Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA mŁoDa

Pierwszy raz Yasiminelle

Polecane posty

Gość OnA mŁoDa

Nigdy wcześniej nie brałam tabletek anty,ale ostatnio byłam u lekarza i postanowiłam je wziąć no i zapisał mi właśnie Yasminelle... i mam w związku z tym kilka pytań... Jak je się biezrze...to znaczy pierwszą tabletkę w pierwszy dzień okresu,a po tych21 tabletkach tydzień przerwy?? Czy jak?? I jakie są ich skutki uboczne?? Z góry dzięki za odpowiedź....

ja wlasnie koncze 2 op i odstawiam, zmiany nastrojow, zapalenie pochwy i chce sie pociac:D poczytaj w necie jest kilka topiców o nich juz. pierwsza bierzesz 1 dnia a po skonczeniu opakowania robisz pelna 7- dniowa przerwe.

Gość dizys............eh
Na pewno byłas u lekarza? Bo pytania zadajesz jakbys siostrze z szuflady buchnęła opakowanie...:/ Nie bierz. Jeszcze nie dorosłaś do brania skoro nie wiesz co i jak i o zgrozo lekarza nie spytałaś!!!!!

Pierwszą tabletkę w pierwszy dzień okresu, tabletki bierz zawsze o tej samej porze przez 21 dni, potem 7-dniowa przerwa i kolejne opakowanie. O skutkach ubocznych możesz poczytać na ulotce dołączonej do opakowania.

Gość OnA mŁoDa
Byłam u lekarza,ale byłam tak przejęta tym,że mogę mieć operację na torbiele,że o niczym innym nie myślałam....Czytałam ulotkę i chciałam się tylko dowiedzieć czy dobrze ją zrozumiałam... Dzięki za normalne odpowiedzi i pomoc!!A o skutkach ubocznych pytałam osoby,które biorą te tabletki i jakie są najczęstsze skutki uboczne...bo na ulotce może pisać dużo...