Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przewrazliwona Ona

błagam co może mi sie teraz stać jak ...

Polecane posty

Gość Przewrazliwona Ona

przechowywałam w lodówce smietane 30 % i miała ona ze trzy cztery dni i dzis chciałam ja dodac do truskawek i spróbowałam łyżeczką a tu w smaku gorzka i okropna pewnie sie zepsuła sama gorycz czy w tym przypadku mimo iz zaraz wyplułam to jednak częśc pouknełam jestem narazona na ciężkie zatrucie pokarmowe???Już sie boje że sie jakiegoś gronkowca lub salmonelli nabawie.Czy to mozliwe? Błagam odpiszcie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak nie masz
a skąd by się ten gronkowiec wziął? Albo salmonella. Poza tym zaraz wyplułas. Przesadzasz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Przewrazliwona Ona
gdyż na bank częśc troche z tej małej łyżeczki co spróbowałam poukłam troszeńke

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
przeciez ty umrzesz !!!!! jak najszybciej lec do lekarza!!!!!!! śmietana czterodniowa jest napewno śmiertelna !!!!!!!!!!!!!!!!!! BUHA HA BUHA HA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie martw sie
najwyzej sraczki dostaniesz (bardzo prawdpopdobnne)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Przewrazliwona Ona
mimo iz wyplułam i wogóle umyłamżęby to jest mo starsznie gorzko w ustach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie sądzę
Jeżeli robi się gorzka to znaczy że jest co najmniej pasteryzowana albo doprawiona jakimś świństwem konserwującym. Nic groźnego nie powinno więc się w niej znajdować. Prawdziwa śmietana zrobiłaby się kwaśna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nic Ci nie będzie. Od tego się nie umiera, ani tym bardziej nie dostaniesz biegunki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a walsnie ze dostanie biegunki
jak nic na ten temat nie wiesz to sie nie odzywaj...jedz borowki!!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Przewrazliwona Ona
bardzo ktoś tu dobrze zauważył że faktycznie była ona pasteryzowana i zwykle śmietana robi sie kwaskowa a ta zrobiła sie sama gorycz bardzo bardzo gorzka a fe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Przewrazliwona Ona
to nie jest prowokacja i bez przesady gorsze tu topiki czytałam a ja sie tu na serio pytam bo kiedys sie zatrułami teraz sie boje na zapas wszelkich zatruc pokarmowych

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Przewrazliwona Ona
a mozliwe że ona moze zwierała jakies trujące toksyny bo lezałaobok sałatki z tuńczyka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ośmieszasz się

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przygotuj węgiel
na wypadek pierwszych objawów od razu rzuć dawke uderzeniową i przeżyjesz ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość naprawdę ją POUKŁAŚ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ogytunka
Od zanurzenia języka w smietanie nawet gorzkiej bo mogła byc konserwowana zepsuta lub stara choćod 4 dni wątpie by az była jakos niewiadomo jak toksyczna, nic ci sie nie stanie.co innego mała łyżeczka a co innego kropelka smietany w żołądku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×