Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blancaa

jak on mógł

Polecane posty

w ostatni weekend spałam u swojego faceta, było bardzo miło, rozmawialiśmy sobie itp. i nagle wieczorem zaczęła do niego wypisywac jego była. strasznie mnie to denerwowało,ale byłam spokojna i nie reagowałam w żaden sposób, zapytałam sie tylko kto pisze i czy to znowu ona. on mówi ze ona zawsze wypisuje jak jest pijana... najbardziej wkurzyło mnie to, że on na każdego smsa jej odpisywał a było ich chyba ok 10-ciu. już mnie to zaczynało mocno denerwowoac i powiedziałam mu, zeby moze lepiej ja zaprosił do nas a nie godzine wypisywał. rano napisala niby przeprosiny za wczoraj on oczywiscie odrazu odpisuje. wiecei co żałuje, ze po prostu tak samo jak do niego przyjechałam, po prostu nie wstałam i nie wyszłam:( czy wasi faceci tez tak czasami robią...czy ja moze jestem przewrazliwiona.

ciesze sie tylko, że wieczorem jak on skonczył pisanie z nią do mnie zadzwonił znajomy:) nie wyjasniałam mu kto ale widac było ze był wkurzony, choc on umie to ukrywać. rano napisałam smsa do koleżanki, kiedy on sie zapytał do kogo tak pisze , odpowiedziałam mu tylko, że musze napisać.

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ja nie mam tego problemu,bo jestem pierwsza dziewczyna mojego faceta ale nie ukrywam ze bardzo by mnie to wkurzylo Jest z Toba,swoja obecna dziewczyna a pisze do niej Cos jest nie tak A oni sie przyjaznia ??

Gość takiego sobie wybralas
to teraz cierp

wiesz..on chyba z każdą swoją byłą utrzymuje jakiś tam kontaktj,eżeli jeszcze raz takie coś sie zdarzy, po prostu wyjde i powiem mu tylko, ze najwidoczniej albo jesteście razem o czym ja nic nie wiem, albo tak tęsknicie za sobą więc ja wam przeszkadzac nie będe. bo chyba w tylku smsach nie informowała go o tym ze siedzi ze znajomymi w knajpie.

do takiego sobie wybrałaś-> jak widac chyba jeszcze nie znasz życia, skoro nie wiesz ze na początku każdy potrafi być wspaniały.. zycze abys nie spotkała takiego faceta z ktorym bedziesz miec jakie kolwiek problemy.

Gość to nie jest normalne
kopnij w dupe bezczelnego typa

Gość niebieska sukienko
nie robią :) mój nie utrzymuje kontaktu ze swymi byłymi, a było ich dwie

szczerze to bardzo bym chciała aby taka sytuacja sie powtorzyła bo wtedy bym zrobiła to co napisałam. było by mi smutno jak nie wiem co, ale przynajmniej bym wiedziała, ze mu dokopałam.

wiesz co chyba nie wiesz na czym polaga prawdziwy zwiazek. Napewno nie na tym zeby sobie dokopac :O

Gość mara7
Wiatm!Uważam,że powinien zakończyć tą znjomość albo chociaż ukrócić-jeden esmes powinien wystarczyć.Skoro ona do niego pisze a on jej tak chętnie odpisuje,to lepiej zoorientuj się co ich łączy... Ja kiedyś znalazłam się w podobnej sytuacji,tylko że ja byłam tą złą_"byłą" i to chłopak do mnie wypisywał i wydzwaniał a nie mam pojęcia co mówił swojej dziewczynie...Pewnie,że to ja nie daje mu spokoju.Dlatego lepiej to sprawdź.pozdrawiam

nie w takim sensie dokopac, tylko niech zrozumie ze ja nie chce uczestniczyc w tym jego pisaniu.

Gość niebieska sukienko
a czemu jemu nie powiesz tego co nam teraz piszesz?

Nie chcesz uczestniczyc? To znaczy moze smsowac z kazda jak ty tego nie widzisz?

jak mu to powiem,to on bedzie z nia pewnie pisał jak ja nie bede widziec. chyba wole na to odrazu jakos zareagowac, zresztą nie widzialam sie z nim od tamtego spotkania, a przez gg to sie tylko z nim pokłóce.

Gość SlOnEcZkO.
powiedz mu ze cie to denrrwuje...on musi o tym wiedziec bo faceci sa mało domyslni... powiedz ze skoro sie spotyka z toba to niech bedzie z toba nie tylko fizycznie ale takze i dusza, myslami... a nie siedzi z toba a mysllami jest daleko... zapytaj go czy ty mu nie wystarczasz itp..niech on zrozumie co ty czujesz.. facetom trzeba powiedzieć wszytsko prostop z mostu bo wiadomo że to gorsza rasa;) musisz z nim szczerze pogadać.. jesli sie nie zmieni to zastanow sie czy warto z nim naprawde być...

ja uwazam ze on jako dorosły facet powinien wiedziec ze to nie jest normalne, wiec chyba mu nic tłumaczyc nie będe, moze przy następnym spotkaniu mu coś o tym wspomne o tej jego tęskniącej byłej.

Gość niebieska sukienko
oj kobietko im trzeba tłuamczyć, tłumaczyć i jeszcze raz tłumaczyć, na spokojnie, bez nerwow... powiedz jak się z tym czujesz, zapytaj jak on by się czuł w sytuacji odwrotnej:)

zapytam mu sie tylko czy są nadal razem bo wszystko na to ostatnio wskazywało i czy nadal do niego tak wspaniale wypisuje...

Gość niebieska sukienko
złośliwość na dobre nie wychodzi:)

Gość SlOnEcZkO.
facetom naprawde trzweba wszytsko tłumaczyć...oni tak naprawde nigdy nie dorosną... widze ze chyba mu nie ufasz...zastanow sie czy taki zwiazek ma sens..