Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilka55

jak to jest ze stresem w dzien slubu???

Polecane posty

ja się tak stresowałam ze cała noc wcześniej nie spałam, i noc potem też

no ciekawe jak to bedzie w przypadku u mnie skoro juz sie zaczynam 3 tygodnie przed stresowac

a ja przespalam cala noc,obylo sie bez tabletek uspokajajacych,z jednej strony wszytsko sie we mnie trzeslo ,a z drugiej strony bylam taka spokojna...dziwne uczucie,napewno jest nie porownywalne do jakiegokolwiek innego \"stresu\" (spowodowanego inna przyzyna) trzymajcie sie dziewczyny,niepotrzebne stesy na bok,wszytsko bedzie ok:)

wlasnie mam wrazenie ze takiego stresu neiprzechodzilam na egzaminach na studiach jak teraz co przeywam...

jest stresik ale ja w noc przed ślubem wypiłam jednego drinka i zasnełam a w dniu slubu to tak mną miotało ale kiedy zobaczyłam Tomka to wszystko pusiciło widząc jego szczeliwą twarz :) i całą noc szalałm

Gość Obbserwatorkaaaaa
No tak Myszka24 - ciaza zaawansowana, a tu drink wieczor przed slubem, calonocne szalenstwo weselne, a pracowac sie nie chce jak kiedys ktos juz to tutaj zauwazyl. Niezla z ciebie mamusia juz teraz :)

Gość co cie to boli
poczekaj, wyleja ja z roboty to bedzie tragedia. tak bywa- najczesciej leca matki po macierzynskim z dlugim stazem L4.

Gość realnie i rozsadnie-M
przed slubem koscielnym, lubow maja na wsiegda, rozladowywal stress ja sie dalo, ja udawalem geroja, a na slubie ona byla spokojna a mnie stress glos odbieral, ale co tam klamka zapadla i nie ciagne tego woza sam, w parze razniej i weselej. Zycze Milosci bez konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znowu morlalne panny :P nie macie sie czego obawiac praca na mnie czeka a szefostwo nie ma nic do mojego L4 bo sami mnie wysyłali bo już mi było cieżko a co do drinka to nigdzie nie jest powiedziane że kobieta w ciązy nie może sie napic alkoholu i potańczyc ] od czego ma sie lekarza on wszystko podpowie