Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -----paula----

zaczynajacy robic prawo jazdy..zapraszam

Polecane posty

Gość darietta
ja przymiezam sie do pojscia na prawko ale nie wiem gdzie mozecie polecic cos w poznaniu jakis dobry osrodek ja jakos nie jestem przekonana co do prawka i strasznie sie boje ale tata mnie wygania bo mówi ze papierek zawsze sie przyda a nie musze odrazu siadac za kółko chociaz znając go odrazu bedzie mi kazał jeździc no i namawia mnie zebym jak najszybciej poszła bo przepisy sie smieniaja na gorsze wy tez tak macie

re.. musialam zaliczyc 30 godzin wykladow wyklady sa codzeinnie po 2 lub 4 godziny a ja sobie chodzilam kila razy w tygodniu wiec szybko poszlo:) dopeiro jak skoncyzlam wszytskie wyklady moglam wsiasc za kolko w poniedizalek mialam pierwsza ajzde a jutro juz mam trzecia:) darietta mnie dziadek na prawko wyganial i to on mi za nie zaplacil bo tak jak twoj tata twierdzi ze papierek mi sie przyda a jak nie bede chciala to nie musze jezdzic( dzadek ma na tmy punkcie bzika bo ma firme samochodowa i to jego clay swiat) ja bylam przerazona bo kompletnie nie widzialam sie za kolkiem!! ale juz po pierwszych 15 minuctach na miescie poczulam sie jak ryba w wodzie to jets super!!! wiec polecam:)

LILI u mnie na wykladahcv we wtorki bylo duzo ludzi w wieku 40-50 i oni mnie ejszcze bardzije wkuzrali uwierz:P wymadrzali sie jak nie wiem co:P kazdy to wiedzial ale taki musial udowodnic ze przeciez on to rozumie:P nio smeichu warte:P

Gość darietta
a orientuje sie moze ktos czy egzaminatorzy którzy przychodzą na egzamin z jazdy czy sa równiez kobiety bo ja chciałam zapisac sie do szkoły w której uczą tylko kobiety ale moi znajomi mówią ze to bez sensu bo na egzamin przyjdzie facet i sie zestresuje bo niby nie ma kobiet egzaminatorów ale moim zdaniem skoro otworzyli szkołę w której ucza kobiety to egzaminatorzy - egzaminatorki tez powinny byc czy ktos sie orienyuje i jesli ktos moze polecic jakis osrodek w poznaniu to było by miło

Gość fgdgdfgdf
ja zdawlam u babki egzaminatorki no ale przeciez egzaminatora sobie nei ywbieras ztylko oni losuja :O poza tym jest sens gdyz chodzi o to jak cie kobieta nauczy

kobiety nie wytzrymam ze stresu chyba dzis nie zasne;P z nerwow zdrapalam sobie plasterki:P ale to nic we wtorek dostane nowe...megusia zazdroszcze ci ze juz jestes po wsyztkim:P bylam sobie na poprawe humoru kupic buty ale na kogo oni je syzja...sandaly chcialam a wszytkie za szerokei:((( chyba maja nas za jakichs wielkoludow z ooogromnymi stopmai:P

bardzo was pzrpraszam pomylily mi sie okienka z topikami:((( a ja jeszcze nie widzialam kobiety egzmainatorki...szkoda bo chyba byloby razniej...

Gość baczkowa
a coz to za roznica ze facet? boisz sie facetów?

Gość darietta
nie nie oje sie facetów ale wydaje mmi sie ze z kobieta to jakoś raźniej a co do egzaminatorek to wydaje mi sie ze skoro jest szkoła gdzie uczą tyklko kobiety to jakos jest to ustalone ze przychodzą tylko egzaminatorki bo to stres najpierw jeździsz i uczysz sie z kobieta a nagle facet wsiada wydaje mi sie ze kobieta bedzie bardziej wyrozumiała heh