Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waiting for

Kocha czy nie?

Polecane posty

Gość waiting for
Chyba zaczynam się coraz mniej dziwić czemu faceci was zdradzają, nawet prostego postu nie umiecie czyatć ze zrozumieniem, a tego uczą już w podstawówce. Nie pytam dlatego żeby z nim być, tylko z czystej ciekawości.

Gość seksowna 40
dlaczego zaraz ptologia ale widac mloda i nie wiec co znaczy bol.... dobrze ci napisano ....pomyslalams o jego zonie? pewnie tez nie ejst jeszcze taka stra a moze ma male dzieci ?i bywa zmeczona?rozbiojasz rodzine kochana:(

Gość gosiaczka
wiesz co ja bylam kilka lat bez zwiazku, imprezowalam sypialam z kilkoma facetami tez bez uczuc. fajnie bylo ale spotkalam swoja milosc i mysle ze jak spotkasz tego jedynego to zmienisz zdanie co do zwiazkow. jeszcze nie dojrzalas do tego moze. taka rada ode mnie to przestan sypiac z tym kolesiem bo skrzywdzisz go i siebie. skoro rozkochalas go w sobie to juz zaczelo byc nie fajnie. jezeli nie zostawi zony to co bedziesz tak ciagnac do smierci, przeciez kiedys sie wyda tak czy inaczej. moze rzeczywiscie jestes inna i nie chcesz byc w zwiazku tylko pomysl sobie jaka bedzie twoja przyszlosc.

Gość seksowna 40
a doseksu dolicha cale tasbuny singli fruwaja po tym swiecie

Gość waiting for
Moja droga, juz dawno się wydało, żona wie że ją zdradza, ale jest na tyle słaba że nie odejdzie od niego.

Gość seksowna 40
oj waiting krytykowac to ty potrafiosz czemu faceci nmas zdradzaja ty o tym wiesz????????? dowiesz sie jak bedziesz dorosla nie tylko wyksztalcona dorosla zyciowo i dohjrzala i dostanioesz tyroche po opieknej dupce to moze zorzumiesz co dzis tu za glupoty piszesz....

Gość jestem w szoku...
waiting for typowy przyklad pustej dziwki :o

Gość seksowna 40
a ty sie z tego cieszysz???????????ze ona cierpi a ty masz w nosie ...moj boze ...... sorry ale musisz troche pozyc i pocierpiec ...bioo widac jakas dusza w tobie nie bardzo empatyczna

Gość waiting for
Wyobraź sobie że nie tylko jestem wykształcona, lae tez już wiele w zyciu przeżyłam. Sama sie utrzymuję więc nie pisz, że jestem niedojrzała

Gość gosiaczka
to ze sama sie utrzymujesz to nie znaczy ze masz dowiadczenie zyciowe. i wszyscy tobie dobrze radza zebys juz z nim nie sypiala bo bedzie BOLALO!!!!

Gość Ona ma dać mu żyć
To, że masz studia (teraz trudno znaleźć osoby, które ich nie mają) i, utrzymujesz się sama nie znaczy, ze jesteś dojrzała emocjonalnie.

Gość gosiaczka
po za tym jestes chyba jakas zimna skoro nie interesuja ciebie uczucia innych ludzi. (mam na mysli zone)

Gość waiting for
Ale napisałam że różne rzeczy mnie w życiu spotkały i nie jestem pustą laską jak ktoś tam wczesniej napisał. Nie cieszę się, że ona wie, ale dziwi mnie że kobiety sa z facetami którzy je zdradzają

Gość Ona ma dać mu żyć
Dziewczyno ja zakochałam się w żonatym, on we mnie. Wiesz, jak to trauma była dla wszystkich? Ile każde z nas wycierpiało? Sądzę, że nie. Nie myślisz, że będzie bolało, gdy on i ona będa cierpieli? Nawet, jeżeli nie bo nie kochach to na pewno ze zwykłej ludzkiej empatii. Pomysl o tym.

Gość realnie i rozsadnie
udzielilem sam sobie nagany za brzydkie zachowanie. Wg mojej teorii charakter zmienia sie co siedem lat, poczekaj na kolejna siodemkie zycia a bedzie dobrze, 7, 14 ,21, 28, 35, 42 itd wybierz sobie siodemkie i zorientuj sie ile lat ci zostalo tego beznadziejnego zycia do kolejnej siodemki

Gość waiting for
A może oceń sowje życie, i sprawdź kiedy z kryształowego zmieni ci się charakter na ten zły

Gość Ona ma dać mu żyć
Naprawde charakter zmienia się co 7? :)

Gość tttteerrorrr
a to by sie zgadzalo w przypadku mojej osoby:D

Gość Ona ma dać mu żyć
Waiting jeżeli zco 7 lat i te lata są wzorem, to dopiero za 6 :D Też nad tym boleję. Bardzo chciałabym miec takie podejście jak Ty byłabym szczęśliwsza na pewno.

Gość gosiaczka
co za bzdury z tym charakterem buahhahaha

Gość Ona ma dać mu żyć
Cholera a mi przez pierwsze 4 przełomy nic ale następny będzie okej :D

Gość gosiaczka
to mi sie zmieni teraz bo 28 mi stuka, ciakawa jaka bede za miesiac.

