Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec i koniec

zdajecie sobie sprawę z tego, że za jakiś czas poprostu przestaniemy isntnieć...

Polecane posty

Gość koniec i koniec

mój mózg nie dopuszcza mysli, że poprotu mnie nie będzie, mam wrażenie, ze będę żyć wiecznie, a stan obecny będzie trwał zawsze...

Gość ajajaj
bo tak bedzie

taka kolej rzeczy, rodzimy sie, zyjemy, umieramy, nsa nasze miejsce przychodza inni... lepiej wczesniej zdac sobie z tego sprawe i juz dzis zaczac sobie ukladac rzeczy niepoukladane, bo jutro moze byc za pozno.

{ juz dzis zaczac sobie ukladac rzeczy niepoukladane, bo jutro moze byc za pozno. } E tam, porządki zostawiam potomnym. :D

kiedys mielismy cwiczenie - co bys zrobil, gdyby zostalo ci pol roku zycia. Ja odpowiedzialam, ze wzielabym kilku milionowy kredyt z pozniejsza mozliwoscia splaty, a ludzie odpowiadali: wyjasnilbym to i tamto, pojednal sie z tym i tym, zaczal zyc z rodzina... Ja pytam, dlaczego nie robicie tego juz teraz? Skad wiecie, ze to pol roku nie rozpoczyna sie wlasnie teraz? Ja sie boje wziac kredyt i musialabym miec pewnosc, ze to moje ostatnie szesc miesiecy :P a inni boja sie podjac porzadkow!

--> zlosliwa ciupaga Taki kredyt byłby czyimś kosztem. Ja bym nie wziął. A porządek... nic mi nie przychodzi do głowy bym miał coś zaległe... No może wizyta u dentysty.. ale robić zęby na sześć miesięcy ? :o :D

:) no ja tez nie bardzo zdaje sobie z tego sprawe... wiem, że kiedys przestaniemy istniec, wiem, ale nie dopuszczam tego faktu do siebie... wydaje mi sie ze gdybysmy wciaz mysleli o zagladzie, o smierci- zycie nie byloby takie piekne...

Gość ladacznica z marchewka
ja zrobilabym sobie tatuaz na cale plery !

Ja mam tego świadomość Dlatego nie zwracam uwagi na duperele Ciesze się z tego, co mam Nie robię dalekosiężnych planów

Gość ladacznica z marchewka
a..i jeszcze mocno skopalabym swojego meza 😠

Gość 5y5y5y5
Zawsze sobie to przypominam kiedy coś w życiu mi się nie udaje i od razu mi lepiej

Gość horencjus
koniec koniec ---> ale co konkretnie masz na mysli? domniemany koniec swiata w 2012 roku , ktorego i tak nie bedzie, czy po prostu to, ze kazdy kiedys umrze?

Gość koniec i koniec
to że za ileś tam lat zostanie po nas pamięć i jakieś rzeczy, zdjęcia czy pierścionek jako pamiątka rodzinna...

jak miałam tak ok.7 lat to często sobie wieczorem myślałam,że kiedyś umrę i nie będzie mnie nigdy więcej porostu już nigdy!!! nie wiem skąd mi się to wzieło ale wyrosłam z tego ..istny koszmar jak się w to tak wkręcić!!

Gość horencjusz
a ja jak bylam mala to bylam pewna ze jestem niesmiertelna i dziwilo mnie to ze ludzie sie starzeja i umierają. z czasem mi to przeszlo :)