Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mozna sie opalac

Czy mozna sie opalac???

Polecane posty

Gość Czy mozna sie opalac

Czy mozna sie opalac karmiac piersia? NIe mowie o solarium ale o naturalnym sloncu.

nie mozna bo sie mleko owarzy:) JA SIE NIE OPALAłAm ani w ciazy ani podczas karmienia , ale sa mamuski które potrafia nawet zrezygnowac z karmienia zeby na solarke isc, znam osobiscie jedna:( wydaje mi sie ze nie mozna chociaz wiesz w sumie to nie wiem:) poszperam w necie

Gość błogosławiona
to nie jest najleprzy pomysl. po pierwsze to biust jest powiększony, skora mocno rozciągnieta, troche slońca i rozstępy gotowe. chyba tego nie chcesz? pozatym mały wiaterek i zapalenie piersi moze sie pojawić. oczywiście nic z tych żeczy moze cie nie spotkać, ale zawsze warto byc przezornym ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Generalnie w ciąży i w czasie karmienia to nic nie wolno robić - pić alkoholu, kawy, jeść 50% pokarmów, farbować wlosów, lykac leków na migrenę, za bardzo nie mozna się bzykać.... Generalnie trzeba przeleżeć około 2 lat nieruchomo i przyjmować kroplówkę, bo a nuz się zaszkodzi sobie i dziecku... Przesadzam? Czytając Kafeterie mam wrażenie, że nic w ciąży i po ciąży nie wolno. A mnie się wydaje zdroworozsądkowo, że wszystko mozna, ale z głową i w umiarze....