Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka23

Quick Vue---dobry test??? zawiódł kogoś???

Polecane posty

Gość skrotka
robiłam cztery quick vue

Gość mirazenda
polecam QUICK VUE jest świetny! jak niebyłam w ciazy a okres mi sie spoznial to zrobiłam 3 quick vue (i jednak niebyłam w ciazy) natomiast gdy byłam w ciazy -zrobilam quick 2 razy i był pozytyw

Gość sylek
Olawd- no własnie o tą niesierpliwość chodzi-niby z pierwszym dzieckiem nie było problemu,ale to było 3 lata temu i kto wie-rózne rzeczy się dzieją.Już sama nie wiem...chyba niepoprawna jestem na maxa i jutro powtórze test-oczywiście Quick vue!w sumie to zawsze jak prosiłam o test ciążowy w aptece to dostaje tylko ten!ciekawe czemu?

Gość Silje86

Gość Silje86
Mam zgage po kawie :( tez tak miałyscie??

Gość mniunia
robilam 3 razy i wyszly pozytywne, jednak mam tylko dwoje dzieci, po drugim niestety polecialo :(

Gość Purinka
Witam Dzisiaj rano zrobiłam test Quick Vue pokazało mi ze nie jestem w ciąży. Okres z spóźnia mi się już tydzień, właściwie nie czuje by się zbliżał. Za to czuje się zmęczona, do toalety biegam, co chwile, ale pije napojów za 2, a i tak podbrzusze nieraz mnie tak inaczej pobolewa tak dziwnie! Zastanawiam się czy nie po wtórzyć testu za parę dni..

Gość ajgora78
ja zrobiłam Quicka 5 dni przed @ i wyszedł negatywnie, powtórze jeszcze po 10 może się uda :(

Gość purinka
To już 3 tydzień jak nie mam okresu, właściwie w tamtym miesiącu nie miałam w cale, testu nie powtórzyłam, ale zapisałam się do lekarza w poniedziałek się okaże,mi się wydaje ze jestem, ale mogę się mylić, choć wszystko wskazuje za!

Gość anettt
witam. mam wieeeelki problem 22.07 współżyłam z chlopakiem, byly to dni płodne, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. robilam test quick vue na dzień - dwa po spodziewanym okresie (czyli 14.07.08), był negatywny. Nie mam nadal okresu, miałam tylko małe, krotkotrwałe krwawienia, a właściwie zabarwioną na czerwono potem brązowo wydzieline 6go i 12go lipca, odczuwam pewne uniedogodnienia w dole brzucha, na dodatek te mdłości... okropnie sie stresuje, nie chce jeszcze mieć dziecka... na wszelki wypadek chce powtorzyć test i zapisałam sie już do lekarza. ale czy to możliwe żeby prezerwatywy zawiodly, test się pomylił a objawy się zgadzaly.... RATUNKU!!!!

Gość purinka
Witam nie wiem, co ci powiedzieć mnie osobiście zawiódł test na moją radość, gdy poszłam do lekarza okazało się ze jestem wciąży:D wiesz jednak lekarz naj lepiej ci po wie, mogę cię jedynie tak pocieszyć ze twoje objawy mogą być wynikiem stresu i obaw!!

Gość anetttaa
ja raczej wolałabym żeby mnie nie zawiodł...

Gość kassia18
a co oznacza w tescie plykowym Quick Vue jedna czerwona kreska na gorze ?

Gość anetttaa
przy "okienku" gdzie odczytujesz wynik masz takie male literki T i C. T-test nieważy (źle wykonay), O-negatywny, ciąży brak T i O razem - pozytywny, ciąża

Gość anetttaa
małe sprostowanie, błąd się wkradl zamiast "O" w moim potrzednim poscie powinno być "C"

Ja robiłam test 17 dni po spodziewanej miesiączce i wyszedł negatywny. Później zrobiłam 36 dni po spodziewanej miesiączce czyli mniej więcej tak jak już powinna być druga i dopiero wtedy wyszedł pozytywny no i wlasnie to był Quick Vue..

kassia18 oznacza to, że nie jesteś w ciązy. anettt nie sądze żeby prezerwatywy zawiodły. Zdaje mi się że objawy to twoja autosugestia. Mdłości dopiero występują ok 4-5 tygodnia czyli ok 7 tygodni po stosunku.

Gość Dzastin
Ja robiłam ten test ok 17:30 bo nie mogłam wytrzymać do rana... wyszedł negatywny,a miałam małe podjrzenia,że moglam zajść w ciąze... Za ok 7 spodziewam się miesiączki więc mam nadzieje,że wszsystko jest ok i dzidziusia nie będzie :)

Dzastin Po pierwsze po jaką cholerę robiłaś test 7 dni przed miesiączką ? :O Po drugie test można zrobić najwcześniej jakieś dwa i poł tygodnia po stosunku i wtedy MOŻE być wiarygodny ale nie musi. Po trzecie test robi się rano bo wtedy jest największe stężenie hormonu hCG w moczu. Mi w 5 tygodniu test nawet rano nie wyszedł. Albo był zły albo było za małe stężenie.

