Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkaaaaaa

ZDRADZAM MĘŻA

Polecane posty

Gość Julkaaaaaa

JESTEM MĘŻATKĄ OD 2.5 ROKU A OD 10 MIESIĘCY ZDRADZAM MĘZA Z KOLEGĄ Z PRACY. JA MAM 26 LAT - ON 38. JEST NAM ZE SOBĄ DOBRZE I CHCEMY KIEDYŚ ( JAK SIĘ WSZYSTKO WYDA) BYC RAZEM. KOCHAMY SIĘ I JESTEM Z NIM W 6 MIESIĄCU CIĄŻY. MĄŻ MYŚLI ŻE TO JEGO DZIECKO. JEST MI W PRAWDZIE TROCHĘ GŁUPIO ALE WSZYSTKO DALEKO ZABRNĘŁO ŻE NIE POTRAFIĘ I NIE CHCĘ SIĘ WYCOFAĆ.

Gość ladacznica z marchewka
to, ze zdradzasz to chuj ale z tym dzieciakiem to przegiecie jest :o

Gość Uprzejma
nie masz czym się chwalić kobieto... :O

Gość fabien11111
zapraszam na topic....."mezatki zakochane nie w mezu"!!!!!!!!!tam poczytsz sobie sporo podobnych rzeczy i z pewnoscia zostaniesz wysluchana ...anawet mozesz spodziewac sie jakis rad

Gość Piotrr.
Podaj adres, bo widzę że nie jesteś trudna. Przyjadę do ciebie i tez skorzystam ok ?

Gość też zdradzam
Ja tez zdradzałam,zdradzam i bede zdradzac mzea i to od samego poczatku jak z nim zaczełam chodzic.Ale w zyciu nie zrobiłabym takiego swinstwa abym zaszła w ciaze z osoba z ktora go zdradzam.Mam dziecko,ale to dziecko mojego meza i nigdy by mi nie przyszło do głowy abym zrobiła sobie bobo z kims innym i maz by je uwazał za swoje a dziecko mowiło do niego tata.ZSama zdradzam i wiem z,e to jest podłe ,ale podłosc ma tez granice ktore nie wolno przekroczyc

Gość realnie i rozsadnie
daj mezowi delikatnie do zrozumienia zeby poszerzyl drzwi zeby nie zawadzal rogami. Mam nadzieje ze kochanek nie jest czarny, bo mozesz widziec swiat za trzy miesiace w czarnych kolorach

Gość fabien11111
zejdzcie z tej kobiety.potraficie tylko krytykowac i kogos zmieszac z blotem.Dziewczyna ma problem wiec dajcie jej spokoj a nie dobijajcie

Gość też zdradzam
Zdradzajac trzeba miec głowe na karku,nie myslec tylko pupą.Trzeba zapobiegac takiej wpadce ciazowej

tez zdradzam...otoz to

Gość no i tak
---->też zdradzam - wreszcie sobie poprawiłaś humor, co? Bo przy niej jesteś prawie swieta. Pamietaj, że "prawie" robi dużą różnicę. :P

Gość ale ona napisała z echce
byc z tym facetem (ojcem dziecka) więdz to nie jest zdrada tylko dla seksu i chwilowej przyjemności... nie rozumiem tylko po co czekać...

Gość też zdradzam
NIe poprawiłąm sobie humoru.nie wyywzszam sie i nei mam zamiaru ani siebie bronic,ani krytykowac innych.To moje zycie i wiem co robie,licze sie z konsekfencjami.

Gość mary...23
to ja mam pytanie skoro zdradzasz męza od poczatku zwiazku to po co brałaś slub??? nie mogę tego zrozumieć.

Gość też zdradzam
puszczam się dla szybkiego zarobku, szampany, salony w zamian za krótkie życie

Gość mary...23 a liczyc
umiesz??...

Gość też zdradzam
Po prostu ,ze nie mogłam być na stałe(tylko romans) z tym KIms z Kim byłam ,wiec wybrałam jakby małzenstwo z rozsadku(kazda chce miec dziecko,dom)

Gość realnie i rozsadnie
do tez zdradzam, wielbicielki murzynka bambo simone sa przykladem krotkiego zycia, niestety

Gość też zdradzam
Trzeba wiedziec z KIm sie zdradza

kolosalna jest roznica pomiedzy zdradzaniem a puszczaniem sie z kim popadnie :o

Gość Julkaaaaaa
to właśnie będzie dziecko Simona Mola :O czy mogłam zarazić się HIV?

Gość też zdradzam
Jest roznica,bo jezeli zdradzasz meza z osoba ktora od dawna kochasz i jestes przez ta osobe kochana a nie mozecie ze soba byc razem to roznica jest ogromna

Gość a dlaczego nie możecie byc
ze sobą?

Gość też zdradzam
W ogole na temat zdrady nie powinni wypowiadac sie osoby ktore nie miały z tym do czynienia osobiscie.latwo jest kogos krytykowac...Nie wiemy nigdy co nas w zyciu czeka i jak na to zareagujemy.Moze Ci co tak strasznie krytykuja osoby ktore zdradzają beda w takiej samej sytuacji pewnego dnia.Nigdy nie mow nigdy

na zasadzie...kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

Gość realnie i rozsadnie
julko na to pytanie, bez badania krwi to ci odpowiedzia czarownicy z buszu afrykanskiego w europie trzeba sie zbadac u lekarza

Gość mary...23
to trzeba oszukiwac męża z rozsadku? zdrada to zdrada przysiega małżeństa to przysiega małżeńska...a wy rzuciacie słowa na wiatr i jeszcze starcie się usprawiedliwiac...w zyciu trzeba umiec dokonać wyboru ale jednoczesnie byc lojalnym wobec drugiej osoby..nie da się upiec 2 pieczeni na jednym ogniu bo wszystkie się spalą i nie będzie NIC!ciekawe kiedy te wasze podwójne zwiazki wyjdą na jam i jak potoczy się wasze zycie gdy mąz z rozsadku Was zostawi a kochanek okaze się nie tym za kogo go uwazałyscie...

realnie...co do Twojego postu o murzynku - nie trzeba sie puszczac z murzynem zeby sie zarazic :o skad mozesz wiedziec z kim robi to Twoj partner/ka

Gość temat do zamknięcia
szmaty niech się szmacą dalej