Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Fenomen Simona Mola,jak go wyjaśnić

Polecane posty

Potrafił \"bajerować\",chemia,wpływał jakos na psychikę??Ocenia się że przez jego łóżko przewinęło sie około 100 kobiet z których co najmniej 14 zaraził śmiertelną osobą, to nie były jakieś małolaty a kobiety wykształcone,czy gdy facet spodoba się kobiecie to ona zrobi dla niego wszystko??Zapraszam do dyskusji:)

Gość ala ale
Ty nam powiedz , jesteś facetem...

Gość misiek koralgol
Mial duzego czarnego kutasa na ktorego kazda poleci. Przeciez dla kobiet to najwazniejsze zeby byc dobrze wyjebana.

Gość misiek koralgol
Tak bardzo !Ale sie troche boje...moze podam Ci swoja date urodzenia a Ty mi postawisz tarota? hahaha

Gość Może i mi nie uwierzycie..
..albo wysmiejecie, róbcie co chcecie.. ale ja rozumię ten jak to nazwaliście fenomen.. Poprostu istnieją jeszcze osoby, z obserwacji wynika ze przeważnie jedni z romantyków któży nie musza byc piekni, ale potrafią manipulowac psychiką kobiety.. poprostu to dobrzy psycholodzy.. Kobiecie wydaje się żę zna ich doskonale ale tak naprawdę nie wie o nich nic.. 90% kobiet jest podatna na taka manipulację:O Wystarczy potrafić kochac..

Gość ala ale
ale żeby nawet z prezerwatywy nie skorzystać?

Gość Może i mi nie uwierzycie..
Heh.. jeżeli chodzi o jego postempowanie to bydlak i tyle:/ Robil to celowo:O Ja mowie tylko że uwodzenie kobiet jak on to robil jest realne:)

Gość Andrzej z BiIgoraja
wrażliwościa , niewinnoscia i wrecz niespotykana intuicja Kobiet.

Gość Jak to sie moglo stac
Ja zostałam tak zmanipulowana przez jednego typa i wykorzystana ... Do dzis nie wiem jak to sobie wytlumaczyc, bo nigdy nie bylam tak nieodpowiedzialna, jakby mnie zahipnotyzowal i nawet nie pomyslalam o prezerwatywie, to jest najgorsze Mialam 25 lat, za soba jeden 5 letni zwiazek, w ktorym zdecydowalam sie na pelny sex dopiero po 2 latach bycia ze soba, i takie cos ... dramat

Gość Jak to sie moglo stac
Jestem przekonana ze dal mi cos do alkoholu, bo nie raz pilam alkohol w obecnosci mezczyzn a nigdy mi sie cos takiego nie przytrafilo ... No i na pewno dzialal jakas sila psych

Gość dyżurny podszywacz
tak oczywiscie to cos jak z gwaltem na prostytutce. jezeli falszywy banknot , ktorym zaplacono to : och zostalam zgwalcona. baby puch marny. czy warto zabiegac o ten worek do noszenia plodu , pierdzacy, smierdzacy i majacy wiecznie fochy?