Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaWyważona

wiecie ze potrafie pomóc ludziom tlatego wpisujcie się ja wam doradze

Polecane posty

Gość niwyrabiam
a ile smok ma głow???

Gość BeznadziejnaOsobaWyważona
smok ma jedną głowe

beznadziejna - moze i masz dobra intencje, ok, ale niestety twoj \"styl wypowiedzi\" oraz te rady jakich udzielasz sa: a. nie do konca zgodne z prawda b. udzielone przy zbyt malej ilosci informacji od pytajacego c. udzielone na podstawie TWOICH doświadczeń d. pisane zenujacym jezykiem e. zbyt ogolne, nie wnoszace zadnych konkretnych informacji mam nadzieje, ze dobrze u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem i nie musze cytowac ;) pozdrawiam i nie jestem zlosliwa :)

Gość niewyrabiam
i jeszcze: 1.Może nadal udawać orgazm? 2.Czy penis penisowi równy? 3.jake jest najmniejsze zwierze na świecie? 4.Ile cylinrów ma ciągnik 60-tka? Błagam pomóż:D

nie wyrabiam: # Najmniejszą sową świata jest sóweczka kaktusowa, osiąga do 15 cm długości. Żyje w Ameryce Północnej. # Najmniejszym ssakiem na Ziemi jest myszka etruska (Suncus etruscus), która waży zaledwie 1,5 g. # Najmniejszym nietoperzem świata jest craeonycteris thonglongyai z Tajlandii. Jego długość dochodzi do 2,5 cm, a waga do 2 gramów. # Najmniejszym ssakiem drapieżnym jest łasica. Osiąga najwyżej 18 cm długości. # Najmniejszym ptaszkiem świata jest koliber hawańczyk. Jego długość nie przekracza 5 cm, a waga 2,8 g. moze byc :):):):):):):):) ?

Gość a mnie to sie marzy
... depresja, nerwica natrectw albo jakas psychoza.

Gość a mnie to sie marzy
chcialabym jakichs glebszych doznan. poza tym lubie bol.

Gość a mnie to sie marzy
dlaczego? czlowiek meczy sie w trakcie takich chorob.

Gość a mnie to sie marzy
inne postrzeganie rzeczywistosci - czyli doznania, o ktorych wspominalam. no i uwazam, ze jego osychika jest na tyle zmeczona, ze wysiadla, wiec odczuwa bol psychiczny.

chodzilo mi o to, ze wtedy wcale nie masz swiadomosci takiej, jaka masz bedac osoba zdrowa. czy to twoje pragnienie jest czyms konkretnym spowodowane, czy po prostu takim "lubieniem bolu"

Gość BeznadziejnaOsobaZrównoważóna
wróciłam hellishbloodystorm --> nie myśl sobie ze wziełam sobie do serca Twoje wypunktowania to komu coś doradzić ? :D