Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien facet .....

załóżmy że poznajecie pewnego 22 letniego faceta....

Polecane posty

Gość sin gel
czasem nieskladne, pisane w afekcie zdanie, ma w sobie wiecej prawdy jest bardziej szczere ;) a i zapomnialbym, o wlasnie :p

ej, choodzcie już spać, co ?😭 ...ja wlasnie się obudzilam i zajrzalam na kafe, bo sama w lozku jakos i smutno mi bylo...:O

Gość sin gel
ja sobie ogladam "na sen" ale co chwila zagladam tu czyli to "na sen" cos kiepsko mi dziala :o

Gość slon trabalski
idzcie juz do lozeczek,ta dyskusja jest pozbawiona sensu:D

Gość slon trabalski
tylko nie pyskujcie do mnie:D

Gość slon trabalski
koalamis,witaj zwierzaczku🖐️

ok Lahkoona - spoko, panuję nad nim :classic_cool:.... Słoniku a co Ty nie śpisz żabeczko o tej porze? :Pps.przepraszam za żabeczkę, ale mialam ciężki tydzień...:D

Gość slon trabalski
teraz bylo dobrze,bez fochow i obrazania:)

Gość slon trabalski
slon tez jest zmeczony,mial ciezki dyzur,pelno szalencow zdecydowalo sie dzisiaj ,akurat przy piatku chorowac:( koalamis🖐️

slon --> 🖐️ ..... Lahkoona -->🖐️ .... miłych i kosmatych....jakby co, to łatwo mne tu znalezc ja też jeszcze dolulam parę godzinek :):)do zobaczyska

Gość slon trabalski
dla slonia to jest 10 wieczor:D

Gość slon trabalski
tak na prawde to potrzebuje troche odskoczni,mialem ciezki dzien,trzy wypadki samochodowe,dwa niedoszle samobojstwa,no i kilka bolow krzyza:D.Jestem w domu po 12 godzinach z malymi przerwami,wskakuje teraz pod prysznic,czesc dziewczyny,jestescie fajne:)

Lahkoona, o widzisz, teraz w miare w pelni zrozumalem Twoj punkt widzenia :] no, rzeczywiscie jestes chyba pierwsza(a tak naprawde trzecia) osoba na kafe, ktora potrafi ladnie, skladnie i logicznie sie wypowiadac, w szoku jestem :] co do zakladania rodziny, to z osob zainteresowanych polecam do tego dziecko :) partnera ciezko sie znajduje, takiego, ktory zrozumie, nie zawsze poprze ale zrozumie chociaz. No i tu wiek wlasnie jest przeszkoda, bo im czlek starszy, tym trudniej mu znalezc :]

Gość fani Ebiego
A Ebi Smolarek ma 25 lat i też jest sam.

Gość O.o
a ja znam prawiczka 22letniego1 Przystojny i wogole, ale poprostu p*zda na nogach:/ Ciagle o sexie gada, a nigdy z zadna dziewczyna sie nawet nie calowal, ani to niesmiale, ani odwazne! Taka jedna wielka picza na nogach:/ szkoda gadac, opisac sie nieda!

Gość sex w małej wsi
Ja znam prawiczka 32 letniego - to mój szef. Ogólnie spoko koleś ale wiecznie czymś zajęty. Od rana do nocy przez 7 dni w tygodniu. Jak sam mówi, na głupie baby szkoda mu jego cennego czasu.

Gość zdzichuu
marzenie..

Gość ja to rozumiem
kiedy poznałam mojego chłopaka też był prawiczkiem mimo tego że miał już 23 lata. Jesteśmy ze sobą 3 lata i nigdy nie myślałam że z nim cos jest nie tak . Nawet teraz się śmieje że ja mam chłopaka nuwke nie śmiganą