Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ixi pixi

mamo trójeczki -------odpowiedz mi proszę

Polecane posty

moje pyta dot ile masz pokoi w kamienicy gdzies pisałas ze 2 twoich chłopców jest razem w pokoju, masz jeszcze dziewczynke a w drodze nastepne dziecko i zastanawiam sie ile masz pokoi jak rozplanowałas zeby było miło komfortowo i wygodnie. bo ja mam dwa przejscie z 1go do 2go i nie mam pomysła jak tu sie pomiescic z dzieckiem tym bardziej ze nie mam miejsca na pokoj dla niego

Gość jusie5
tez masz problem

Gość bessy1
o losie....ale problemy. Mamo trójeczki lepiej pomóz, bo faktycznie na klatke dzieci wystawi. :-D

oj ale sie narobiło znalazły se baby temat do ponabijania sie a znajdz se jedna z druga u siebie jakies wady i nalewajcie sie z samych siebie ale nie bo lepiej ponabijac sie z innych total chała.....pomarancze

Gość olabogaaa
pytanie rzeczywiście debilne wyjątkowo

pytanie jak pytanie sa jeszcze bardziej powalone od tego. co w tym dziwnego ze chce wiedziec ile ma pokoi skoro mama trojki bedzie miec 4 dziecko gdzies trza sie pomiescic nie sadzicie, ale chyba nie myslicie tak wynika z wypowiedzi pomaranczy, same obelgi ale zadna nie napisze pod czarnym nikiem same tchórze

nie widzę powodów, żeby to pytanie musiało być skierowane do mnie. Nie jestem jedyną mamą mającą więcej niż 3 czy czworo dzieci. Nie widzę również sensu odpowiadania. Bez urazy. Cokolwiek napisze będzie, że zmyślam, albo coś równie głupiego:D Dlatego pominęłam ten wątek. Świadomie. To kolejny temat do durnej decyzji, być może wywołanej nieświadomie przez autorkę. Powiem tylko tyle, że to nasza rodzinna kamienica, więc miejsca nam nie braknie, nawet jak mi się zachce następnej czwórki:P

Gość ja sie wcale nie chwalę
Ja tez mam kamienice :-) rodzinna i mam jedno dziecko :-)

dlatego ciebie zapytałam mamo 3czki bo nie znam innej matki na forum ktora spodziwa sie 4 dziecka i czynnie wypowiada sie na forum. zapytałam tez dlatego ze na wszysko nasz odpowiedz znajdujesz zawsze dobre rozwiazania.....wiec nie ma sie o co dasac i robic z igły widły, ze co bys nie odpowiedziała to bedzie źle, swoja droga nieładnie wymigałas sie. jesli swiadomie pominełas topik to pokiego wała tu wchodziłas i dawałas do zrozumienia ze widzisz ze to ciebie pytam ale mam to w 4 literach

Gość niestety taka prawda
i ona ma cie w 4 literach patologia wiec tak reaguje

Gość niestety taka prawda
jaki z tego wniosek ? ze nawet jak mama 3 nie pisze to jest tu non stop

Gość sabciaa
ty jestes dogłebnie prze........a