Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wkurzony facet

Dlaczego niektore kobiety nie maja ochoty na sex ???

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam duzy problem. Pytanie kieruje do kobiet i facetow. Czy w waszych zwiazkach tez tak jest,ze kobiety nie maja ochoty na sex??? Ja mam duzy temperament i chce mi sie caly czas bzykac. Nie zdradze nigdy swojej dziewczyny ale musze sie masturbowac zeby nie myslec o zdradzie !!! Co mam robic ?

Gość szefowa prezesa
jestes z nia tylko po to zeby sie wyzywac seksualnie? Błagam cie... Kobiety wyobraz sobie maja non stop hustawki hormonalne przez okrągły miesiac góra dół góra dół -dzięki temu moze kiedys bedziesz miał dziecko:O Poza tym moze antykoncepcja hormonalna ktora stosuje zebys nie musiał uzywac gum? Zmniejsza libido u 90% kobiet. Poza tym moze po prostu miec inne potrzeby - albo to akceptujesz albo szukaj nimfomanki. Moze tez miec gorsze dni, moze miec okres, moze miec zły nastrój, moze zle sie czuc itd itd. A moze nie dajesz jej po prostu przyejmnosci :O

Gość Jezus Gonzales de Ramirez
Fszystkie majom. Zobecz to tutej http://tiny.pl/ff4g :) Chyba rze nie masz fcale qtasa abo nie umierz nim pracować!

Gość jestem kobieta ale
w lozku mozna powiedziec jestem jak dynamit, nigdy, powtarzam nigdy moj facet nie musial zaspokajac swoich naturalnych potrzeb gdzies na boku. Moze dlatego ze w lozku nie rozkladam tylko nog i czekam az sie spusci tylko ide na zywioł i jestem aktywna. No ale kzady ma to na co sobie zasluzyl ;) to samo napisalam na poprzednim topiku, no ale skoro jest juz nowy...

Gość odezwala sie dewota
feministka a ty si wqrzasz. ja c ie rozumiem bo mam podobna sytuacje z facetem. tyle tylko ze on wykazuje zdecydowane tendencje wzrostowe w ostatnim czasie;) i pykamy sie juz prawie tyle co chce ja;) bo on rozumie ze sobie inaczej nie daje rady psychicznie. a co do pigulek to bzdury rzeczywiscie wplywaja na libido ale u ulamka procent kobiet a nie 90%gdyby tak bylo nik by ich nie uzywal! a tym bardziej nie przepisywal. jezeli kobietka jest niereformowalna a ty naprawde zle sie czujesz sam w lozku to uwierz mi lepiej to skonczyc. w zwiazku zbyt wiele jednak daje sex by z niego rezygnowac szczegolnie jak ma sie takie temperamenty jak my. i nie sluchaj ze moze jej zle z toba bo nawet jakby tak bylo to ona majac odpowiedni temperament po prostu zaczelaby cie "uczyc" a ze nie wykazuje inicjatywy znaczy ze zimna i tyle:P

Gość odezwala sie dewota
to do szefowej prezesa z ta dewota;) oczywiscie a nie do ciebie;)przedmowczyni

Gość prawdziwa nimfo...
czesto nie chce mi sie kochac bo moj facet beknal przy kolacji, albo ma nie obciete paznokcie u stop, nie wspomne gdy cos na mnie burknie..jakos po prostu mi sie go wtedy nie chce- nawet po kilku godzinach

Gość wkurzona kobieta
a co wy macie z tym bekaniem i pierdzeniem tutaj wszycy?:O rozumiem, że gdyby był skurwysynem, odzywał się chamsko, zachowywał jak pan i władca, przygadywał, nie pomagał w niczym, wyśmiewał, o takich rzeczach jak bicie, czy codzienne chlanie nawet nie wspomnę... to mogłoby się odechcieć z nim zadawać, seksić tym bardziej. Ale że beknął?:O

Gość tak tak tak macie
racje faceta trzba karac odmawianiem sexu! to najlepszy sposob! bo czemu mu skladac ta ofiare z siebie skoro on beka i ma nieobciete paznokcie. gdyby oni wiedzileli jak my sie poswiecamy robiac z nimi "to" zrozumieliby ze trzeba obcionac paznokcie...... Boze dzikuje ci ze jestem kobieta i nie musze sie zadawac z ta holota jaka jest przewazna czesc mej plci. po prostu zenada! wstyd mi za was i tyle.

A mi wstyd za kobiety ktore sa takie malo aktywne w lozku. Szkoda ze nie wszystkie maja temperament taki jak ja!!! Sex jest bardzo wazny w zyciu kazdego normalnego czlowieka. Kobiety- jesli nie macie ochoty na sex to do zakonu spadac !!!

