Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica Alba......

Jak patrze na zdjęcia Jessici Alby to ..

Polecane posty

Gość Jessica Alba......
Dziewczyny nie gadajcie głupot , bo nie pierwszy dzień żyje na tym świecie i niewiele dziewczyn ma idealną figurę.A jakoś nie chce mi się wierzyć,ze te idealne akurat wszystkie siedza na forum.Zanim zaczniecie krytykować grube uda Jessici Alby spójrzcie na swoje, bo od siedzenia na forum raczej Wam nie wyszczupleją. Ciało to narzedzie pracy aktorek, dlatego tyle czasu i pieniedzy mu poświecają, a tu od razu słowa krytyki.

Gość Jessica Alba......
Wcale nie jestem aż taka chuda:)Bez przesady:)Moje wymiary to 95-68-100 , więc nie jestem chuda:)

Gość Jessica Alba......
a udo mam 60, łydka 36cm , więc nie tak źle

Gość a ile masz wkostce u nogi
nie zle?? o raju 36 łydka tylko to wg mnie bardzo zle.. nie mowia ci ludzie ze masz łydki jak patyki??

Gość ja się sobie bardziej
no moi zdaniem to wcale chuda nie jesteś a po drugie wcale nie sądze, ze trzeba mieć idealną figurę, żeby dorównać albie albo napisac, ze ma grube uda z pewnośącią moje uda beda dla ciebie za chude, ale mnie sie podobaja i bardzos ie ciesze z takiej figury bo grubość mnie obrzydza mam 172 cm a waze 50 kg i chyba nic dziwnego, ze jak na mój gust alba jest gruba i mis ie nie podoba ?

Gość anorektycze mamy tu
JESTES STRASZNIE CHUDA I WYSOKA ALBO!!!!!!!!! ZROZUM!!!!!!!! MASZ ANOREKSJE? BIUST MASZ MALUSI I NOGI JAK PATYKI A DALEJ MYSLISZ ZEŚ GRUBA??

Gość anorektycze mamy tu
w biuscie masz zaledwie 95 na taki wzrost>??podziwiam ja ma 179 cm a w biuscie 102 i jest calkiem zgrabny juz ale wolalabym większy.

no ja mam w łydce 24 i wszystkim podobają sie moje nogi, bo o ile ramiona czy ręce moga niektórzy uwazac za zbyt chude, o tyle moje nogi podobają sie bardzo :)

miało być 34 oczywiście :D

Gość anorektycze mamy tu
24 w łydzce??O matko ?ty żartujesz?ty jeszcze zyjesz?

Gość Jessica Alba......
Jaka anorektyczka?? Moje BMI to 19,4 , to nawet nie jest niedowaga.Nie przesadzacie?? A biust maly? Mam miseczke D, więc nie rozumiem jak można mówić ,że jest mały. Nie róbcie sobie jaj.

Gość anorektycze mamy tu
to ty pewno w kostce masz 19 skoro łydka taka chuda i 34 cm wynosi:(wspolczuje bardzo

34 przeciez poprawiłam :D

Gość Jessica Alba......
w kostce 23cm, ale co to ma do rzeczy?

Gość anorektycze mamy tu
to ty pewno w kostce masz 19 skoro łydka taka chuda i 34 cm wynosi:(wspolczuje bardzo

hehe, nie masz co współczuć, predzej mozesz zazdroscić, jesli zechce w kazdej chwili mogę przytyć , a tobie schudnąc nie bedzie tak łatwo nawet gdybyś chciała :D

Gość anorektycze mamy tu
DO JESICI ALBY: DZIEWCZYNO TY MASZ DUZY BIUST>????BUHAHAHA TO BYS MUSIALA MIEC 76 CM POD BIUSTEM BY MIEC DUZY PRZY WYMIARZE 95 W BIUSCIE..WIEC NIE SMIESZ MNIE:)

a sądzisz ze 76 pod biustem to jakiś dziwny wymiar ? :O hehe, chyba jakiegoś wielorybka tu mamy albo nie wiem co :D

Gość anorektycze mamy tu
ALE JA NIE CHCE SCHUDNĄĆ BO MAM IDEALNE CIALO WG MNIE WAZE 56 KILO DO WZROSTU 173 CM MAM IDEALNE WYMIARY:102 CM BIUST A BIODRA 95 CM TALIA:68 ŁYDKA :36 CM UDO:54 WIEC SZKIELETORKO NIE PIEPRZ ZE CI ZAZDROSZCZE.

