Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolynkaaa

POMOZCIE pls!!! Wlasnie koncze 2-letnie studium, od wrzesnia ide na studia...

Polecane posty

Gość Karolynkaaa

I w zwiazku z tym mam pytanie: Czy jak pojde do pracy to pracodawca bedzie placil za mnie ulgowy ZUS (taki jak za studentow)?? No bo wlasciwie jestem w toku szkolnym, ale juz nie jestem sluchaczka studium, ani jeszcze nie studentka...

Gość gabriela anielska
eh tacy ludzie nie powinni miec prawa bytu...moze dowiedz sie czegos o swiecie ktory Cie otacza? Do wrzesnia jestes uczennica tego studium, masz ulge. Ciesz sie

Gość wsztstkie baby maja
eh tacy ludzie nie powinni miec prawa bytu...moze dowiedz sie czegos o swiecie ktory Cie otacza? --> chyba wlasnie probuje :O

Gość Karolynkaaa
chce sie dowiedziec, dlatego pytam... dzieki 🖐️

Gość ehhhhhhhhh
nie przejmuj się takimi głupi komentarzami. Tutaj zawsze trafi się jakaś niedowartościowana osoba i sama próbuje się dowartościować. najlepiej nie zwracać uwagi na takich forumowiczów.

Gość Karolynkaaa
dzieki, staram sie nie przejmować :) spytałam o konkretną rzecz, a nie np. czy wolicie ogorki od pomidorow. a i tak mi sie dostało ;)

Gość Biurwa
Hej Będąc studentką nie podlegasz do ubezpieczeń społecznych tylko z tytułu umów cywilno prawnych zawartych z pracodawcą (umowa zlecenie, umowa o dzieło) W przypadku umowy o pracę podlegasz do obowiązkowych ubezpieczeń społecznych i zdrowotnego jak każdy pracownik a podstawą do naliczenia składek jest Twoje wynagrodzenie brutto. Pozdrawiam