Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinkaaaaaaa

Jaką fryzure polecacie? Jaka mi by pasowała, ?

Polecane posty

Gość karinkaaaaaaa

Jaką fryzrure byscie mi poleciły? wogule jaką polecacie .. cały czas chodze w kucyku bo na dole mam krecone, ;/ chciałabym miec proste,i chodzic w rozpuszczonych Jasna cera, niebieskie oczy, zaokrąglona buzia, włosy : Na dole suche , kręcone, pusza sie, grzywka zapuszczona , za brew, mam troche za ramie, włosy taki rozjasniany przez słonce blond, pod spodem włosy, ciemny blond , prosze mi polecic jaką fryzure, która byłaby lekka, nie musiałabym jej modelowac, i nie siedziec godzine przed lustrem.. blagam! ;(:* i żeby sie włosy nie puszyły

Gość karinkaaaaaaa
jaką fryzure polecacie, jaką wy macie, co sie nie puszy i sama się układa ?

Gość zmyslowa25
CZESC.JEZELI MASZ PROBLEM Z PUSZYSTYMI WLOSKAMI TO STOSUJ KREMY PROSTUJACE I UZYWAJ PROSTOWNICY

Gość ogol się na łyso
i nie zawracaj gitary ...

Gość karinkaaaaaaa
własnie, jakie polecacie te wygładzajace ? ja mam loreal hot liss .. i nie zabardzo pomaga , mam karbownice , nie mam okrągłej szczotki ;/ gdzie ją mozna kupic i ile kosctuje ?

Gość karinkaaaaaaa
hm?

Gość monnnnyyy
kup sobie szampon wygładzajacy np dove i preparaty wygładzajace np biosilk wejdz sobie na strone www.armod.pl tam jest duzo takich rzeczy

Gość karinkaaaaaaa
dziek i ;*

Gość miska 28
ja mam podobne wlosy i nie chce prostowac juz bo sobie zniszczylam-teraz mam ladniejsze ale nie wiem jak sobie zafarbowac-czy blond pasemka z ciemniejszymi na zmiane sa modne?

Gość wwww
codziennie prostuje wlosy i jakos daje rade ;p 3MAM kciuki i za Ciebie albo kupp balsam prostujacy ;p

jak wam zskoda zcasu na prostowanie codziennie włosków i boicie się ze się od tego zniszcza to wyprostujcie sobie wlosy trwała prostującą. Troszke to kosztuje ale efekt rewelacyjny! I włsy są w lepszej kondycji.Polecam.

Gość niewiedza cmentarna
na jakim dole masz kręcone?

Gość karinkaaaaaaa
koncówki pokręcone sa.

Gość proste jak budowa cepa
kup sobie szampon i odzywkę Gliss Kur - jedwab. po umyciu wlosow susz suszarką trzymajac wlosy ręką i susząc od gory na dol suszarką (nie wiem jak ci to wytł) i bedziesz miec proste

Gość *Dominika*
nie prostuj wlosów bo wkońcu je spalisz i bede sianowate. a moze ulżyj tym włosom i je pocieniuj dość radykalnie????? na wakacje to super opcja wlosy ci odżyją,, suche końcówki nie beda juz problemem

Gość karinkaaaaaaa
mam pazurki mialam robione , ale dawno temtu .. juz mi sie znudziila ta fryza, a wycieniowane juz miałam kiedys, nie chce juz miec wyceiniowanych . A ja nie mam prostownicy, mam karbownice - tandetna troche - Gdzie można kupic okrągla szczotke ?

Gość *Dominika*
w drogerii itp

Gość asdas
wyglądasz jak typowa blachara....

ja? To nie moje zdjecie tylko zdjecie fryzury, sciagniete z jakiejs strony. Ja wygladam inaczej :)

Gość Mała Kaśka
Ja Ci polecam jeszcze taką... To przykładowa fryzurka a zobacz u nich na kanale youtub tam masz tego mnóstwo to coś na pewno dla siebie wybierzesz ;) http://www.youtube.com/watch?v=gM7l7VxtTdk