Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waiting for

Kocha czy nie?

Polecane posty

Gość waiting for

Od prawie trzech lat spotykam się z żonatym mężczyzną. Układało sie nam różnie, mieliśmy przerwy w spotykaniu się ale ostatniu jest całkiem miło. Od samego początku układ między nami był jasny- spotykamy się dla seksu i nie ma mowy, że odejdzie od żony. Po pierwsze nie byłabym z nim, a po drugie na poczatku znajomości troche ściemniał. teraz jest całkiem przyjemnie, a ostatnio podczas seksu wyszeptał mi do ucha, że mnie kocha. Myślałam, że żartuje albo chce wybadac co czuję do niego. Jednak wczoraj znowu klikakrotnie to powtórzył, zapewnił że naprawdę mnie kocha. A wieczoram napisał mi w smsia, że wcześniej wstydził sie do tego przyznać. Jak myślicie, mam mu uwierzyć, pomimo tego że juz kilka razy mnie okłamał? I zaznaczam, że nic to w naszych relacjach nie zmieni, nie zamierzam sobie z nim układać życia.

to po co z nim jestes???? skoro nie wiazesz z nim przyszlosci ?? zreszta on ma zone, wez go zostaw i daj zyc normlanie, z rodzina!!!!

Gość waiting for
Czytaj ze zrozumieniem, nie jestem z nim, spotykamy sie żeby uprawiać seks. I nie prosiłam cię o ocenę mojego postępowania, a skoro zdradza żoną to może ta żona powinna się zastanowić co z nią nie tak, że szuka sobie innej?

Gość gosiaczka
popieram, bez sensu taki zwiazek

Gość waiting for
To nie jest żaden związek!!!!!!!!!!!!!

Gość Ona ma dać mu żyć
z rodziną???? To chyba on ma rodzinę??? I to on powinien być wobec tej rodziny uczciwy!!!

z sensem czy bez. zagraj z nim w otwarte karty i tyle bedziesz miala sprawe jasna. tu Ci nikt nie poie co masz robic.

Gość gosiaczka
jezeli spotykasz sie z nim tylko dla seksu to dlaczego dreczy cie czy cie kocha czy nie. nie wierze ze po trzech latach nic do niego nie czujesz i po ciuchu nie chcesz zeby byl z toba. rozumiem sypiac z kims kilka razy, przez trzy lata to jakas paranoja. dlaczego nie znajdziesz sobie wolnego faceta, ktory ci zapewni milosc...

Gość a czyyy
ale skoro to nie zwiazek, tylko seks, to co Cie obchodza jego uczucia do Ciebie?

Gość waiting for
Bo może nie chcę sie wiązać i całego tego cyrku z chodzeniem z kimś i martwieniem się czy mnie kocha czy nie? I nic do niego nie czuję, bardzo go lubię i to wszystko. A pytam po prostu z ciekawości :P

Gość gosiaczka
z tego co czytam to wlasnie sie matrwisz czy ten twoj kochanek cie kocha czy nie.

Gość jestem w szoku...
dziwka

Gość a czyyy
Bardzo go lubie a to dobre :P Zostawisz go jesli sie dowiesz ze rzeczywiscie pokochal ?

Gość gosiaczka
jak bylam singlem to mialam jedna zasade, zonatych nie tykalam.

Gość Ona ma dać mu żyć
to faktycznie dziwkarstwo. Rozumiem, gdy ludzie spotkają się z późno pokochają ale sypiać od tak z żonatym, zresztą z kimkolwiek. Bez sensu.

Gość waiting for
A czy ja pytałam o twoje zasady?

Gość waiting for
I nie martwcie się o moje dziwkarstwo, tylko zajmijcie się wszymi facetami, żebyście nie dowiadziały się kiedyś że taka dziwka jak ja sypia z waszym facetem

Gość realnie i rozsadnie
spieerdalaj szmato.

