnicą, że po kilkunastu dniach od owulacji progesteron gwałtownie spada, następuje wzrrost estrogenów (stąd u niektórych dziewczyn uczucie mokrości iobserwowanie śluzu rozciągliwego, przejrzystego) - i nadchodzi miesiączka. W ciąży progesteron spada dopiero po ok 100 dniach. Czyli nie ma śluzu ciągliwego (a jeśli jest to świadczy o nieprawidłowościach), nie ma miesiączki, nie ma nowego cyklu itp.