Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczytane na onecie...

Apel do Polakow w sprawie wasow

Polecane posty

Gość zaczytane na onecie...

Zgolcie je bo rożróżniają nas w całej europie,Przygalajcie sami maszynką do golenia karczycha z tyłu głowy bo wyglądamy jak niechluje,co 700-tny francuz,300-tny niemiac nosi wasy a co 7-my polak,czt my musimy wyglądać jak potomkowie gruzinów,kazachów czyteż ormian? Jesteśmy europejczykami i wąsy niech noszą ci na pograniczu europy i azji a nie my.Między innymi Polki lecą na facetów z europy zachodniej i południowej bo mają zadbane buzie w porównaniu z zaroślakami z polski.

Gość ladacznica z marchewka
widzisz...myrevin nie ma wasow :D

Gość hej men
popieram, karczycha zarosniete sa chyba gorsze od wasow :/

no wiem, ze nie masz ...toz widze :P

a Ty pijawka zdjelabys te czape i podciela koncowki

Gość Tally
ja mieszkam juz kilkanascie lat w Niemchech....Polaka rozpoznam na odleglosc. Po czym? A no wlasnie: wasy, skarpetki w sandalach, skurzane, niemodne kurtki i saszetka na dokumenty w rece + tluste zaniedbane wlosy....

{ skarpetki w sandalach } U starszych osób to bym nawet to zalecał. Ostatnio widziałem gościa paznokcie wyglądały po prostu obrzydliwie. :o

Gość 84 kilo
no i co z tego???? kazdy ma prawo chodzic ubrany jak chce nosic wasy i brode jak chce... mowicie ze na zachodzie rozpoznacie Polakow.. a popatrzcie jak tam chodza zaniedbani!!! a poza tym nikt na takiego polaka krytycznie sie nei popatrzy oprocz.. drugiego polaka.. daje se ludzie spokoj i dajcie zyc innym

Gość Tally
u starszych ludzi, to zupelnie inna sprawa....mowie tu raczej o mlodych facetach i tych w srednim wieku..

e..wiec mozesz opuscic topik myrevinie nie nalezysz juz ani do mlodych ani do tych w srednim wieku :P

Gość Tally
ja sie nie wysmiewam, tylko stwierdzam fakt. Moj tata tez tak wyglada :), czesto z nim "walcze" o te skarpetki w sandalach, jak narazie bez powodzenia:P

Gość Hmm ja kiedyś się umówiłam z
kolesiem przez czat w ciemno, jak go zobaczyłam w realu to miał długie sumiaste wąsy jak u zagłoby-koszmar!!!!!!!!!!!

Gość trza bylo sie fotkami wymienic

Gość misiek koralgol
niech kazdy wyglada jak chce, co Ci do tego? Zamiast sie zajmowac cudzym wygladem najpierw spojrz na swoje rozstepy, wystajace boczki i zwisajace cyce...naprawd to to moze sie dla CIebie ogole

Ee tam, znam paru naprawdę fajnych facetów z wąsami więc jestem do tego zjawiska nastawiona pozytywnie :P

Gość adscadscads
ja uwielbiam gdy facet wygląda jak ze wschodniej kultury :D

A co jest złego w tym, że się odróżniają? Wąsy to symbol polskiej sarmacji, mi się kojarzą całkiem OK. Nie wiem, czemu nagle mężczyźni mieliby się odżegnywać od polskich korzeni, tylko po to, by wyglądać bardziej europejsko, jakby to nie wiem jaka chluba była ...

Gość dyżurny podszywacz
a po czym poznajemy najpiekniejszych i najmadrzejszych i najwspanialszych i najdzielniejszych Amerykanow ? --- ok. 150 kg zywej wagi. wygladaja jak teletubisie.