Gość waiting for
realnie i rozsadnie --> skąd ta agresja, czyżby mąż cię zostawił dla takiej szmaty? :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mam szacunku do osób spotykających się z ludzmi którzy są już w stałym związku

Gość phiiii
rozsadnie i relanie to facet, szmato. nie każdy facet by cię tknął, nawaisem mówiąc. fajnie masz ogólnie, oby tak dalej. tylko nie zamartwiaj się zanadto naszymi facetami (z takimi jak ty puszczają się tylko frajerzy) bo zmarszczek dostaniesz

Gość Ona ma dać mu żyć
A ja mam, bo różnie się losy ludzkie splatają. Ale nie toleruję sypiania z kim popadnie, ani u kobiet ani u mężczyzn. Wg mnie jest to zezwierzęcenie. Seks to najdoskonalsza forma okazywania sobie uczucia, więc po co komu zwykła rąbanka.

Gość Ona ma dać mu żyć
Spokojnie dziewczyny. Dyskutujmy kulturalnie.

Gość seksowna 40
hm..i takim sposobem.... mezowie zdradzaja zony skoro maja takie amatorki ale wiwesz kiedys odczujesz waiting jak to jestkiedy ciebie facet zdradza z inna dziwa...posmakujesz apewniam cie... wtedy bedzie dzien i noc myslec kogo kocha? sorry

Gość gosiaczka
skoro mowisz ze nasi faceci zdradzaja nas to powinnas sie wybrac do psychologa. po pierwsze jezeli jestes taka super babka to dlaczego jestes ta druga? lepiej byc ta jedyna i miec kochajacego faceta. chyba ze obracasz sie w srodowisku patologicznym i wystarcza ci to co masz - czyli nic. lata mijaja (ciekawa jestem ile masz lat) i jak bedziesz stara to ciekawe czy twoj kochas cie nie wymieni na lepszy model. hehehe

Gość seksowna 40
i skoro juz zadljesz soboie takie pytanie...(patrz wczesnijesz ewypowiedzi)...moja droga przekroczylas prog sobie zakazany przynajmniej taktookreslilas ze to tylko seks... malo prawdopodobne by byl todla ciebie tylko seks....w koncu jestes kobieta akobiety maja emocje a emocje tu uczucia etc.ey\tc...twoje pytasnie to twoja odpiwedz-juz nie jest to tylko seks

Gość seksowna 40
wlasnie gosiaczka zgadzam sie.. i tez jestem singlem nie od wczoraj i nie tykam sie zonatych jestem wiernma zasadzie.. i tyle szkoda ze nie wszytsklie kobiety te zasade maja moze powinny wiedziecco to utata rodziny zpowodu innej singileki ktorazawieruche facetowi seksem w glowie zrobi i w dodatku nie ma nic na uwadze....procz sekse dla rozrywki dziwne ...

Gość waiting for
Więc jestem inna od was, i potrafię chodzić do łózka bez uczuć. Widzę, że nie rozumiecie że można nie chcieć być w stałym związku, cóż, nic na to nie poradzę... I nie jestem jakąś patologią, mam 24 lata, jestem po studiach i mam dobrze płatną pracę.

Gość zaskoczona123
nie rozumiem Cię, niszczysz czyjeś małżeństwo i nic Cię to nie obchodzi. Przez trzy lata łączył Was tylko sex, teraz on mówi, że cię kocha. załóżmy, że dałabyś mu szanse. Z kąd masz pewność, że po miesiącu bycia razem nie zdradził by Cię z inną kobietą? Jak w tedy byś się czuła? Czy on Cię kocha? Na to pytanie musisz sama sobie odpowiedzieć. zastanów sie, czy mężczyżnie, który zdradza swoją żone i jest nieszczery wobec niej, który wielokrotnie cię okłamywał potrafiłabyś zaufać? :(

Gość Ona ma dać mu żyć
Jak najbardziej to rozumiem> Każdy postępuje wg siebie. Tylko po co z zajętym, jeżeli go nie kochasz? Zostaw go, bo się facet zaangażował i będzie cierpiał. Zresztą wisi nad Tobą też cierpienie jego żony i dzieci. Zostaw i znajdź sobie wolnego tylko na seks.