Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdfkgdkogodkfgkodggdfj

Chamstwo w sklepie nie dla idiotów...!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam wszystkich :) Mam pewne objekcje na temat popularnego sklepu " nie dla idiotów"... :) Otóż kilka dni temu wsiadłam w samochód i wybrałam się do teakiego sklepu który mieści się w Opolu aby kupić aparat cyfrowy. Była godzina 20:30 kiedy weszłam do sklepu i udałam się na stoisko. Przedemną był tylko 1 klient który również kupował aparat. W końcu wybrałam ten jeden, na którym mi zależało więc podeszłam do pana obsługującego i spytałam czy mógłby mi go podać. Odpowiedział że nie bo nie pracuje na tym stoisku i nie wie gdzie jest. Lekko podenerwowana udałam się do drugiej pani która obsługiwała stoisko. Spytałam o ów aparat. Stwierdziła, że ten z wystawy jest ostatni. Poprosiłam o aparat, a pani mi odmówiła ! Stwierdziła że jest tak zmęczona, ze nie wie już gdzie leżą obiektywy, a ja proszę o aparat! To był szczyt. Do zamknięcia pozostalo 15 minut, nie było już klientów przy tym stoisku, obsluga rozmawiała ze sobą, opowiadała sobie dowcipy a ja wciąż stałam i czekałam. W końcu znowu podeszłam do "miłej" pani i spytałam wciąz grzecznym tonem czy mogę prosić aparat - usłuszalam - NIE. W pewnym momencie podszedł do mnie ochroniarz i powiedzial ze zaraz zamykają i muszę wyjść, na co mu odparłam że jeśli nie dostanę tego aparatu to stąd nie wyjdę i zawołam kierownika. Z miną męczennika pani wstała, podeszła do półki, odczepiła aparat i wsadziła go do pudelka...Cóż za czasochłonna robota prawda? A zapomniałam, że w nawale tych obowiązków musiała jeszcze wydrukować kartę gwarancyjną... Szczyt. Czy Ci ludzie pracują tam za karę?

Gość ja tezzz
tak mialam i zrobilam awanture , zawolalam kierownika i napisalam skarge. po 2 tyg dostalam list z przeprosinami

Gość URZEDNICZKA
kolejna pieniaczka

Urzędniczko :) Jesteś jak ta pani z tego sklepu :) Jak pracujesz za karę to przejdź na bezrobocie :) Albo składaj długopisy to nie będziesz musiała wychodzić do ludzi i nie bedą cie tak denerwować :)

Gość URZEDNICZKA
dobranoc,barani lbie:)

Dobranoc :) Niech Ci się przyśnią miliony petentów :)

Gość ja nie ...
Dokładnie ludzie pracują tam z karę :( Tyle ile kosztował Twój aparat tyle dostają wypłaty ... i pewnie zamiast ustawowych 8 h pracowali juz 12 h ...

Ok ja też pracuję i też 12 godzin dziennie, 7 dni w tygodniu. Niestety. Zarabiam 5 zł na godzine. I też jestem zmeczona bo siedzę w recepcji hotelu i z usmiechem znosze czesto niemilych klientów. Ale staram sie być mila. Gdybym była opryskliwa juz dawno wylecialabym z pracy

Gość azak4
Myślę sobie , że może tak wszyscy dla wszystkich będą ciut milsi????

Gość slon trabalski
no dobra,kto dzis pracuje z 5 na godzine,naiwny czy niedorozwiniety?

Gość dali ci ten aparat
chociaz po nizszej cenie? ostatnie sztuki media markt moze sprzedawac nawet do 45 % taniej.

Ciekawe ile ty zarabiasz? Sloniu niektorzy pracuja caly miesiac za 500 zl wiesz o tym?

Gość dali ci ten aparat
szczegolnie towar wystawowy zawsze sprzedawalismy taniej

Nic nie dali! Nawet o tym nie wiedzialam. Kupilam normalnie za 700 zl

Gość dali ci ten aparat
masz prawo zwrotu. GWARANTOWANE 14 DNI: oddaj go i najwyzej wyslij kolezanke,zeby kupila go niby po tobie,ze widziala na wystawie. i upieraj sie a jak nie to zawolaj kierownika dzialu i on musi ci sprzedac.

