Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzam sie

bije faceta.

Polecane posty

Gość wkurzam sie

nie wiem co jest ale kazde avanti konczy sie ze moja psychika wysiada i dostaje takiej sily ze bym kazdego rozniosla ostatnio gdy poklocilam sie z moim dostalam takiego szalu ze jak go, pociagnelam za reke to az wywalilam, a on ma 193 i jest o wiele silniejszy boje sie ze moge zrobic krzywde. ktora tak ma???

Gość ehhhhh
mam to samo:(,raczej jestem filigranowa kobietka. Ale jak cos mnie trasznie wkurzy, dostaje nagle takiej sily i energii!! Tez nieraz dochodzila w moich zwiazkach do rekoczynow, wstydze sie tego, nie chce taka byc:(

Gość wkurzam sie
ja mam to samo wiec nie jestem sama on mi nawet czasem odda ale mnie to nic nie boli, czuje sie jak w amoku ;(

Gość kobieta z ludu
to mi się też zdarza ...podczas sexu

Gość ehhhhh
znam to, w ogole nie czuje w takim momencie bolu, dopiero pozniej nagle zaczynam czuc, ze cos boli lub szczypie :)

Gość wkurzam sie
kobieta z ludu... zeby to mi sie zdarzalo tylko podczas sexu to bylo by wszystko ok ale nie jak mnie wkurzy i jest awanti wystarczylo by na siebie pokrzyczec i tyle, a ja mam zawsze ochote uderzyc, wrecz prowokuje do tego :(

Gość wkurzam sie
ehhhhh ja nawet pozniej nie czuje bolu, nie wiem mam nawet z tego satysfakcje, to jest chore, nie chce tego robic, ale nie potrafie przestac :(

Gość kobieta z ludu
pózniej lubie oglądac zadrapania na jego ciele i podnieca mnie to ech życie