Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zaniepokojona

Skończony 5 miesiąc,nie przewraca się na brzuszek i inne..

Polecane posty

Gość mama zaniepokojona

Moja córcia skończyła 5 miesięcy parę dni temu....nioe przewraca się na brzuyszek, rzadko przewraca sie z brzuszka na plecki...nawet nie próbuje pełzać, czy brać stopki do buzi, nawet jej nie lapie, nie intereuje się :( Byłam u neurologa wcześniej bo podejrzewano asymetrię, ale powiedział, że wszystko jest ok. A może jednak nie jest :(

Gość anusia1912

Gość anusia1912
Nie martw sie moje dziecko pojutrze skonczy pol roczku i calkiem niedawno przekreca sie na brzuszek...Moj synek ma kolege z jednego dnia i tamten tez jescze nic nie robi. Poczekaj jeszce troszke i zobaczysz za kilka dni bedzie "szalal" az w zartach pomyslisz moglby troche spokojnie polezec. ja dzis moje dziecko polozylam na macie, wyszlam na kilka sekund jak wrocilam byl na drugim koncu pokoju.... pod fieranka i pod kaloryfefem.:) Glowa do gory, nie martw sie! Bedzie dobrze Pozdrawiam

To byłam ja, nie chciało mi się wpisywać hasła. O rety, to mnie troszkę podniosłaś na duchu!!! Może faktycznie poczekam, zazwyczaj robiła wszytsko tak jakby książkowo, a teraz jakby zwolniła. Poczekam jeszcze, jak by co będe marudzić pediatrze, że ma coś zrobić, dać skierowanie do innego neurolga czy coś. Dzięki!!!!!!

Gość nie lubie q
widac nie zrodzilas malego ksiazkowego geniusza

Ja na poczatek porównywałam moje dziecko do dziecka przyjaciółki gdzie ejst róznica 2 dni i to była najgłupsza rzecz. Mój przekręcał się jak miał 4-5 miesięcy a jej gdzieś 3 miesiące póxniej.Latała po lekarzach ale wszystko okazało się że jest oki. Tak samo było z siedzeniem-8 miesięcy,chodzeniem -przeszło 13.A co do nóżek mojego tez one nie interesowaly.Poproste takie dziecko :) jeśli się niepokoisz to może zaciągnij rady jeszcze 1 lekarza ale teraz już wiem że z 2 dzieckiem będe bardziej podchodziła na luzie niż panikowała.

zawsze mozesz poprosic o skierowanie na rehabilitacje zeby wzmocnic dziecku miesnie. to bardzo fajna rzecz sama chodze ze swoja niunia.poza tym kazde dziecko rozwija sie inaczej. a kazdy dzien dla dziecka to koejny postep. dzis sie nie przewraca a za 3 dni juz np. sie przewroci. bedzie oki.