Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska 1990

Nie wiem co narobilam, ale chyba dobrze?

Polecane posty

Gość kaska 1990

Mialam kolezanke, z ktora bardzo dobrze sie dogadywalam. Bylysmy najlepszymi kumpelami, wszedzie chodzilysmy razem i spedzalysmy ranem cale dnie. Ufalam jej w stu procentach. Tylko ze calkiem niedawno jak mielismy klasowke, ktora byla dla mnie wazna bo musialam poprawiac oceny. To ona nie chciala dac mi sciagnac powiedziala ze trzeba bylo sie uczyc. JA dostalam 3 a ona 5. Bardzo mnie to wkurzylo, dlatego postnowilam sie na niej zemscic. Na jednej z imprez(ona byla ale musiala wczesniej wrocic do domu), zaczelam podrywac jej chlopaka, juz poznym wieczorem zaczelismy sie calowac i zaprowadzilam go do lozka. Teraz on chce byc ze mna, mi na nim nie zalezy bo nie jest zbyt piekny,ale robie na zlosc Renacie. Ona dzwoni do mnie i blaga zebym zerwala z jej chlopakiem , bo go strasznie kocha. A ja nie pozwole na to. Zdoluje ja psychicznie, zniszcze. Niech wie ze z kolezankami sie nie zadziera. Kazdy chyba przyzna mi racje !

Gość hm... no
takie szczeniackie zagranie odwaliłaś ale cóż mogła być warta ich miłość skoro facet tak szybko poleciał na Ciebie Ty wyszłaś na szmate, a renatce zyczę fajnego nowego chłopaka i nowej przyjaciółki

Gość o oooooooooooo..........
Po nicku widac z kim ma sie do czynienia 1990 to ty jeszcze dziecko jestes. Z twojego postu widac niesamowita niedojrzalosc emocjonalna. POza tym isc z obcym facetem do lozka na imprezie to nie zemsta ale glupota i kurestwo tak samo jak powody dla ktorych to zrobilas. Jednym slowej jestes zdzira wstretna.

Gość kaska 1990
Zdzira i szmata? bo sie przespalam z facetem? codziennie tysiace kobiet to robi i to nie z jednym...zyjecie jeszcze chyba w starych czasach, teraz sex jest towarem a nie wartoscia. Ja wiem ze dobrze zrobilam. A faceci to zazdroszcza bo tez by chcieli z jakas kobieta pojsc do lozka, a wala tylko konia . haha zalosni jestescie

Gość watcher
ponizajace -dla mnie ze to przeczytalem...Powinnas mnie przeprosic...

Gość no to ładna z ciebie
cichodajka. Ale czego chcieć od małoletniej dającej dupy na prawo i lewo ?

Gość watcher
Lubie sie ponizac, lubie zdecydowane sado maso:) dlatego tez ciesze sie ze mialem taka mozliwosc przeczytania tego wpisu. Oby takich wiecej. Pozdrawiam

Gość aga zak4
KPINA JAKAś! ZA GROSZ WSTYDU. NAWET JAK JESTEś DEBILKą TO CHOCIAż SIę NIE PRZYZNAWAJ.

Gość kaska 1990
Przespalam sie tylko z jednym facetem, a nie z polowa miasta. Moze nie uogulniaj skoro sam tak robisz to widocznie jestes szmatlawcem, ja stawiam swoj honor ponad wszystko baranie

Gość kaska 1990
mam syfa ale co tam..., a moja cipa śmierdzi starym węgorzem. Po za tym lubię obciągać z połykiem...

Gość a z jakiego
przedmiotu była ta klasówka ???

Gość kaska 1990
A ten facet to jakiś stary menel, ale za to jakie minetki robi zazdrośnice jedne.

Gość watcher
pierwszy wpis jest moj.Ten nizej to watcher dwa czyli nie wiadomo kto?

Gość kaska 1990
klasówka była z ustnego francuskiego...

Gość a z jakiego
he he he he ... wszystko jasne akurat ustny francuski jest Ci baaardzo w życiu potrzebny jak widzę ... a tak serio to z czego bom ciekawa

Gość kaska 1990
kiedy sie bzykalismy powiedzial, ze zalatuje subtelnie stu letnim kutrem rybackim.jak myskicie to mial byc kompleks?

Gość kaska 1990
musiałam z nim iść do łóżka bo mam dosyć masturbacji gromnicą dziadka Frania....

Gość a ja mysle sobie
ze autorka juz sobie poszła a teraz to juz tylko podszywacze za nia pisza ach

Gość kaska 1990
nie jestem podszywaczką, ustna klasówka z francuskiego, nie wiecie co to jest czy co ??

Gość to co ty
chciałas zeby ci na ustnym podpowiadac oszalałaś jak????

Gość kasia 1990
To wszystko byl jeden wielki podszyw:) A wy wszystkie jestescie kurwami, pierdolone moralizatorki. Same sie jebia po katach a innych to objezdzaja,a kij Wam w ryj