Gość anorektycze mamy tu
JESICA ALBA MA NA PEWNO POD BIUSTEM WIECEJ NIZ 76 WIEC NIE MOZE MIEC MISKI D .OT CO!!!!!!!!!!CHYBA ZE SKLAMIE I NAPISZE TERAZ ZE MA TO 76 CM POD W CO WĄTPIE:)

Gość Jessica Alba......
Mam 75 pod biustem...Czemu sie czepiacie mnie..? D to mały?? A co mają powiedzieć dziewczyny z A, B??

Gość anorektycze mamy tu
BUHAHAA MOZE MASZ 75 POD BIUSTEM ALE CHYBA WG STANIKA ..ZMIERZ DOKLADNIE METREM ILE MASZ NAPRAWDE MOJA DROGA..

Gość anorektycze mamy tu
KOCHANA MASZ STANIK 75 d ALE NIE MASZ NA BANK WYMIARU 75 POD BIUSTEM BO TAKSIE SKLADA ZE POD 75 ZALICZAMY WYMIARY OD 70 CM DO 78 ..WIEC KTÓRE Z TYCH MASZ SAMA ZMIERZ

Gość karinkaaaaaaa
Przepraszam , wtrace słowko : Skąd wiecie czy ktos jest gruby czy chudy? kazdy ma inna budowe.. i inna wyobraznie. Moze ci ktos ppodac wymiary takie i takie : Jedna osoba powie że jesst gruba, a ta osoba co ma takie wymiary jest chuda. takie jest moje zdanie. chyba tak jest .. ..

Gość Jessica Alba......
Kupuje staniki 75D...Myślicie ,że to niemożliwe?No bo mnie coś trafi.Wcale nie jestem chuda, z budowy jestem normalna a tu robicie ze mnie jakiegos szkieletora.Pomierzcie sobie BMI to pewnie niejedenj wyjdzie,że ma niższe niż ja.A cycki mam w sam raz, raczej duże.D to nie jest mały rozmiar!Chyba ,że ktoś sie tu nie zn na rozmiarach..

anorektycze mamy tu --> a ja myslę, ze jestes słoniem, bo przeokrutne bzdury wypisujesz więc znikam z tego wątku i pozdrawiam 🖐️ :D

Gość weźcie się leczcie
Jeju, dziewczyno daj sobie na luz, te wszystkie komentarze tutaj od tych pewnie grubszych spaślaczek wywołują jedynie głośny śmiech:D Własnie czytam sobie z koleżanką jak Cie wyzywają od anorektyczek i mi naprawde zal tych bab:D Jak sie dobrze czujesz w swoim ciele to sie to liczy, a nie opinia bab ktore Cie na oczy nie widziały!! Tutaj chyba same zazdrosne próchna piszą:O

Gość Jessica Alba......
Zmierzyłam teraz miara ,żebyscie nie miały pretensji dokładnie 76,5cm

Gość DO anorektycze mamy tu
ty kretynko moze to prawda z tym 75 bo sama mam 78 cm też a nosze stanik 75 D ..ale tylko to jest prawda. a dziewczyna moze miec 75 skoro od 70 cm sie kwalifikuje 75 ROZMIAR .wiec sie pizdo odczep i wypierdalaj stąd i to juz kurwo.

Gość ZNAM SIE LEPIEJ NIZ WYYYYY
JESICO ALBO!!!!!!!!! NO TO ZMIERZ ILE MASZ DOKLADNIE W BIUSCIE!!!!!!!BO MOZE TO SIE NIE ZGADZA.JESLI 95 TO MASZMISECZKE e JAK NIC A NIE D!!!!