Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30-latka....wyszłam za mąż

Ile zdrowa 30 -latka może sie starac o dziecko???

Polecane posty

Zacznę się starać od lipca wyniki mam dobre -znaczy owulacja u mnie występuje ,jestem zdrowa ogólnie,wysportowana tyle że w tym roku skoncze 30 lat

Gość wera1234
możesz zajśc od razu a możesz starac sie nawet kilka lat

Gość Lidia. ..
to zalezy nie tylko od Ciebie ale też od kondycji Twojego męża.

Właśnie testy owulacyjne potwierdziły iż mam owulacje,nic mnie nie boli podczas miesiączki,nie pale ,młodo wyglądam jak na swoj wiek mam nadzieje ze długo się nie bede musiała starać

Moja koleżanka ze szkolnej lawy 2 lata lemu wyszla za mąz i do tej pory nie ma dziecka ,jednak w jej przypadku to było do przewidzenia gdyż zawsze miała problem z @ chyba nawet nie ma owulacji ,nafaszerowana hormonami ,dlatego pytam bo jak wiadomo mimo tego iż jestem zdrowa to wiek swoje znaczenie ma nie mam już 20 -lat

moja mama mnie urodziła jak miała 36 lat, mojego brata 7 lat wcześniej i co? oboje jesteśmy udani :D ;)

Gość nujka
Hej koleżanko!Myśle że nie powinno być problemów jak nie masz bóli menstruacyjnych to już jest powód do tego iż bardzo szybko ci sie uda ,właśnie jak są bóle to są kłopoty z zajściem i to stara prawda

Gość fallon
spokojnie ,ale teraz bierz kwas foliowy ! ja urodziłam mając 31 lat i wyszło za pierwszym podejściem ,ale jak wiadomo to sprawa indywidualna ,tylko warto się przygotować.. powodzenia

Gość fallon
nujka -jaka stara prawda? nic o tym nie wiem -ja zawsze cierpialam w czasie menstruacji ,a jak pisałam zaszlam od jednego razu ..?

Gość nujka
ja też zaszłam za pierwszym podejściem ,mało tego drugie dziecko też za 1 razem ,ale u mnie tak w calej rodzinie kobiety bardzo szybko zachodziły ,właśnie 0 bólów menstruacyjnych dlatego tym się opieram ,jak wiadomo nie musi to być regułą ale jednak coś w tym jest

Dziękuje za odp.A ten kwas foliowy to konieczne jest ,bo ja właściwie stosuje vitaral jedynie

Gość lody jedz
Serio to pomaga zajść w ciaże -milego jedzenia

Gość fallon
kwas foliowy jest NIEZBĘDNY i powie ci to każdy lekarz (wyklucza m.in. niektóre wady wrodzone dziecka )-możesz poczytać sobie http://umamy.homestead.com ja biorę vita-miner ,bo jest nieprzyzwoicie tani i ma kwas foliowy..

Gość patrycja ..
Hej ja wlasnie urodziłam synka a w tym roku skonczyłam 31 lat i to moje pierwsze dziecko ,i moja droga musze cie pocieszyc ze 30 latki-zdrowe zachodza szybko ja tez za 1 razem to nie regula ze majac 30 lat mozesz miec probblemy z zajsciem ,ja znam wiele mlodszych kobiet i kilka lat nie moga zajsc ,takze do dziela a uda sie niebawem i witac bedziemy w duzym gronie trzydziestolatek mam

Gość lopezka
lody to ja tez jem ale nie slyszalam ze one pomagaja zajsc w ciaze

Gość kropelka mleczka
To bardzo wazne ze nic cie nie boli podczas okresu jak ja ci zazdroszcze bo mnie np to boli tak ze czasem musze jechac do szpitala ,oczywiscie dzieci nie moge miec tzn mam trudnosci juz 5 lat a mam 28 ,niestey to jest prawad ze klopoty towarzysza bola -pozdrawiam i zycze powodzenia bardzo

Gość fallon
hej ja już pisałam że miałam straszne boleści podczas a zaszlam szybko mając 31 lat... teraz odkryłam ziołowy lek castagnus -bez recepty ,na poprawę pracy jajników, który przy okazji pozbawił mnie wszelkich dolegliwości związanych z@.... teraz mi dziwnie ,bo ból sygnalizował nadejście... a teraz mnie zaskakuje... chacha