Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka23

Quick Vue---dobry test??? zawiódł kogoś???

Polecane posty

Gość Zuuuuuuuu
Dziewczyny jezeli wpuscilam troszke za duzo kropelek moczu (to moj pierwszy test wiec wyszlo nieporadnie) to czy wynik jest wiarygodny? (wyszedł negatywny i bardzo dobrze ale nadal nie mam pewności) powinnam zrobic kolejny?

Gość rita19
Witam. Mam mały problem. okres spoznia mi sie juz 2 tygodnie, 3 dni temu robilam test i wyszedl negatywny, robilam go jednak w dzien, nie z porannego moczu, nie moglam wytrzymac do rana. Do dzis jednak nie ma miesiaczki. zawsze sie zabezpieczalam,ale dzien przed spodziewaną miesiaczka(ktorej nie dostalam) kochalam sie bez zabezpieczenia,ale przed wytryskiem chlopak go wyjal.Mimo to boje sie, ze jestem w ciazy. dzis kupiłam test Quick Vue. ostatnia miesiaczke mialam 40 dni temu czy powinnam moze od razu udac sie do ginekologa??? dodam ze moje miesiaczki sa regularne i po raz pierwszy spoznia mi sie tak dlugo;((!!!

Gość purinka
Witam! Jeśli do dnia dzisiejszego nie dostałaś okresu to radziłabym ci nie bawić się w robienie kolejnego testu tylko udanie się do lekarza! Wiem to na swoim doświadczeniu ze test nawet naj lepszy u niektórych kobiet, które mają niski poziom hormonu występującym w ciąży nie pokazie ze spodziewasz się dziecka!! Tak jak na przykład u mnie! Ja również robiłam ten test i wyszedł mi negatywny!! A teraz z nażyczonym przygotowujemy się na przyjęcie niebawem malutkiej istotki w naszym domu i jak dobrze pójdzie i lekarz się nie mylił to powinna w środę przyjść na świat!!:) Dla tego pójdź dla świętego spokoju do lekarza i nawet, jeśli nie jesteś w ciąży to jednak musi być jakaś przyczyna skoro w poprzednim miesiącu nie miałaś miesiączki!

Gość Alutka----19
w marcu z powodow zdrowotnych musialam odstawic tab. kochalam sie chlopakiem. dostalam miesiaczke 16 kwietnia. dzisja zrobilam test pro test i wyszedl pozytywnie!! czy to moze byc pomylka?? dzisija niestey nie mam gdzie kuppic nowego testu ktory jest najlepzy i co sadzicie o tym pre tescie?????

Gość monika 1980 0000
a ja zrobilam test 2 x i wyszlo 2 z ciaza a kreseczki mialam ledowidoczne,teraz mam 2 wspanialych szkrabów.A jakis rok temu zrobilam testy az 2 x obydwa pokazaly ciaze a jednak nie bylam:) jutro jade po test bo mam odczucia ze jestem znowu ,ale moze to tylko w glowie :) pozdrawiam

Gość living
dziewczyny mam pytanie? od kilku dni zyje w lekkim stresie. Kochałam się ze swoim stałym partnerem bez zabezpieczenia ale był to stosunek przerywany. Spóźniła mi się miesiączka, która na szczęście się pojawiła lecz boje się że mogę być w ciąży a to są tylko krwawienia z pochwy. Czy po zakończeniu żekomej miesiączki mam zrobić dodatkowo test?? a co do testu Quick Vue to bardzo dobry już raz uwolnił mnie z opresji:D

Gość zestresowana...
nie wiem co zrobilam zle, ale moj wynik testu byl niewazny... a postepowalam zgodnie z instrukcja... ktos wie w czym moze tkwic problem? teraz czeka mnie kolejna trudna wyprawa do apteki....

Dzis mija 59 dzien bez miesiaczki, robilam dwa razy ten test raz ok. 18, raz rano i oby dwa negatywne, w srode ide do gina. Mam nadzieje ze nie jestem w ciazy!

witam, mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze zajrzy i odpowie na moje pytanie. dziś robiłam test quick vue i wyszła mi jedna kreska.... centralnie na środku tego pola! na instrukcji jest napisane, że jeśli wyjdzie na górze - brak ciąży, jeśli na dole i na górze - ciąża, jeśli tylko na dole - test nieważny. a co jeśli kreska wyszła na środku? niby bliżej temu do literki C niż T, ale chyba nieważny test co?

a mi się wydaje że poprostu wydaje ci się albo sprecyzuj to dokładnie po której stronie bo po środku napewno nie jest gdyż po to są te literki tam napisane że pod nimi abo zaraz obok są takie miejsca z odpowiednia substancją która się barwi na ten różowy kolor a musi być miejsce między dwiema

trochę bliżej temu paskowi do literki C (czyli brak ciąży), jednak zmyliło mnie to, że na instrukcji pasek jest na samej górze a mój nie wygląda tak jak na instrukcji - naprawdę jest w środku....

Gość Niuniakasiunia
Quick Vue to najlepszy tescik ciazowy jaki moze byc...... :)) dzisiaj robilam 2 razy test i 2 razy pokazala sie jedna kreseczka w polu C :) tak sie ciesze ze nie jestem bo nie planowalam z narzeczonym... tylko on planowal i cale szczescie ze nie jestem bo sie dzisiaj rozstalismy.... :):):)

Gość alcia80
kochałam się 25.12.11 z mężem, pekła nam prezerwatywa, ale nie doszło do wytrysku, owu miałam na poczatku stycznia, a 18 stycznia powinnam dostać okres, więc 3 dni sie spóźnia, ale od 2óch dni pobolewa mnie brzuch, mam kiepski humor, pogorszyła mi sie cera i mam tkliwe piersi, zrobiłam test quick vue i wyszedł negatywny, jak myslicie nie mam się czego obawiać?

living mam podobnie jak ty. też zrobie test po zakończeniu krwawienia,bo nie daje mi to spokoju. nigdy przed okresem nie miaąłm takich objawow wiec jest to dla mnie podejrzane.

Gość alcia80
test wiarygodny:) dziś przyszła @

Gość kehya
Lepszy Acon czy bobo test?

Gość onaghdgh
nie polecam quck vue - mi na 4-5 dni przed @ wyszedł pozytywny (mimo, że z popołudniowego moczu), a następnie zrobiona beta z krwi dała wynik

Gość nikazzzzzzzzzzzzzzz
mm

Gość nikazzzzzzzzzzzzzzz
Witam! chcę się was poradzić, okres spóznia mi się 4ty dzień. wczoraj zrobiłam wieczorem test i wyszła bardzo słaba kreska T testowa , dla pewności zrobiłam dziś z porannego moczu a kreska T wyszła jeszcze słapsza taki ledwie widoczny cień. czy jest możliwe że jestem w ciąży????????

Gość lalunia28
Cześć dziewczyny, Ja właśnie zrobiłam ten test i wyszedł negatywny. Ostatnio kochałam się z partnerem jakieś 13 dni temu. Okres powinnam dostać za dwa dni. Czy to możliwe, że jednak jest szansa żebym była w ciąży? Próbujemy już 3 miesiąc i nic.. Mamy po 28 lat więc może to jest przeszkodą. Ja już nie wiem co robić, kochaliśmy się w dni płodne i nic. A najgorsze jest to rozczarowanie kiedy widzę na teście jedną krechę i przychodzi ten cholerny okres :( :( :(