Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominujaca

JAK ZACHOWUJA SIE DZIECI WASZYCH PARTNEROW KIEDY MACIE JE POD SWOIMI SKRZYDLAMI.

Polecane posty

Gość dominujaca

...MAM NA MYSLI CZY JAK WASZEGO PARTNERA DZIECI PRZYCHODZA Z WIZYTA CZY NA WAKACJE FERIE SWIETA ZACHOWUJA SIE OK DO WAS>?CZY MACIE JAKIES KLOPOTY Z TYM?I JAK NA TO EX ZONA CZY NAPUSZCZA TE DZIECI NA WAS>?PODZIELCIE SIE PROSZE ZE MNA SWOIMI DOSWIADCZENIAMI.

Gość ja ci powiem
byłam w zwiazku z facetem który miał ex i córke natalkę.... dziecko strasznie rozpieszczone i zadne z rodziców nie okazywało mu uczyc (ma niecałe 6 lat).... widać ze nie nauczpne miłości.... matka zołza ndzicku straszne rzeczy mowiła ale ta malutka miaął swój rozum i mnie uwielbiałą bo ja okazałam jej wiecej miłosci niz jej włsana matka.... mój facet był tym zachwycony i mówił ze podziwia mnie za to ze potrafie byc taka cudowna...... mała czasem zdazało sie ze strzelała fochy (jak to rozpieszczone dziecko) i była straszna ale po chwili sie zmieniałą..... ale mój były okazał sie draniem oszukał mnie i suma sumaru znów związał sie ze swoją ex .... a e mi brakuje najbardziej Natalki :-(