Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

axxk

zagłosuje ktoś na moje zdjecie?

Polecane posty

Gość Kwach Stalinski
nie glosowac?glosuje

zaglosowalam na psiaczka, sliczny czy nie sliczny, ale kochany, moj niestety od sierpnia 2006 nie zyje :( a tesknie caly czas, mimo ze prawie rok minal :(

Ling biedactwo ja rez niemogłam przezyc rozstania z moja sunią dlatego odwiedziłąm schronisko dobry sposób polecam

Ling ling..moja też od sierpnia :( 24. Akurat w urodziny mojej mamy..ech,fatalny prezent dostała od losu...

a wiecie ze moja ukochana wyzlica tez w sierpniu 8.08 :( jakis pechowy miesiac... ale głosujcie bo cos spadam w statystykach:)

Marketa wielki dziekie ze cały czas jestes zemna:)

Jejuniu jakie slicznosci :) cudowna ale widac ze psinka zestresowana :( musisz jej dac mnostwo milosci mnostwo do potegi entej oczywiscie zaglosowalam :)

głosy ode mnie dla axxk i mufry :) a właściwie wasze pieski :D kota natashy nie mogę znaleźć :(

Gość lampartka-
zagłosowałam, na nietperka też :D , śliczne są

Gość lampartka-
A kot Nataszy jest dziś na 17 stronie, nooo, to dopiero facet :D

axxk-nie dziękuj,nie ma za co:) Kot Nataszy jest na stronie 17.Na tej samej,co piesek od axxk. lampartka-,zdjęcia kota są dwa.Ty zagłosowałaś na jedno.Mam nadzieję,że się poprawisz :D Jedno jest,jak kot siedzi,a drugie jak lezy-taki byczek :) mufra,masz moje głosy :) Pozdrawiam 🌻 ♥♪♫

ok. zrobione. glosy poszly do wszystkich chyba bo dla mnie wszystkie zwierzeta sa piekne (no moze kaczki mniej mi sie troche podobaja :D )

znow dzis zaglosowalam ;) no moj umarl 28 sierpnia, co prawda juz szykowalismy sie na to od dluzszego czasu bo byl schorowany bardzo, ale wiem ze zrobilam wszystko dla niego co moglam, leczylam, moj tato tez jezdzil z nim do zaufanego weta, udalo sie go troszke podkurowac ale przyszedl na niego czas, juz 15 lat mial...nigdy go nie zapomne :( pozdrawiam psiakowych i kociakowych, zwierzaczki sa cudowne :)

Gość Teżcoś
"Weź aparat i zrób odlotowe zdjęcie! Pokaż nam, jak się bawisz, jak odpoczywasz. A może masz jakiś ciekawy sposób na "nicnierobienie"?" Rzeczywiście, niektóre zdjęcia "naprawdę" pasują do tematu konkursu...

no u mojej też było wiadomo,ze to lada chwila.Cały czas pod kontrolą weta,fajny facet-za dojazdy nic sobie nie liczył. Ostatniego dnia.. trzeba było podjąć tę decyzję. Bo jak wcześniej jeszcze sie trzymała,usmiechała (każdy własciciel umie to poznac u swojego pupila) ..tak ostatniego..coś jej w oczach zgasło. Wet potwierdził,że w tym momencie była to kwestia godzin i sama y odeszła,ale na pewno w dużym cierpieniu.Więc-nie można było inaczej.Ehhh,ale mam kulę w gardle znowu :(

ja tez mam gule w gardle za kazdym razem jak sobie to malenstwo przypomne (pekinczyk to byl, jeden z niewielu pozostalych rasowych, bo te co teraz sa to mieszance raczej), piekny piesek, ale starowinka juz byla no i schorowany, ale widac bylo po nim ze chcial zyc. do ostatniego dnia dawal radosc, bo juz go karmilismy nawet Gerberami dla niemowlakow przez strzykawke, rozkoszny byl przy tym jak sie pluł :D umarl sam, nie musielismy usypiac na szczescie no i nie cierpial przy smierci, to byla chwila, jeden raz zaszczekal, zdretwial i koniec... nie powinnam tego tutaj pisac, ale wlasciwie nigdy o tym nie mowilam jeszcze, nie lubie tego tematu poruszac z nikim, dlatego mam potrzebe sie uzewnetrznic na forum gdzie nikt mnie nie zna...

jejeku ale tematy poruszamy robi sie tu coraz smutniej:(

Dziewczyny-litości!Nie piszcie już więcej o śmierci Waszych pupilków.Ja też pochowałam 3 psy.Nie chcę już wracać do tego w jaki sposób umierały:( Napiszę tylko,że to prawda,jak pies straci błysk w oku,to niedługo koniec z nim.Tak było z naszą Dorą(owczarek niemiecki,długowłosy). Nic więcej nie piszę,bo beczeć mi się chce😭 KaleidoStar------->dlaczego dopiero teraz dałaś swój link? Kotek śliczny,dostał głos ode mnie🌻 Po północy zagłosuję ponownie. Pozdrawiam ♥♪♫