Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie informatyczka

co zrobic jak komp sie wlacza tylko w trybie awaryjnym ?

Polecane posty

Gość nie informatyczka

inaczej nie da rady .... wszystko w tym trybie dziala, tylko jest powiekszona czcionka... poza tym od czasu do czasu lata mi obraz ...albo zamykaja mi sie okna ... wiesza sie itp. wirusow nie mam - skanowalam antywirem... jakas diagnoza ? dla ulatwienia dodam ze komp ma ponad 6 lat ... czas go zezlomowac ?

no moj tak mial po trzech latach eksploatacji więc za porada fachowca zaczęlam go \"naprawiac\" wyszło tak ze wymienilam wszystkie podzespoły na nowe oprocz twrdego dysku a komp i tak nie dzialał albo dzialal jak chcial no i niestety musialam złozyc nowy komp ale teraz nie narzekam jest juz na tych podzespolach nowszej generacji i jest ok ale ile kasy utopilam w tamten...jesli masz mozliwosc to kupuj nowego bo jak sie zacznie cosik wymieniac to pozniej wszystko sie sypie .

Gość też tak miałam.....
i przełanczałam wtedy na tryb normalny i było ok a po jakims czasie wszystko wróciło do normy :d

Gość mnie też dopadło .
Najprostsza rada i najskuteczniejsza ---> format C: i ponowna instalka Windowsa

Gość nie informatyczka
dla mnie nawet formatowanie to czarna magia... chcialam juz go wymienic w tym roku,ale raczej pod koniec ...trudno najwyzej kupie na raty ... :O tryb normalny nie chcial wejsc - probowalam pare razy... no nic... moze zaprosze jakiegos informatyka w przyszlym tyg i cos mi podpowie... co lepsze ... albo chociaz sformatuje i zobaczymy czy wtedy bedzie dzialal ...

no w sumie format moze pomoc ale nekoniecznie ja mialm tych formatow chyba ze 20 robionych w roznych serwisach i niewiele to pomoglo ale najlepsze w tym wszystkim jest to ze zaden nie potrafil postawic konkretnej diagnozy i tylko gdybali....w moim przypadku cala ta zabawa z naprawą byla jedną wielką porazka

Gość mnie też dopadło .
jezeli to Ci sie stalo po zainstalowaniu jakiegos nowego programu to trzeba go po prostu wywalic. komp jest dobry, tylko oprogramowanie siadło.

Gość nie informatyczka
nic nowego nie instalowalam ... nie w ciagu ostatnich paru ladnych miesiecy , wiec to nie to ...

Gość
czy masz software instalacyjny windows,np.XP,Vista?Jesli masz to:wylacz kompa,wloz ten software i zaraz po zastartowaniu kompa czytaj komunikaty i postepuj wedlug nich .W ten sposob wgrasz na nowo system.Po tym powinno byc dobrze.

Gość nie informatyczka
wole sama nic nie robic ... ostatnio wszytsko psuje ... :( nawet lampa mi paruje w samochodzie nie wiadomo czemu 😭 popsulam cyfrowke (piasek z plazy sie dostal do srodka ) :( przesadzilam z opalaniem i skora mi schodzi z plecow... :O zla passa trwa ... :O :(

Gość ostatnio
miałam to samo włączał się komp tylko w trybie awaryjnym zaniosłam do serwisu i okazało się że to grafika więc tobie też to radzę bo jak czytałam to podobne objawy występują tylko ja jeszcze jak się windows odpalał to miałam na ekranie takie znaczki jak z matriksa albo mu gorąco i się przegrzewa i wtedy też się będzie restartował