Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dalmatynka88

Jak odzyskac faceta ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ktorego kocham

Polecane posty

5 tygodni temu zostawił mnie moj chłopak . Bylismy ze soba rok ! Teraz widujemy sie czesto ale z jego inicjatywy a włąsciwie to pracujemy w jedym centrum chandlowym i przychodzi czasem tzn zawsze gdy ja jestem i on jest w ten sam czas to przychiodzi.. on niby chec sie tylko przyjaznic ale jesli tak to po co przychidzi skoro mnei zostawił.. on wie ze go cho;olernie kocham . DZisiaj pojechał na dwa dni nad morze a za pare dni jedzie na pare dni w gory nie bede go teraz widziec ponad tydzien.. nei wiem co mam z nim zrobic.. cholernie go kocham wiem to napewno ! ineło 5 tyg aja sie nei potrafie pozbierac.. nei wiem jak mam zyc.. ni echec zyc bez niego.. Nie odzywam sie pierwsza do niego zawsze mu tylko odpisuje ub odbietaram jego tel.. podobno to jakis sposob.. co mam zrobic ??????????????????????????????????????????????????????????????????? Mowi ze skonczył to bo uczucie w nim umarło wiem na 10000 % ze nikgo nei ma.. .....

Jesli kogos sie naprawde kocha....trzeba pozwolic mu odejsc skoro odszedl to znaczy ze przestal cos do Ciebie czuc, poprostu nie pasujesz do jego ukladanki :-O

Gość bl3enu2g
na pewno uczucie z jego strony umarło pod wpływem twojej nieumiejetnosci w ortografii

Gość ghtyjytjkuyk
jak kocha to wroci jak nie to nie

Jestem załamana no ni eiwem co robic.. jaka macie rade.. mam sie do niego odzywac czy nie.. jak mam sie zachowywac ???

Gość wzbudzić zazdrość

przede wszystkim to nie pokazuj mu tego jak ci jest bez niego zle.musi zobaczyc ze potrafisz bez niego zyc,niech cie widzi wesola i postaraj sie zachowywac jak byscie zawsze byli tylko znajomymi

No własnie ale najgorsze ejst to ze my sie bartdzo czesto widujemy.. i mam wrazenie ze on nie ma kieduy zatesknic poniewaz gdy troszke zateskni to przychodzi.. poproawi mi włosuy i mu przehodzi.. tak ja staram sie zawsze byc przy nim wesoła zrezszta jak go widze to dziub mi sie smieje i on ma to samo .. jak juz nei wiemy o czym gadac to patrzymy na siebie i sie usmiechamy.. i widze ze on tego tez nei moze powstrzymac.. stale poprawi mi włosy.. m,oze specjalnie moze nie.. ale jak on ma zatesknic skoro ciagle to sobie uzupełnia.. jaka macie rade co zrobic w takiej sytuacjii.. bo jelsi facet odchodzi to jzu sie nei odzywa a a widze ze jemu mnei brakuje.. wiec nei rozumiem... i dlatego tez nie mam pojeci ajak mam sie zachowywac napsiałąm do was bo najlepie wysłuchac kilku opini ! z gory dziekuje za wszytskie i przepraszam za błedy ale mam dysortografie i polski nei jest moim ojczuystym jezykiem

Gość fdser
olej go, jak kocha to wroci... banalne ale prawdziwe :)

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.

Gość gość
Rytuały najlepiej wykonywać samemu ale warto przed tym doradzić sie eksperta, mi bardzo pomogła pani ze strony wrozkadiana.pl