Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Stopkai

Zadbane stopy

Polecane posty

Go艣膰 Stopkai

Kochane:) Musz臋 si臋 z wami podzieli膰 pewnym spostrze偶eniem. Ostatnio jecha艂am metrem i zauwa偶y艂膮m 偶e wiele kobiet wcale nie dba o swoje stopy. Jeszcze gdy s膮 zadbane to takie szybkie przeskoczenie na sanda艂ki jest ok. Ale je艣li stopki s膮 niezadbane, zaczerwienione, a co gorsza czasem nie umyte to nawet najpi臋kniejsze buciki tego nie przy膰mi膮;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 brudna_gira
No! Widzicie kobiety? Patrzta i uczta si臋 teraz, a nie z brudnymi girami paradowa膰 po mie艣cie! :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 footfetishmen
No w艂a艣nie tylko co to znaczy zadbane? Dyskutujemy o tym na topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3425390&start=0 Jako fanatyczny wielbiciel damskich st贸p powiem, 偶e lubie gdy s膮 zadbane ale naturalne. I czyste. Ale b膮d藕my troch臋 wyrozumiali jak dziewczyna np. chodzi po mie艣cie ca艂y dzie艅 to mog膮 sie chyba troch臋 ubrudzi膰. Zapraszam do rozmowy na wspomnianym topiku :)

Udost臋pnij ten post

piekna zadbana stopa to przede wszystkim czysta, z pomalowanymi paznokciami i bez skorupy na pietach na kotrej mozna sadzic cebule!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pokok
rzadko zdarzaj膮 si臋 艂adne stopy, wi臋kszo艣c kobiet mo偶e 艣cira膰 sk贸r臋 codziennie, a i tak nie b臋dzie wygl膮da艂a super. a poza tym nie wszyscy maj膮 kas臋 na pedicure, powiesz, 偶e mozna to zrobi膰 w domu ok. problem, ze normalna kobieta jest tak zaganiana, 偶e naprawd臋 nie ma wiele czasu na pind偶enie si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dla ka偶dego co艣 mi艂ego
A czy to problem cho膰 raz w tygodniu po kompieli po艣wi臋ci膰 stopkom chwilk臋 czasu?;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pitupitu

Udost臋pnij ten post

Mysle ze raz w tygodniu to za malo. Ja co 2-3 dni mocze nozki w cieplej wodzie, duzo plynu do kapieli, zmieksza stopy, i pumeksem, zawsze cos schodzi. Potem kremik czy balsam to juz bez roznicy. ok 15 minut mi to zajmuje A najlepiej na noc duzo masci z wit A, zalozyc foliowe woreczki na nozki, na to skarpetki i piekne stopki sa:) tylko teraz za goraco. pomalowane lakierem alko ladnie ozdobione i juz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raz w tygodniu
No nie dobijajcie mnie. Tak mi rogowaciej膮 pi臋ty 偶e nawet co drugi dzie艅 to dla mnie za rzadko. Jak 艣cieram sk贸r臋 pilniczkiem to robi si臋 sucha, jak nakremuj臋 to stopy si臋 poc膮....pochodz臋 boso po mieszkaniu lub w japonkach to od razu robi mi si臋 taka skorupa na pi臋tach, s艂owem koszmar a m贸j facet nigdy w 偶yciu nie u偶ywa pumeksu i ma sk贸r臋 st贸p jak niemowlak....to geny.....mnie cholercia nawet jak bior臋 prysznic to od myd艂a si臋 sk贸ra przesusza na stopach i wygl膮da okropnie, musia艂abym nic nie robi膰 tylko dwa razy dziennie u偶ywa膰 pumeksu a potem nak艂ada膰 na stopy krem i p贸艂 godziny si臋 z nim relaksowa膰.....tia, tylko kto by sie wtedy zajmowa艂 domem ?

Udost臋pnij ten post

a ja odk膮d u偶ywam kremu od偶ywczo-nawil偶aj膮cego do st贸p i paznokci Scholla przesta艂am mie膰 problemy ze sk贸r膮 st贸p :D ale krem na p臋kaj膮ce pi臋ty jest do dupy :O

Udost臋pnij ten post