Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chciała inaczej

Jak skutecznie poprawiacie sobie humor?

Polecane posty

Gość gargantua
skecz kabaretu Potem, jeden z cudniejszych ;) nie wiem dlaczego Tobie się nie otwiera, u mnie link działa :/

bo mój komputerj jest głupi :) nie działa strony typu wrzyta smog itp... tzn włączyć włącze ale żeby coś na nich pooglądać to już koniec... no ale kkafe działa:)

Gość gargantua
może masz słaby transfer i musisz dłużej czekać na zbuforowanie filmiku? spróbuj odpalić link, daj pauzę i poczekaj aż ten pasek pod ekranem zrobi się cały czerwony, wtedy puść.

Gość gargantua
no to na poprawianie humoru bez użycia kabaretu Potem, dobry jest fryzjer, dobra książka, odstrzelenie się i słuchanie komplementów, gorąca zielona herbata, zapach ulubionych perfum, spacer... ale czasem człowiek ma ochotę mieć chandrę i już. czasem trzeba przeczekać bo 'zawsze istnieje ta możliwość, z wnętrza wyjść na ulicę' jak pisał Brodski ;)

Gość Przygody Koziolka Matolka

Gość gargantua
dobrą czy na poprawienie humoru? ;) na poprawienie zawsze działa Hasek i jego Szwejk, również 'Pantaleon i wizytantki' Llosy (osoby o nadwrażliwości obyczajowej są proszone o pominięcie tego tytułu), moje koleżanki z kolei wracają z łezką w oku do Jeżycjady Musierowicz. Z dobrych polecam Murakamiego- japońskiego pisarza, jego 'SPutnik Sweetheart' wywarł na mnie ogromne wrażenie, ale książkę ciężko nazwać poprawiającą humor.

Gość hihihihaaha
oglądanie obrad sejmu RP na ta kadencje. 🖐️