Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Roman Giertych is the best!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mundurki też!

moze nie the best ale to co robi prowadzi do lepszego niz za rzadow lewactwa . nie odrazu Krakow. ciezko jest naprawic w rok cos co spieprzono w lat 16 . nikt nie jest doskonaly ale p. Min. Giertych jest uczciwy. mysle ze beda efekty dobre tylko trzeba czasu.

Gość tak to jest
masz racje Roman jest prawie uczciwy!! a to ze jest oszołomem i chce wszystkim narzucić swój sposób pojmowania swiata to pikus.

Gość Aż strach
Podstwówkę kończyłam 12 lat temu i wtedy juz w szkołach źle się działo, ale to jak jest teraz, to przekracza wszelkie granice. Nauczyciele i rodzice muszą stać się znów autorytetem! Pomyślcie sami, czy nie będziecie bali sie posłać np. swojej córki do szkoły, gdzie koledzy na lekcji będą mogli ją zgwałcic lub zaciągnąc do toalety i tam wykorzystać, albo swojego syna, który jesli sie komus nie spodoba, to zostanie zbity na kwasne jabłko?!

Gość Mietek Wirażka =
wielbiciel = porażka

Gość tak to jest
"Aż strach" wskaż działania Romana zapobiegajace przemocy w szkole:o puki co zajmuje sie on jedynie mundurkami i ideologia

Gość Aż strach
Poprzedniku wróc do szkoły i poznaj zasady ortografii!!! Nie pisze się puki, tylko PÓKI

Gość Aż strach
Albo lepiej w ogóle się nie wypowiadaj, skoro nic mądrego nie masz do powiedzenia!

Gość tak to jest
jak nie masz argumentów to sie czepiasz błędu:o

Gość a co ja mam
Giertych jest uczciwy i robi dobrze.Zacznijcie moze uzywac tych swoich czerepow do opiniowania czegos.Telewizja to tylko kilkadziesiat osob i to nie sa jacys medrcy...

Gość hej hej
ludzie!!! co dobrego zrobił Giertych?

Gość a co ja mam
brak odpowiedniej jak ktos tu powiedzial:ideologii(czytaj wuchowania) prowadzi wlasnie do przemocy.A "robta co chceta"to nie ideologia?A do czego prowadzi?

Gość Aż strach
Trzeba zacząc od siebie, zadac sobie pytanie "Co ja zrobiłem by w mojej szkole było lepiej i bezpieczniej?????" Niech każdy zacznie od siebie! A chuliganów powinny dotykać ostre kary!

Gość hej hej
ludzie!!! co dobrego zrobił Giertych?

Gość Aż strach
A "Zbrodnię i karę" każdy i tak moze przeczytać! No chyba, ze czytacie tylko to co Wam każą! Choc i tak pewnie wiekszosc z Was czyta streszczenia lektur, a nie lektury!

Gość a ja usunelabym
Ja wywalilabym Potop bo z mojej klasy moze 2 osoby przez to przebrnely, a reszta przeczytala opracowanie Lalka tez beznadziejna

Gość a co ja mam
jeb-a ty wiesz co tam przy tym okraglym stole ustalono?Mowisz ,jakbys popierala oddanie wladzy Polakom w zamian za zachowanie strony finansowej i nietykalnosci prawnej?To uwazasz za dobre?A jezeli nie wiesz o czym mowa to po prostu zapytaj moze?...

Gość a co ja mam
problem w tym,jeb-ze jak mi sie zdaje krytykujesz Giertycha za to ze on krytykuje tzw."okragly stol".Moze zle zrozumialem?To wlasnie te "suche fakty" sa malo lub prawie wcale nie znane.Media(komunistyczne)obowiazuje omerta w tej m.in.sprawie,a stwarzaja pozory ze tam sie dogadano w sprawach dla Polski waznych,co jest oczywistym klamstwem.Czy takie sa twoje "suche fakty"?

Gość a co ja mam
mialo byc:dobrych zamiast waznych-sorry

Gość a co ja mam
nie wiem czy to sa zarty,ze wprowadzenie na powrot do szkol poprzednich lektur zanizy poziom,czy ktos to mowi powaznie?Ja wychowalem sie na Sienkiewiczu,Mickiewiczu i im podobnych.Teraz sie mowi o ich powrocie.To zdaniem niektorych zle?Czy lepsza jest promocja pedalstwa w "dziele"ktore wszyscy maloletni uczniowie musieli czytac?To jest wychowanie wg.wzorow komuchow.A co z pozycjami propagujacymi patriotyzm?Ich nie bylo.Lybacka wyrzucila wszystkie.One tez zaniza poziom?

Gość swinkowaaaa
roman rulez - smutno sie zrobi bez niego w rzadzie :(

Gość no troche mi smutno
bez Romana.Ale moze byc dumny,ze zostawil po sobie mundurki