Gość wkurzona kobieta
No dokładnie. Albo się ma ochotę na seks, albo nie. I rpzumiem, że to wynika z pobudek psychologicznych, z tego, jaka atmosfera panuje w związku. Ale jakby mojemu facetowi śmierdziało rano z wora, to bym go poprosiła, żeby umył zęby i potem już byłoby ok. Nie rozumiem, co to za problem. Albo się kogoś kocha i ma się ochotę na seks i na przebywanie z tą osobą albo nie. I paznokcie albo bekanie nie mają tutaj nic do rzeczy.

Gość kup se lalke
nie każda kobieta ma taki temperament jak ty

Gość ja bekam przy stole zawsze a
moj chlopiec i tak na mnie wlazi bez przerwy;)

Nie bekam,nie robie nic takiego przy niej...Jestem normalny. To ze mam ochote na sex,na to zeby byc zaspokojonym to chyba nic zlego ? Jesli kobieta mnie kocha to powinna mnie zaspokajac bo kiedy jestem zaspokojony to jest wszystko ok. Kiedy mam ochote na sex i leze w lozku z dziewczyna a ona nie przejawia inicjatywy to sie wkur.. ze zawsze ja musze ja dotykac,zaczynac ja draznic itd... Chce zeby w koncu sie to zmienilo,zeby bylo tak,ze lezymy w lozku i ona mnie dotykala,wkladala mi rece w majtki,podniecala mnie.Tak powinno byc zeby bylo dobrze

Ja jak na prawdziwego wieprza przystało, bekam kiedy mam na to ochotę. Bo nie umiem tak specjalnie:O Jestem upośledzona. Już mnie brat uczył, rodzice i nic:P Więc jak mam sobie ochotę beknąć, nawet głośno i przy stole, to to robię. I trudno. Jak mówił Shrek: z dwoja złego lepiej tą stroną. Zwłaszcza przy stole:classic_cool:

Gość a jak ma
sie wzdecie i gazy? Przecież nie można tego tłamsić też w nieskończoność.

Sory:) NO bo mnie dziwią takie wymówki jak: beknął przy mnie, to koniec naszego związku. Nie będzie seksu, bo nie obciął paznokci:D Też sobie myślę, że to sa tylko wymówki. I co masz zrobić już napisałam- wymień dziewczynę. Albo z nią pogadaj, co jej nie pasuje i dlaczego taka jest. Może ona ma taki niski temperament i i tak tego nie zniesiesz. To po co masz ją zdradzać, czy zmuszać- bez sensu.

Gość szefowa prezesa
dewota :) dobre :) gówno o mnie wiesz :) teraz juz sobie mysle, ze dobrze ci tak ze baba ci dupy nie daje :D:D:D mecz sie dalej DEBILU :D

Gość niebzykajaca
hej wkurzony facet. ja Cie rozumiem w pelni bo sama jestem taka okropna dla mojego faceta. wlasnie stworzylam sobie topik zreszta w tym kierunku. Nie wiem co ta twoja dziewczyna ma za powod ale ja znam moj. znudzilo mi sie ale tez nie tak do konca. Brakuje mi emocji jakos w tym seksie i chyba dlatego. Moj facet tez chyba jest wkurzony. Ostatnio staram sie bardziej ale poprostu chyba nie zawsze da sie dobrac zeby poped byl taki sam u kobiety jak i faceta. wspolczuje i rozumiem ale i tak nie pomoge... nawet sobie nie umiem i tez mnie to wkurza

Gość jak nie masz
widać jej nie pociągasz i dlatego nie ma ochoty na seks z tobą.

mnie sie zawsze chce...moglabym sie seksic na okraglo...wydaje mi sie ze na checi ma wplyw poziom estrogenow...tak jak u facetow odpowiada za poped testosteron....poza tym moze Twoja kobieta nie jest jeszcze rozbudzona seksualnioe...poczekaj do jej 30....wtedy zobaczysz na co ja stac....

Niektore Wasze wypowiedzi sa calkiem niezle i czegos moge sie dowiedziec ale jak czytam wypowiedzi kogos kto pisze ze jej nie pociagam itp to rece mi opadaja...

wkurzony facet-----> twoja kobieta poprostu taki ma temperament i nic na to nie poradzisz.Jedne muszą często[czytaj ja] innym raz w tyg. starczy.Może spróbujcie czegoś nowego ,wprowadz trochę urozmaicenia.

Wprowadzam rozne urozmaicenia... Chce zeby usiadla mi cipka na twarzy,to ona sie krepuje :( Nie wiem sam co mam robic zeby bylo dobrze !!!

pozól,że zapytam. ile lat ma twoja partnerka i jak długo ze sobą jestescie?