Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona i glupia

Nienawidze siebie!!! za swą bezmyślność... kto podniesie na duchu?

Polecane posty

Gość zmartwiona i glupia

WIEM wiem że to co zrobiłam było głupie, bezmyślne i teraz tego żałuje. nie radze sobie już z tym.. dlatego szukam tu wsparcia już nawet płakałam w szkole przez to i koleżanki pytały co mi jest.. ja nie miałam odwagi im o tym powiedzieć... :( może zacznę od początku: z moim chłopakiem kochamy się tylko wtedy kiedy nie mam dni płodnych (dni płodne- śluz przezroczysty, dni niepłodne- śluz biały) więc kiedy pewnego ranka zauważyłam u siebie dawno oczekiwany śluz biały (to było niemal dzień po dniach płodnych-18 dzień cyklu) jak na skrzydłach poleciałam do swojego chłopaka z całą paczką gumek. Jednak nie przypuszczałam że zachce się nam czwartego razu (w paczce są tylko 3 gumki) i kochając się czwarty raz chłopak spuścił się we mnie. Bardzo się boje. Głupia jestem, naiwna, wierząc 'głupiemu białemu śluzowi' do tego boli mnie po lewej stronie podbrzusze i mam mdłości myślicie że moge być w ciąży?

Gość no pewnie że możesz być

spokojnie, to nie jest nic pewnego, nie straszcie jej. Mozesz byc w ciazy ale to wcale nie jest takie pewne (spojrz ile kobiet chce, stara sie miesiacami i nie zachodzi mimo staran), poczekaj kilka dni i zrob test. Postaraj sie nie panikowac bo to moze pogorszyc sprawe (na przyklad moze przesunac Ci sie okres) tylko spokojnie czekaj, chlopak niech Cie wspiera... Ile masz lat?

Gość ppppppppp
mialyscie wspierac dziewczyne a nie ja pograzac.. sluchaj zrob test jak najszybciej i wszystko sie okaze trzymam kciuki🖐️

ja tez kiedys mialam podobna sytuacje dlatego jestem w stanie sobie wyobrazic Twoje przerazenie, ale moj facet wtedy nie skonczyl we mnie a mimo to poszlam po Postinor. Bylam przerazona, nic nie chcialam jesc, ze stresu bolal mnie brzuch i w ogole panikowalam. Mam 19 lat i tez to dla mnie za wczesnie na dziecko, moze pomyslisz o tabletkach? Ja je biore i juz sie nie stresuje niczym...

szoki ---> nie stresujesz się? To luzik :-) Ostatnio było troche wątków o wpadkach tabletkowych :-) Moim zdaniem jak się współżyje to trzeba się liczyć z ewentualną ciążą, obojętne czego by się nie robiło żeby jej zapobiec. Pewnie że to bardzo mały procent szans ale zawsze... Miejmy jednak nadzieję że w przypadku autorki wszystko będzie ok, najważniejsze to nie panikować.

Gość miki mause
nie panikuj wariatko ja kiedys tak sie przystresowalam ze moge byc w ciazy mialam 18 lat ze mie mialam okresu pol roku, a bralam tabsy wczesniej

biore te tabletki juz ponad rok, nigdy nie ryzykuje przy antybiotykach, biegunce czy innych tego typu rzeczach. Po prostu moj facet nie moze uzywac gumek a na wszelkie spirale i inne historie jestem troche za mloda jeszcze... Jesli ktos zapomina o tabletkach, bierze inne leki ktore zle wplywaja na dzialanie tabletek to sie nie dziwie ze sa wpadki...

Gość ja widziałam
4x???? Niezły ten Twoj chłopak:D:D:D Cztery razy to iście rewelacyjny wynik... No ale jesteście młodzi... Ale i tak uważam,że chłopak duuuuuuzo może hihi:D:D:D No i że Wam sie chce 4x???????????????????

Prawdopodobnie nie jesteś w ciąży. Brzuch może Cię boleć ze względu na zbliżającą się miesiączką, a te mdłości sobie wmawiasz (siła umysłu).

Gość ja też podziwiam libido
A co do ciąży - jak się nakręcisz psychicznie - to okres się będzie spóźniał do usranej śmierci. Musisz się zrelaksować. W tej sytuacji tylko test może dać ci trochę spokoju...

Gość jółzia_pw
nie martw się kochana wszystko bedzie dobrze :)

Gość wikkkkkkkkki
a zróbże ten test dzisiaj. przecież niektóre apteki są otwarte

Gość jesuuuuuuuuuuuuuuuu
ciesz się ciesz ja niestety nie mam tego szczęścia wczoraj na teście zobaczyłam dwie kreski i zemdlałam. musze usunąć bo mam dopiero 17lat a chłopak to SZKODA GADAĆ:O rzucił mnie pozdrawiam:)

Gość z doswiadczenia
Spoko mloda!! Nie stresuj sie tak... Skoro kochaliscie sie 4 razy i za kazdym razem mial wytrysk, to ta czwarta sperma juz nie byla taka plodna i dorodna, takze ze spokojem, bo faktycznie moze byc tak, ze ze stresu ci sie okres spozni, wiec i tak sie na to opoznienie przygotuj... Dziwna metoda z tym sluzem :) bo wystarczy garstka bakterii i sluz moze sie zmienic... Zacznij brac tabsy jak nie chcesz sie stresowac...

Gość z doswiadczenia
jesuuuuuuuu 17latko, nie rób tego!!! Chcesz zabic własne dziecko?? Chłopak przemysli i wróci a jak nie, to ściągniesz od niego alimenty i zawsze już będzie ojcem, nie może się wyprzeć. Początki będą trudne i nie będzie Tobie lekko, musisz brać pod uwagę najgorsze, że zostaniesz z tym sama, a on może później do tego dojrzeć, ale uwierz mi dojrzeje na pewno!! Zobaczysz sama, wszystko wynagrodzi Ci mały brzdąc :)) Za jego jeden uśmiech oddasz skarby a chwila porodu i przyjścia na świat maleństwa zrodzonego z Twojej krwi i kości będzie dla Ciebie najszczęśliwszym momentem w życiu!! Wpadki się zdarzają i trudno... Będziesz młodą mamą i dzieciak będzie się tym chwalił... Znajdziesz z nim wspólny język i będziesz kochać ponad wszystko!! Chroń to życie poczęte w Tobie!!! Nie jest niczemu winne :))) Powodzenia!!! Wszystko się ułoży :))

kolejny dowód na to że nastolatki nie powinny zabierać się za sex!!!!!!!!! rzeczywiście jesteś głupia dziewczyno :O