Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęą

Dlaczego na tym forum szykanuje się katolików?

Polecane posty

Gość ęą

Nie wierzycie - wasza sprawa, ale to nie powód zeby się nabijac z wierzących a dokładnie z katolików bo protestanów, prawosławnych etc. jakoś nikt się nie czepia. Wiem, że Rydzyk i tym podobni dają się we znaki, ale nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora - nietolerancyjnych moherów.

Gość Belzebub
Bo to szatanskie forum !

Gość Polka - nie wszech
czepiamy się dewociarzy i obłudników, dwulicowców

Gość lewactwo-robactwo plew
chuj to jest nasz ostatni.

Gość a nie - katolicy
nie mogą być dewociarzami, dwulicowymi i obłudnikami?

Gość masz rację
takiego czepania się religii to przez caly realny socjalizm nie było. Naród wybrany namieszal Wam w głowach, chociaż w swoim kraju kiwa sie pod ścianą.Nie chodze do kościoła i nie chodzilam, ale widzę nietolerancję w stosunku do wierzących. A może to tylko przekora z której wyrasta się koło 30 lat?

Gość Polka - nie wszech
jestem już dawno po 30tce :-)

Gość Polka - nie wszech
a nie-katolicy też mogą być - czepiamy się wszystkich

Gość Polka - nie wszech
zwłaszcza podoba mi się stopka jednej z forumowiczek

Gość a co ja mam
czepiacie sie wlasnie katolikow,to nieprawda ze wszystkich.to widac coraz wyrazniej i nawet ludzie niewierzacy ale uczciwi to tez przyznaja.

Czepiać to sie można człowieka, za jego postępowanie czy wypowiedzi. Bez względu na to, czy to będzie katolik, czy niewierzący - jeśli zaleci hipokryzją to się czepnę ;-)

Teraz jest \"trendi\" być niewierzącym. Otwarte przyznawanie się do wiary jest pewnego rodzaju odwagą. Tym niemniej często jest tak, ze Ci, którzy głośno się modlą i pokazują wszystkim swoją głębię wiary - tak naprawdę nie żyją według zasad swojego wyznania. Znam wielu wierzących głęboko katolików, którzy sa cudownymi ludźmi pełnymi dobra i empatii dla drugiego człowieka, tak samo niewierzący - mają w sobie tyle serca, ze mogliby obdzielić innych. Tak więc uważam, że wiele zależy od człowieka i tego, w jaki sposób traktuje bliźnich, a jego wiara lub jej brak - ma niewielki wpływ na postępowanie.

Gość a co ja mam
jeb ale brednie-to co piszesz to czyste idiotyzmy,natomiast przekrecasz slowa jeb'a.To iscie komunistyczne zagrania,poniewaz: kto posiada czystosc-ma milosc;kto posiada milosc-ma madrosc;kto posiada madrosc-ma wspanialomyslnosc w stopniu heroicznym,bo wiele dla Boga poswieca.Pomysl nad tym zanim mnie bezmyslnie zaatakujesz...

Gość wwwwwwww
bo katolicy są pojebani i już!!!!