Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia k

moje piersi D

Polecane posty

Gość misia k

wszyscy ciągle piszą o powiększaniu piersi ja mam rozmiar D i już mam dosyć może ktoś zna jakiś sposób żeby się zmniejszyły a może operacja zmniejszajaca ale gdzie i ile to kosztuje może ktoś wie

Gość kangfyraa
a ile masz w biuscie i pod nim

Gość misia k
pod 75 a w obwodzie 96

Gość niecka
to ty nie masz D

Gość matko jedyna
przeżyłam szok egzystencjalny ... Mam rozdwojenie jaźni :o Przyjaciele mówią na mnie misia, moje nazwisko zaczyna się na k, moja skrzynka mailowa ma taki login, mam takie same wymiary. Gdzie błądziły moje myśli jak zakładałam ten topik skoro zupełnie tego nie pamiętam?! ;)

Gość afternoon
hej, ja mam po ciazy DD i tez mnie to za bardzo nie uszczesliwia, wygladam jak krowsko jakies :-( poki co, bo jeszcze karmie, staram sie to jakos kamuflowac, kupilam staniki optycznie zmniejszajace biust i z ciuchami jakos kombinuje, zeby odwrocic uwage od tych moich balonikow a jestes generalnie szczupla? bo w sumie, poza okresem karmienia piersi skladaja sie glownie z tluszczyku, takze trzebaby troszke schudnac, zeby sie zmniejszyly

Gość misia k
może bardzo szczupła nie jestem mam 162 cm wzrostu i waże 54 kg do pasa jest prawie ok oprócz wielkich i cięzkich cycków trochę za duża pupa i nogi

Gość misia k
kiedyś nosiłam C ale teraz naprawdę kupuje D bo w C się nie mieszcze, moja mama ma E więc pewnie i ja tak skończę

Gość kicia 29
ty masz F kochana-i daj spokoj ze zmiejszaniem -kup stanik MInimizer w triumphie-podniesie i troche zmiejszy i z wiekiem tez stracisz

Gość afternoon
moze zrob z tego swoj atut zdaje sie, ze masz figure - klepsydre, poszukaj w necie jak sie ubierac majac taka figure i zaczniesz inaczej na siebie patrzec mnie sie zdaje mimo wszystko, ze nie warto zmniejszac operacyjnie

Gość kangfyraa
sroki ale czegos nie kapuje!!!!!!!!! POD BIUSTEM MAM DOKLADNIE 76 CM A W BIUSCIE 99 CM I WCALE NIE MAM DUZYCH PIERSI TAKICH.NIE PRZESADZAJ WIĘC.

Gość JA TEŻ NIE KAPUJE
dziewczyno gdzie ty masz te cycki duże?chyba snisz?masz normalne wymiary. a czy te piersi są obwisłe?czy nie raczej?

Gość misia k
czy takie staniki jak minimizer wygladają jakoś fajnie nadają się np. na randkę rozbieraną czy raczej można taką bieliznę porównać do majtów jak w Bridget Jones

Gość misia k
raczej nie są obwisłe mój mąż jest nimi zachwycony ale wydaje mi się że nie pasują do mojej postury może gdybym była wyższa to by nie były takie widoczne a tak chodzę zgrabiona bo wydaje mi się że wszyscy się gapią na nie i jakoś tak mi niemiło

dalczego wszyscy tylko narzekają??? jedna ze ma za małe, inna ze za duze :/ dajcie spokój. nie mozna sie po prostu zaakceptowac??? ja mam AA i jakos nie marudze, chociaz mam prawo bo to najmniejszy rozmiar

Gość ja mam 75 pod a 100 w biuscie
misia k ale ty nie masz duzych piersi kochana..co ty chrzanisz?ja mam naprawde wieksze od ciebie wymiary a moglabym miec jeszcze więkze z chęcia.

Gość thkya
moje 90 D doprowadza mnie do szału każdy facet patrzy mi na cycki jak ze mną gada też się zastanawiam nad jakąś operacją

Gość misia k
tak sobie właśnie myślę że to chyba nie chodzi o rozmiar tylko o to że masz wrażenie że istnieją tylko twoje cycki a ni ty, mój mąż jak się do mnie przytula to zawsze pierwsze co robi to łapie mnie za nie, inni faceci też pierwsze co to wzrok spada im tam i dlatego mamy wrażenie że to rozmiar nam przeszkadza, że gdyby były mniejsze to zwracali uwagę na całość, czy nie mam racji

Gość ja was nie rozumiem
ja tez mam duzy biust, obwod 102 cm i nie mam z tym problemu. wrecz przeciwnie jestem zachwycona. ja i moj maz:) i zawsze mnie ciesza zachwyone spojrzenia panow i zazdrosne spojrzenia innych kobiet. cieszcie sie lepiej tym co macie.

a ile masz pod biustem skoro w nim 102 kochana?

Gość u mnie jest ok
ja mam 75/112 przy wzoście 158 nie przyszło mi nigdy do głowy z tego powodu narzekać :)

112?ranyboskie dziewczyno przeciez ci kregosłup szczeli:(

Gość KAWALER SPOD ZAKOPCA
jestem facetem i powiem tak: PIERSI POWYŻEJ C TO WYMIONA KRÓWSKIE. MOGE PATRZYC NA TAKIE ALE NIE CHCE MIEC ICH W ŁÓŻKU. TYLKO MALE NADAJĄ SIE DO SEKSU NA POZYCJE NA JEŻDZCA A NIE DWA WORKI ZWISŁE:)

Wymiona krówskie?? Stary- Ty jestes pojeb***!! Ja nosze teraz i mam naprawde fajny biust! A Ty jestes zwykły debil i tyle!

Gość liiiitttt
nosisz i ..hahaja oj ela

heh troszke nie poprawnie sie wyrazilam..:-) mam rozmiar D..a jeszcze niedawno mialam C ale nie wygladam jak krowa z wielkimi wymionami... Boze, jak w ogóole mozna tak napisac...a fuj.....