Dziękuję :) Tak zrobię :) Aparat kupilam we wtorek wiec minely tylko 4 dni :)

Gość dali ci ten aparat
co to za aparat jest? jaki model?

Gość takie chamstwo
to nie tylko w sklepie nie dla idiotkow ;) Ale w kazdym. Powiem tak, ja tez pracuje z klientami, ale nie w sklepie. Jak ktos od razu wyjezdza na mnie z morda, bo cos tam cos tam, ma zly dzien, ja jestem pierwsza z brzegu to tez nie ebde mila. Jak sie nie uspokoi to po prostu pzrestane sluchac i sobie odejde. A zawsze staram sie byc mila, usmiechnieta i pomocna. Nie prynosze zmeczenia i zlego humoru do pracy ;)

Gość 543210
Ludzie.!!!!! W Media Markt rzeczywiście pracuja za psie pieniądze, po 12 godzin i nie moga nawet na sekunde usiąść. 12 godzin na nogach!!!! Zrozumcie tych ludzi. Oni rzeczywiscie pod koniec pracy nawet nie wieda jak się nazywaja. Zwróćcie uwagę na fakt, ze na terenie Media nie ma ani jednego krzesla. Kierownictwo trzyma tylki w fotelach, ale ci co ciężko haruja to nie maja prawa usiąśc ani na moment.

Gość
tak, to prawda, ale... nie uczyli ich chyba standardów obsługi klienta :/ klienta nie obchodzi, czy pracownik stoi, siedzi, ile godzin pracuje. Klient ma być uprzejmie obsłużony. za warunki pracy odpowiada kierownictwo, a nie klient. jak przychodzę do sklepu, to mnie nie obchodzi czy obsługę bolą nogi itp :/ autorka topiku pracuje na recepcji, więc zapewne zna standardy obsługi. dlatego wkurza, że inni je łamią :/

Gość 543210
nie dla idiotow Nie łam się, opisz swoja historię. Sprzedano Ci szrot? Bo tam się to sprzedaje.

Gość mary....
trzeba było w momencie kiedy drukowała tę gwarancje powiedziec ze się rozmysliłas i idziesz kupic aparat gdzie indziej:-) ale by się wkurzyli hehehe

Gość dobrze zrobili
to nie dla idiotow !

Gość co mam powiedzieć...
kiedy w markecie podeszłam do kasy, kobieta dopiero co zaczynała pracę nie dość ze nie umiała liczyc i zle wydała resztę( zwróciłam grzecznie uwagę to zrobiła wielkie oczy i minę jakby chciała mnie zabic oczami) to jeszcze nim poprosiłam o paragon to wyrzuciła do kosza!!!!!!!!!!!!

Gość ALE NIKT IM NIE KARZE TAM
PRACOWAC ffs ! tak, wiem, ze dla tych ktorzy zlapali juz sie tej roboty alternatywa jest bezrobocie bo szukac dalej sie nei chce ale naprawde bycie ZWYCZAJNIE uprzejma dla klienta w godzinach pracy to nie 8 cud swiata ani sklonowanie czlowieka :O

Gość ghvgb
to jeszcze nim poprosiłam o paragon to wyrzuciła do kosza!!!!!!!!!!!!' za nie wydanie paragonu (i nie dlatego, ze nie chce ale chocby dlatego ze zwyczajnie zapomniala a ty sie od razu nie upomnialas) babka moze wyleciec z pracy. kazdy kasjer musi dac paragon

Gość fuc
qrwa tak to jest nie raz z tym się spotkałem ale kiedyś jak chciałem kupić aparat to koleś też coś mamrotał że ..... powiedziałem mu wprost kru... pracujesz tu czy się opierdalasz ? więc lecisz po ten aparat i koniec .. koleś trochę się zdziwił ale już tak byłem wqrw.. żę nie mogę rozumiem ludzi też robię w biznesie ale jak mi się praca nie podoba to ją zmieniam koniec i kropka !!!