Gość paulinaaaaaaaaaaaaaa
ale laski spokojnie . moze waiting for nie postepuje moralnie ale przeciez to facet powinien uwazac na to ze zdradza i jak jest z zona to on powinien sie martic o to czy ja zdradza czy nie. waiting for jest singlem i moze robic co chce- chce sexu to sie kocha z kim chce. nie popieram Twojego postepowania waiting for ale tez go nie potepiam. poprostu nie chcialabym zeby w przyszlosci moj partner/maz spotkal taka osobe jak Ty. dziewczyny chyba nie wiecie kto to dziwka ze przezywacie ta dziewczyne od takich wyzwisk..... pozdrawiam i zastanow sie waiting for:)

Gość Ona ma dać mu żyć
Paulina zgadzam się, że to od faceta zależy czy chce mieć rodzinę, czy mu na niej nie zależy (jak zdradza to nie). Ale jestem za tym, żeby znalazła sobie wolnego do seksu. Po co ma później cierpieć. A będzie, bo jeżeli zakłada taki temat to nie jest tylko wyrachowanym, zimnym babskiem.

Gość gosiaczka
masz racje paulina

Gość Była... kochanka...
A właściwie po co ci to zapewnienie? Skoro deklarujesz, wręczy wykrzykujesz tu, że nie jest to związek to na jaką cholerę Ci nasza opinia. Skoro tak cynicznie i bez jakiegokolwiek uczucia- poza naturalnie seksualnym uniesieniem, podchodzisz do waszych relacji to czemu podpsychicznie chciała byś mieć tę pewność, że Cię kocha lub nie? Hmm nie chcesz żeby między wami się cokolwiek zmieniało- to zakończ ten związek, bo tak czy siak skoro padły tu te słowa to albo coś do ciebie czuje, albo po prostu ulegasz kolejnej manipulacji. Nie oceniam Twojego postępowania mam nadzieję, że sama podejmiesz najlepszą dla siebie decyzję.Jednego na pewno CI nie zyczę, żebyś kiedykolwiek została zdradzona przez mężczyznę którego naprawdę pokochasz. Widzisz tę sytuację tylko z jednej strony, a czemu by nie założyć, że facet z którym jesteś jest po prostu świnią i to wygodną, bo woli mieć czysto i być zawsze nakarmionym no i od czasu do czasu uprawiać przygodny seks bez zobowiązań karmiąc kochankę złudnymi obietnicami miłości. Według mnie to ty jesteś tu ofiarą choć może póki co nie zdajesz sobie sprawy.Wierz mi gdyby naprawdę Cię kochał odszedł by od żony.

Gość paulinaaaaaaaaaaaaaa
dokladnie dziewczyny dochodzimy do konsensusu:) mi chodzi tylko o to ze Ty waiting for skoro twierdzisz ze spotykasz sie z nim tylko dla sexu to dlaczego akuraty z zonatym???? jak tylko sex to nie ran innej kobiety i nie rozbijaj malzenstwa i rodziny. zreszta nie wierze Ci jak mowisz ze spotykasz sie z nim tylko dla sexu bo nie zastanawialabys sie czy Cie kocha czy nie bo mialabys to w pupce:) a pozatym Twoj nick kochana mozna tez roznie interpretowac-moze czekasz na milosc???????? :D

Gość waiting for
Nick nie ma nic do rzeczy, pisałam na innym topiku i po prostu go nie zmieniłam :) Jestem ciekawa czy mnie kocha, ale nie dlatego że chcę z nim spędzić resztę życia. I nie uważam się za ofiarę. A seks uprawiam z nim bo jest dobry więc dlaczego miałabym zacząć szukać kogoś kto byłby singlem. Poza tym ja zawsze przyciągałam zajętych :P Taka moja uroda :D

Gość Była... kochanka...
Oj teraz to mi ręce opadły. Boże dziewczyno, kiedy ty się obudzisz i zaczniesz myśleć nie tylko o zabawie ale jej konsekwencjach i nnych ludziach? Powiem Ci co będzie- pozostanie Ci nie smak, to bardzo wyszukane słowo. Dziwisz się komentarzom innych, atakowana sama atakujesz. Teraz doczytałam wszystkie wpis. Bardzo cynicznie podchodzisz do życia, uczuć- ciekawe czy aż tak gruboskórna jesteś czy taka naiwna? Jak każda z kobiet, które tu pisały kiedyś i tobie przybędzie latek, kiedyś i ty może spotkasz -bo tego nie wykluczasz kogoś kogo pokochasz i o ile Ci się uda stworzyć w miarę zdrowy związek, w którym przez swoje poprzednie doświadczenia napewno łatwo Ci nie będzie ze względu na brak zaufania wobec partnera, wówczas życzę ci tego szczerze -zrozumiesz. Zrozumiesz kobiety, które dziś cię linczowały słownie. Nie każda z nich jest jak to sobie wyobrażasz gruba, stara,kiepska w łóżku czy inne tam... Ale cóż istnieją mężczyźni którzy chcą mieć ciastko i jednocześnie zjeść ciastko. Wtedy szukają takich jak Ty. Mówisz że nie czujesz się ofiarą ale czujesz się obrażona komentarzami. Więc jak nazwiesz kogoś, kto uprawia seks dlaprzyjemności, ma 24 lata jest wykształcony i daje się oszukiwać zdając sobie z tego sprawę, nie myśli o tym że ktoś cierpi i być może nie odchodzi dlatego że nie ma siły ale że jest bardzo dzielny i walczy o męża, który zresztą na marginesie mówiąc nie opuszcza żony- może jest za słaby. Dziewczyno przeszłam to wszytko, piszę dziś żeby oszczędzić ci rozczarowań sobą przede wszystkim, dać ci szansę. Mam do Ciebie taką prośbę posłuchaj albo spróbuj znaleźć taką piosenkę A. Osieckiej SZTUCZNY MIÓD.Myślę, że wszystkiego tu nie piszesz, że widzę nieco więcej w tych wierszach niż chciała byś. A możę tylko mam nadzieję!