Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba wyluzowac

uwielbiam u facetow poczucie humoru i pewnosc siebie

Polecane posty

Gość trzeba wyluzowac

nie mylic z jakims wywyzszaniem sie.zdrowa pewnosc siebie jest naprawde.. zdrowa :) i przyciaga dziewczyny- przynajmniej mnie.jak facet ma fajana osobowosc to od razu wydaje mi sie byc przystojniejszy..lecz zwykle takie charyzmatyczne charaktery maja faceci strasi.. le:( to taki apel dla zakompleksionych, ne bojcie sie byc soba, pozdrawiam

Gość dobra nie będziemy
pozdrawiamy

Gość guiuigg
"trzeba wyluzować", no moje obserwacje i odczucia są dokładnie takie same, nie dość że szukam w mężczyznach pewności siebie, luzu, poczucia humoru, może trochę zdrowego cynizmu, to jeszcze jeśli to znajduję, to wyłącznie u mężczyzn starszych :S

madrosc przychodzi z wiekiem, trzeba dac facetom czas, by uwolnili nadmiar plemnikow, ktory uderza im do glowy. Kiedy to juz nastapi okazuje sie, ze nie ma juz ucisku na pewne czesci mozgu i inne moga sie swobodnie rozwijac :P

Gość xelaaa
ciupaga :D🖐️

Gość trzeba wyluzowac
hah, no po prostu kolo 30 kazdy facet jest juz pewniejszy siebie, fu co ja mowie nie tylko facet ale chyba wiekszosc ludzi. ostatanio bylam u lekarza i byl taki sympatyczny, usmiechniety, zagadywal fajnie, ze poprawil mi humor na reszte dnia:) i z takim wlasnie facetem chcialabym byc, ale rzadko takich facetow spotykam..

--> zlosliwa ciupaga Ciekawe co ro biłaś na lekcjach biologii ? :o Uzupełnię twoją wiedzę, jedyne co plemnik może uciskać to najądrze. :P

Gość nauczyciel życia
Jak to co robiła? waliła konia pod ławką.

Gość buhahah
Myrevin a Ty cos ostatnio uklules czy tak bez seksu biedaczyno wywnetrzasz sie tu na kafe?

Gość Dorris zd. Czeslawa
znaczy sie takich macho. ?

Gość Dorris zd. Czeslawa
ostatnio mi taki jeden dla zartu przypierdzielil w plegary az sie zgielam. i sie tak przy tym radosnie smial a mi do smiechu nie bylo ale ze bogaty i przystojny wnet pojelam ze trza sie razem z nim smiac.

Gość trzeba wyluzowac
niestety chyba za bardzo sie luzuje bo nawet wesoly zawsze moj chlopak wkurwil sie ostatnio na mnie zem taka jest luzna czyli rozepchana ze on zadnej ze mna przyjemnosci nie ma.

Gość trzeba wyluzowac
bo u mnie istnieje silna wiez pochwy , chleptaczki i mozgu , ktory tylko wtedy roentgen wykaze gdy spuchnie.

--> zlosliwa ciupaga O, powinnaś wiedzie(lekcje z tego samego przedmiotu), prawie każdy narząd człowieka ma połączenie z mózgiem. :o :P

Gość trzeba wyluzowac
co udowodnilam ze szkoda dla siebie majac niejednokrotne vbliskie kontakty z Simonem Molem

--> zlosliwa ciupaga :D No więc mówię, gdybyś uważała(i to juz w podstawówce) na lekcjach, nie byłoby to dla ciebie zaskoczeniem. :o :P

Gość dyżurny podszywacz
Myrevin ale przecież nieużywane czlonki i organy zanikają. więc co niby mialbyś sobie uciskac?

Gość trzeba wyluowac
brawa dla podszywacza, odwalil kupe beznadziejnej roboty, nawet sie nie usmiechnelam, wiec kiepsko. trenuj dalej..moze kiedys dogonisz prawdziwych podszywaczy, ktorzy wieda co t poczucie humoru. co do wczesnjeszego zapytania czeslawy, ze niby moj opis faceta dotyczy faceta typu macho, to sie mylisz, bo to nie jest macho..podkreslilam pod tematem, ze pewny siebie nie oznacza jakiegos wywzszajacego sie dupka.zle rozumiecie pojecie pewnosc siebie.