Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testimonial girl

kazda potwora znajdzie swojego amatora - topik optymistyczny

Polecane posty

Gość dajcie posty
maisis do usunięcia, to typowy Troll, przecież widać, że pisze nie na temat zupełnie, żeby rozwalić topik i zwrócić na siebie uwagę szkoda, żeby wam zniszczył topik mnie osobiście ten topik nie obchodzi,a le trolli wyjątkowo nie lubię

Gość Masis
tak, tak, widac boicie sie prawdy o was samych

Gość testimonial girl
wiesz co rozbrajasz mnie...cokolwiek bym napisala jeszcze i tak znajdziesz jakas glupia wymowke by stwierdzic ze polecialam na kase. Rzczywiscie mialam na co leciec. pensja studencika z pracy w sklepiku z czego polowe szlo na czynsz. Przeczytaj jeszcze raz uwaznie zanim sie wypowiesz. Chyba ze jestes tak zaprogramowany ze i tak musisz znalesc dziure w calym. Zreszta do twojej wiadomosci ja tez pracuje i kasa ktora zarabiamy jest wspolna. Wspolzuje bardzo takim osobom jak ty, musisz byc niezlym frustratem. sam nic nie osiagnal wiec innym tez trzeba dokopac. moj cel w tym topiku zreszta byl zupelnie inny

do zalozycielki topiku CHCIALAM CI PODZIEKOWAC ZA OPTYMIZM I MASZ RACJE a te pesymistki co ciebie tak atakuja wlasciwie o nic ..to one na pewno zostana same na wlasne zyczenie ...i jeszcze raz dziekuje z tego co piszesz jestes inteligentna dziewczyna tak trzymac

Gość Masis
Za co ty jej dziekujesz? lol

Gość testimonial girl
:)))

Gość do testimonial girl
nie rozmawiaj z trolami, bo nie warto :)

Gość romeło
fajnie nazywasz osoby, ktorych nikt nie chce - potwor :P

Gość testimonial girl
potwor to byla metafora

Gość bullet the blue sky
Nie ma co dawac sie sprowokowac tak latwo,nie denerwuj sie bo to tylko woda na mlyn dla takich typu Masis. lepiej ignorowac.niech sobie zalozy topik PRAWDA O WAS SAMYCH i tam robi takie plytkie analizy. fajnie ze pojawil sie jakis optymistyczny temat bo jak na razie wieksza sile przebicia maja te gdzie mozna sie pouzalac nad soba...haha niestety sama sie uzalam, mnie miesiac temu zostawil ukochany, po prawie dwoch latach... No ale trzeba spojrzec z optymizmem w przyszlosc... Jestem w miare ladna ale za to troche okraglejsza no i musze wierzyc ze i na mnie amator jeszcze sie znajdzie bo samotnosc to przygnebiajaca sprawa. Eh, zreszta nie chodzi tylko o wyglad, grunt to miec to optymistyczna nastwienie. Gowy do gory, piersi do przodu :)

Gość zloty
co masz na mysli mowiac poczucie bezpieczenstwa? Moze ochroniarza szukasz? "Karka", jak to mowia? A kobiety nie patrza na wyglad? Dobre sobie, zwykly stereotyp.

Gość skasować topik moderatorze
bardzo proszę mam w dupie takie lale co promują pozytywne myślenie różowe ćwiary "nadejście dzidzi" trzy przykłady jak z gadki jehowych bądźcie dobrej myśli promieniują szczęściem niedobrze mi

Gość bullet the blue sky
To niestety prawda. Przystojny mezczyzna z nawet sredniej urody kobieta to jest zjaawisko... Czesto nawet kobiety zastanawiaja sie- jak to mozliwe ze on taki och i ach z taka hm... no coz.

Gość bullet the blue sky
skasowac topik... to trzymaj to wszystko tam w swojej dupie. marna ta twoja pseudo-poetcka wypocina.