Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolciaaaa

Jak samemu przekłuć wargę?

Polecane posty

Gość Lolciaaaa

Chciałabym zrobić sobie kolczyk w dolnej wardze. Wiem że lepiej udać się do salonu kosmetycznego, ale to kosztuje bardzo drogo, a wiem że dużo osób przekłuwa sobie samemu. Więc jak to zrobić? Proszę o pomoc. :)

Gość Lolciaaaa
pytałam serio........ :/

nie rób tego sama...a jak uszkodzisz sobie jakiś nerw?...specjaliści wiedzą w którym miejscu przebić...jak sama to zrobisz to jeszcze jakiegoś zakażenia dostaniesz

Gość a co nie dotarły do ciebie
słuchy,że przekłuta morda wychodzi już z mody????????????????????? piwo przecieka:O

Niee rób tego :O To jest mocno unerwione miejsce, możesz sobie wargę znieczulić :O A jak się wda jakieś zakażenie to juz w ogóle będzie syf :O

Gość Lolciaaaa
nie nie poszłam zrobić. a stąd te wieści że inni sobie sami robią, bo wiem ;p w szkole wiele osób sama sobie porobiła. i nie naczytałam sie forum dla 13stek.

Gość to ile masz lat lolciaaaa

Gość Lolciaaaa
to że wam się nie podoba "przekłuta morda" to nie znaczy że innym też ma się nie podobać. nie robię tego ze względu na modę, na znajomych, czy co innego, ale poprostu mi się to podoba. ale sama jednak tego nie zrobię. pozdro.

Gość Lolciaaaa
mam 17 lat

kolczyk można w każdej chwili wyjąć jak się znudzi..nad czym tu rozmyślać? a zrobić też nie jest trudno jak ktoś potrafi

Gość Lolciaaaa
jak widać jedna osoba tu zrobiła sobie sama- i żyje :) orientuje sie mniej wiecej w powikłaniach. ważne żeby utrzymać higiene pracy, potem higiene jak kolczyk bedzie gotowy, nie wbić się w jakąś żyłke albo nerw. uważać na napoje i jedzenie. uważać na sól, apste do zebów. odkażać często miejsce przekłucia. nie palić papierosów, nie pić alkoholu....

Gość Lolciaaaa
:/ takie to było smieszne?:]

Lolciaaaa Mi koleżanka robiła dwa razy pod ustami w kąciku Z tym że miałam to miejsce znieczulone (byłam akurat tego dnia u dentysty i miałam znieczuloną prawą stronę)..igłę kupić w aptece, odkazić...i do roboty.. Bez znieczulenia jak będziesz robić sama albo ktoś Ci zrobi to będzie raczej cholernie boleć;]

Gość ladacznica z marchewka
bardzo :D:D bo pewnie doskonale sie orientujesz gdzie sa owe nerwy :o

zabawa z nerwami głowy nie jest taka hop-siup :O kawa - mozna sie znieczulic lignokaina, igle wziac najgrubsza mozliwa z apteki poza tym z boku wargi jest inaczej niz na srodku, roznica zasadnicza