Gość tośka27
cześć dziewczyny, @ spóxnia mi się 5 dni, nie mam żadnych objawów no poza tym że jestem cały czas jakas śpiąca. Dzisiaj rano (ale nie z pierwszego moczu )zrobiłam pro-test wynik był negatywny. Jutro rano zrobie drugi test QuickVue i zobaczymy co będzie... :)

HEY! mam pytanie . Okres mam dostac dopiero jutro ale zadnych objawów nie mam ,natomiast chodze co chwila do ubikacjii , wydaje mi się że mam mdłości nie mogę jeść ijestem senna . Pomóżcie czy to mogą być objawy ciąży ( tak wcześnie??) jak tak to chyba zwariuję

Gość trent
cześć, robiłam dziś rano test quick vue i kontrolna kreska wyszła gruba i ciemna, a ta wskazująca na ciążę taka bladziutka... Ale są dwie. 7 dni temu powinnam dostać okres, więc wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie na stwierdzenie ciąży. Czy której z was wyszedł podobny wynik?

Gość AngelOfSilence
Witam. Dziś rano robilam Quick Vue i wyszedł jakiś dziwny, wcześniej robiłam go kilka razy i nigdy tak nie wychodziło. Otóż okreś spóźnia mi się 4 tydzien. Ostatni Quick Vue robiłam 5 dni temu i wyszło ładnie - negatywnie. A dzisiaj hmmm. Nawet ta kreska kontrolna była taka jasna, a pole od w strone 'T' az do konca zostało takie różowe, nie było tam widocznej drugiej kreski, położyłam się spać i po 2,5 h wstaje i była widoczna taka cieniutka druga kreska, a pole nadal było różowe... Co mam o tym myśleć?

Gość Moniczkaaaaaaaaaa
czesc dziwczyny ;) sluchajcie mam problem .. kochalam sie z chlopakiem 12.10 br. i 19.10 br. oczywiscie chlopak byl zabezpieczony prezerwatywa. 23 mialam dostac okres tzn to jest tak 3 mies temu spoznial mi sie tydzien 2 mies temu 1 dzien mies. temu tez jeden dzien i o wiele wczesniej tez tak bylo. Teraz powinnam dostac 23 liczmy ze 24 i nie mam do dzisiaj 28 ;( jejku to jest okropne mam napuchniete piersi wsumie zawsze przed okresem tak mialam ale na nastepny dzien juz ie pojawial. niestety teraz to juz 2 dzien . bylam u ginekologa powiedziala mi ze za wczesnie zeby to stwierdzic . hmm mialyscie moze tak ? mam 18 lat dokladnie za 3 mies. i nie chce byc jeszcze mama ;( co mam robic robilam 2 testy jeden jakis na V... pokazal wynik negatywny robilam go 24.10 br. i Quick -Vue wczoraj (27.10 br.) Ratujcie ;(((

Gość madziara0080
Dziewczyny!! Zrobiłam ten test wczoraj bo okres spoznia mi sie juz prawie 2 tygodnie, wynik negatywny na szczescie:) balam sie ze jestem w ciazy, ale zmienilam tabletki anty na inne i to pewnie dlatego. Polecam ten test!!

Gość polipol
robiłam, wyszedł negatywny :) objawów ciąży brak, więc ufff ;)

Gość niiikita
Wczoraj wieczorem ( kolo 23 ) robilam test Quick Vue i wyszedl negatywny, kochalam sie z chlopakiem 19.10 a okres zaczal mi sie 9.10, tylko ze jest nieregularny. Wczoraj byl 38 dzien cyklui miesiaczki nadalnie bylo. Test wyszedl negatywny, ale robilam go dosyc pozno, bo musialam znac wynik, inaczej bym nie zasnela, dlatego nei jestem pewna czy jest wiarygodny. Ktoras z was miala podobnie? Moje piersi pozostaly w niormalnych rozmiarach, nie sa zapuchniete, tylko czasem sie zle czuje i kreci mi sie w glowie, ale wydaje mi sie ze to psychika tak dziala, bo kiedys tez mialam poodbne objawy, a nie bylam w ciazy.Wiec jezeli ktoraz z was miala podobnie to ptosze o odp

Gość Purinka
Witam ja 5 miesięcy temu tez zrobiłam ten test i również wyszedł mi negatywny! Ja czułam, że jednak jest cos nie tak i poszłam do lekarza! To samo radżę tobie!! Lekarz najlepiej ci powie!! Ja teraz jestem w 7 miesiącu więc jak sama zauważyłaś test jak dla mnie nie jest wiarygodny, bo gdy go robiłam byłam w 2 miesiącu ciąży!! Choć nie twierdze, że twój strach działa na psychikę i to jest powód o późnienia miesiączki, bo to też tak bywa! Więc od czekaj troszkę a jeżeli nadal nie dostaniesz to pójdź do lekarza!! Pozdrawiam 

Gość kotymalejakpsy
Ja zrobilam sobie test Quick Vue najpierw 14 dni po stosunku przerywanym niestety =\ i pokazał jedna kreske i wczoraj w dniu spodziewaznej miesiaczki dla pewnosci zrobilam jeszcze raz i tez jedna piekna krecha :D dzis dostalam okres.. moim zdaniem to najlepszy test :D