Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestrasznoona

drugi raz robilam palcowe....i ....

Polecane posty

Gość przestrasznoona

drugii raz robiłam palcowe...wsadziłam sobie za drugin razem dwa palce i zaczela mi leciec krew.... czy sie rozdziewiczyłam.....??? za pierwszym razem tylko jednego palca wsadzałam i mi nie leciała czy to cos sie stało ze eciała mi krew ze wsadziłam dwa palce ..sirodkowy i wskazujacy..pliska pomozcie mi

Gość kasprzacka
ja wsadzialam sobie 2 palce i nic mi nie lecialo juz sie samam zastanawiam czy w ogole mam ta blone

Gość kasprzacka
a czy uzywalas wczesniej tamponow , bp ja to robilam(bynajmniej nie tych najmniejszych ) i moze wtedy uszkodzilam blone

Gość przestrasznoona
tak uzywalam tamponow normal i mini..i własnie nie wiem....czy przebiiłm błone .......a ja chciałam zobaczyc jak to bedzie ...moze juz nie jestem dzieewica ...a wclae sie nie kochałam

Gość kasprzacka
no szkoda ze nikt nam nie odpowie :/ a jak wsadzalas te palce to bylas podniecona czy tak na sucho??

Gość przestrasznoona
byłam podniecona i mnie to bolało ...co ty na to ze na gg o tym popiszemy 10630503 to jest moj numer gg

Gość ojejkuuuu
dziewczyny czasami jest tak ze blone tracimy nieswiadomie podczas sporu itp.gdyz niektore sa bardzo ciennkie inne moga byc grubsze...jest mozliwosc ze sie rozdziewiczylas mnie np.rozdziewiczył lekarz przy badaniu bo musiał zeby sprawdzic czy nie mam zadnych zaburzen miałam doła ale to nic takiego przynajmniej 1 raz tak nie bolał ;) dziewictwo ma sie w psychice nie w ciele...

Gość kasprzacka
tak tylko czy blona jest na tyle elastyczna ze mozna tam wsadzic 2 palce gdy ona jeszcze tam jest?

Gość przestrasznoona
a czy krew moze leciekc...?? ja mam 13 lat

Gość przestrasznoona
a błona jest dlaekko czy blisko??????

Gość zjeżdżaj dzieciaku