Monika017 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 To jest straszne co to ma byc tyle tego jakis sluz bialy bardzo duzo tego nie wiem co ze mna jest nie tak:/czasem nie moge sobie z tym poradzic tego jest tyle:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 14, 2007 Monika ZACZNIJ CZYTAĆ.Podałam Ci link do strony, tam masz WSZYSTKO opisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Ale cos sie ze mna dzieje jest tego strasznieduzo nigdy tak nie mialam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Podasz mi jeszcze raz ta strone nie mohe znalezsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 14, 2007 Zapisz sobie do ulubvionych :)http://www.npr.prolife.pl/metoda_podwojnego_wskaznika.htmhttp://www.npr.prolife.pl/sluz.htmW cyklu nie ma \"zawsze\" albo \"nigdy\". Każdy cykl jest inny i rządzi się własnymi prawami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 ngLka w tych linkach co mi podalas szczerze nie ma tego co szukalam przeciez nie ebde sobie badac sluzu bez przesady:/chcialam tylko o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 15, 2007 Odpowiedzi nie dostaniesz, jeśli nie badasz sobie śluzu.Bo NIE MA takiej możliwości, nie jesteśmy Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 15, 2007 Jeśli nie swędzi, nie piecze i nie pachnie brzydko to wszystko z Tobhą w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 jasne bede sobie paluchy wsadzac:/przestan pozatym nie umeim dobra chcialam tylko dowiedziec sie moze co to znaczy ze ktoras tez tak miala.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 15, 2007 Wiele tak ma.Masz obrzydzenie do wkładania paluchów ale nie masz do wkładania penisa? Zawsze mnie to u dziewczyn dziwiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 :D hehe jasne co moje to nie obrzydza :D juz wole jak chlopak a nie ja sama:D nie poprostu nie umiem tak okreslic sama:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 15, 2007 Minika, biały śluz po owulacji występuje u każdej kobiety, która nie stosuje antykoncepcji hormonalnej. u każdej może być inaczej, bo to sprawa indywidualna - jedna tego śluzu ma mniej, inna więcej. Jedna odczuwa suchość - inna czuje, że musi włożyć wkładkę. Na to nie ma reguły ale jest to objaw jak najbardziej normalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 To sie ciesze bardzo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 A jeszcze jedno pytanie jaki sluz najczesciej wystepuje u kobiet w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 ...............:(>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 15, 2007 Taki sam jak w okresie poowulacyjnym - więc na tej podstawie ciąży nie da się potwierdzić. Po owulacji dominuje progesteron - tak samo jak w ciąży. Z tą różnicą, że po kilkunastu dniach od owulacji progesteron gwałtownie spada, następuje wzrrost estrogenów (stąd u niektórych dziewczyn uczucie mokrości iobserwowanie śluzu rozciągliwego, przejrzystego) - i nadchodzi miesiączka. W ciąży progesteron spada dopiero po ok 100 dniach. Czyli nie ma śluzu ciągliwego (a jeśli jest to świadczy o nieprawidłowościach), nie ma miesiączki, nie ma nowego cyklu itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach