Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalezione w necie

Smierdzacy Problem Sabinki...

Polecane posty

Gość znalezione w necie

"Forum "Cosmopilitana", pisze Sabina 110: Wczoraj wieczorem zachciało nam sie kochać z moim chłopakiem i namawiał mnie do sexu analnego czego bardzo pragnełam. Niestety mu odmówiłam z uwagi na to, że nie czułam sie zbyt czysta w tym intymnym miejscu. Zatem Marcin zaczął mnie całować i pieścić jezyczkiem moją cipke. Po paru minutach doszłam do takiego podniecenia dostałam takich skurczy, że nie wytrzymując tego napiecia póściłam mu bąka prosto w twarz. I tu sie zrodził nie lada problem gdyż Marcin szybko uciekł i do dzisiejszego dnia sie do mnie nie odezwał. Co robić? Dziewczyny pomóżcie ja go tak bardzo kocham a tak sie wstydzę tego co wczoraj zaszło. Pozdrawiam z nadzieją uzyskania pomocy zrozpaczona Sabina. I 2 komentarze: > Każdy lubi puszcać bąki. Ale ty nie masz a zatem: 1)Poćwicz troche mięśnie zwieracza, dzięki czemu będziesz sama decydować kiedy chcesz puścić baniacz 2) 3 razy dziennie stawiaj cegłe w kiblu bo wtedy będziesz opróżniona i nie będzie ci sie chciało puszczać purozaurów. Ponadto po kązdym postawieniu porcelanki będziesz się czuła lżej i będziesz miała lepsze samopoczucie 3) Jak juz musiałas zapuścić purozaura to mógł to być cichacz. Koleś by nie usłyszał piarda, a jak by poczuł smród to bys powiedziała, że ci smierdzi "[VU cenzura]" (ktora jak sama napisałaś nie jest "zbyt czysta") 4) WALNIJ KLEKSA > Hmm...mam nadzieje droga Sabinko, że nie robiliście tego wtedy w pozycji 69, bo wtedy nos w zasadzie leży bezpośrednio na kakaowym oczku i w razie pierda to koleś ma zamiast nosa spadochron. I jeśli kleksem to na dodatek jeszcze deszcz meteorytów w zatokach. A tak generalnie to pierdzonko sie zdarza... Ale w twarz to przesada... Mnie kiedyś dziewczątko pryknęło jak bzykałem ją od tylca... Aż mi jaja zawibrowały. Była z tego "kupa" śmiechu... ale jakbym dostał musztardowym w twarz to chyba bym sie nie śmiał... Pozdro Sabinko i jak bedziesz miała jeszcze kiedyś ochote coś takiego zrobić to poprostu złap gościa za głowe i odciągnij z miejsca rażenia. > Nastepnym razem jak mu bedziesz pierdziala w twarz podstaw se pod dupe zapalniczke ale bedzie jazda..."

Gość tia no jasne zaliczylas
prowokacja ale wosola :-D

Gość buahahahahahahahahahahahaha
czytałam juz to kiedyś,jakieś 3 latka temu ale nadal mam z tego polewkę:-Dechhhh najgorsze jest to,że takie coś moż naprawde się zdarzyć:-o:-P

Gość tia no jak si moze zdarzyc
zeby peirdnac facetowi w noc podczas minetki :-O syf na maksa, gorszy jest tylko kleks... :-D

Gość bananek kk
Wiem, ze ta sabinka pewnie to zmyslila, ale zastanawiam sie czy takie cos jest mozliwe. czy podczas podniecenia mozemy nie panowac nad zwieraczem i faktycznie moze sie wymsknac bak??

Gość Dorris zd. Czeslawa
ale to z pewnoscia u magistrow nie mogloby sie zdarzyc. bo magistry nie pierdza.

Gość WSZYSCY pierdzą
nawet magistry:-P

Gość Dorris zd. Czeslawa
ale Dochtóry to juz musi chyba nie?

Gość pytam...
ale Gejom sie to nie zdarza. u nas jest kultura seksu.

Gość skasować topik moderatorze
bardzo proszę

Gość pafnucyy
:P

Gość hud ihdq
mi sie zdarzylo cos takiego + ale nie uciekl koles tzlko sie spojrzal na mnie dziwnie + ja go przeprosilam i tyle

to jest hit!! myślałam że padnę jak to czytałam Drogie Bravo! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi. Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów :-/ Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

Gość Niewiedzący
Dobrze Sabrinko że nie popuściłaś kupichy