Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna i bestia

Wpisz sie tutaj jeśli uważasz się za piękną kobietę ale jednocześnie typ niebezp

Polecane posty

Gość sfffg
napisz jaki masz numer buta :) na pewno nie 37 tak jak ja, sliczne male kobiece stopki :p

aha no nie to szmpon do włosów farbowanych ,chociaż ja nie farbuje ,jednak tak wlasnie jest ze to reklam szamponow biora dziewczyny o zdrowych wlosach takich co ja mam i kobietom wmawia sie ze po uzyciu tego szamponu beda takie wlasnie ,mysle ze moja kariera potoczy sie szybko bo juz mam nowa propozycje ale nie biore wszystkiego na raz

realnie i rozsadnie-m---------------- moja uroda jest bardzo zjawiskowa ponieważ przy moich ciemnych wlosach mam bardzo widoczne oczy takie bystre no i usta mam ala Ania Przybylska WIęC NAPEWNO MNIE ROZPOZNACIE

Gość a ja lubie
my nie chcemy cie rozpoznawac

idź dziewczynko pouczyć się polskiego, bo czarno widzę twoją karierę :O jury: jaki jest pani ulubiony pisarz? nasza kafeteryjna gwiazdka: podziwiam Chopina :D

Gość fddgg
A ja jestem podobna do lalki Barbie, mam naturalne sliczne dlugie prawie do pasa blond wlosy, troche falowane, w dotyku jak jedwab, do tego piekne blekitno szare oczy, czarne rzęsy, pelne rózowe usta, maly nosek, idealny ksztalt twarzy, idealna figurę... no jednym slowem na brak urody nie narzekam :p

Gość fddgg
wiec autorko topiku na pewno najpiekniejsza nie jestes, bo zawsze znjadzie sie ktos ladniejszy albo tak samo ladny jak ty :) i ciekawe czemu wstydzisz sie napisac jaki masz numer buta, pewnie 40 co?

Gość fddgg
no i mam bujny wąs niczym Zagłoba :)

Gość fddgg
hehehe podszyw, nie mam wasow, blondynki nie mają :p

Gość fddgg
tylko brunetki maja wasy, podszywie :P ja mam kozia brudke :D

Gość fddgg
nie ja, ale moj ukochany jest i nie lubi duzych stop u kobiet :) a ty na pewno takie masz

ja wiem ze moje nogi baaaaaaardzo dzialaja na facetow wystarczy mi nawet spodnica do kolan juz szaleja ,jak zaslaniajaca jedynie biodra ,slinia sie

Gość ależ sie do tych stóp
przysrałaś, lol jestem az w stanie uwierzyc, z ze jedyna rzecz w tobie to ładne stopy a reszta tragedia :D a i podejrzewam, ze autorka ma w dupsku bardzo głęboko twojego kochasia i jego gust :D

Gość realnie i rozsadnie-m
jestes autorko do tylu jest juz najpiekniejszy Leszek Miller, choc nic nie reklamowal, nie wiem czy zobacze cie w reklamie bo zawsze przelaczam na wideo, filmy ogladam na 1 i 2 wiec niewielu ludzi bedzie cie podziwiac

Gość gggfg
co ztego jak masz wielkie stopy? :D ja tez mam piekne nogi, wszystko mam piekne :) a teraz niestety juz musze spadac, dobranoc :)

moim najwiekszym atutem jest moja twarz i wlosy tak mi powiedziano ,nogi to dodatek co calosci idealnej ,na razie mam zamiar bawic sie,wykorzystac doskonale swoje 5 min

Gość ogrzyca
A ja ci zazdroszczę urody :( Sama jestem poniżej średniej krajowej i odczuwam tego skutki niemal na każdym kroku. Dużo bym dała, by być atrakcyjną kobietą. W dupie mam opinie typu, nie wygląd a charakter liczy się w życiu. Chciałabym móc z zadowoleniem spojrzeć w lustro, chciałabym poczuć satysfakcję z tego, jaka jestem, chciałabym poczuć zainteresowane spojrzenia na sobie.Niestety, NIGDY TEGO NIE POCZUJĘ. Jest mi niewymownie źle we własnej skórze. Nikt nie zrozumie estety wpakowanego w nieciekawą, odstręczającą jego samego powłokę cielesną. Nienawidzę siebie ;(

Gość jestem dziewicaaaaaaaa
ja sie wpisuje

Gość znajde gooo
heheh