Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takasoebieja

Chlopak chce sie kochac od tylu, a ja sie wstydze bo...

Polecane posty

Gość Takasoebieja
zwykla - nie :P w wiadomych miejscach, gdzie kazdy ma wloski... i troche na dole, fragmenciki

Gość rozumiem...
ja tyleczka nie musze ale rece owszem i to nie z tego powodu ze sa ciemne.... mam jasne wlosy na rekach ale sa dluuuugie:O:O:O i je skracam;)

Gość o fuckk
moze i dupy z krostami i kłakami nie zauwazy ale na pewno pozna sie na twoim chujowym charakterze

Gość Takasoebieja
o fuckk - dzieki ;) mysle, ze mial na to czas. jestesmy ze soba rok :)

Gość Takasoebieja
jestem deska przegralam zycie - cos Ty mi kobieto podpadasz, z jakies 2 miechy temu mialas faceta. rzucil Cie skurczybyk, czy jak???? pamietam Twoje starsze topiki...

Gość Takasoebieja
zazwyczaj tez go uprzedzam :D:D Ale jakos tak nie moge..wstydze sie cholernie tego. moze i niepotrzebnie. za bardzo zwracam uwage na swoj wyglad...z nim tak zaczelam, bo on jest bardzo nietypowy, zwraca uwage na szczegoliki ;/ ale nigdy mi zlego slowa o moim ciele nie powiedzial..wrecz przeciwnie..mimo to jakos chcialabym, zeby mial przyjemnosc nie tylko z seksu, ale tez ze wzgledow estetycznych :O ehh, wiem, ze to brzmi cholernie glupio

Gość o fuckk
zwraca uwage na szczególiki? no nietypowy po chuju...

Gość Takasoebieja
pain au chocolat - wszyscy mi to radzą kurczę..może powinnam faktcuyznie sprobowac, dzieki wielkie 🌻 jestem deską przegrałam życie - no to moze i w lutym :P juz nie pamietalam do konca czasu...ale cos chyba to przezylas, bo jakos zupelnie inaczej piszesz :P serio. zauwazylam ta roznice juz daawno zwykła - wiem, glupie :O wstydzilam sie....a wspolzyjemy od nie tak dawna...

Gość Takasoebieja
o fuckk - nietypowy po chuju?:D

Gość dinea
Moja koleżanka chodziła na laser w związku z nadmiernym owłosieniem. Dziewczyna naprawdę bardzo ładna za to problem z włosami okrutny... wszędzie, łącznie z wąsikiem i włosami nad pupą. Teraz jest duuuużo lepiej, ale to droga impreza. Co do krostek, też miewam (mimo że jestem blondynką to niestety golę się i tam), jeśli nie używam peelingu. Trzeba w miarę systematycznie- a potem wcieraj oliwkę i już. Po paru dniach się poprawi.

aż tak głupio to nie,ale wydaje mi sie,że za bardzo to wyolbrzymiasz. sama piszesz,że nigdy nic złego nie powiedział o twoim ciele :)

Gość o fuckk
nic nie powiedzial, bo ciezko mu bylo krzyczec w gąszczu kłaków

deska to co wy robiliście przez te dwa lata? :O o fuckk--> czytaj dokładniej włosów to ona akurat nie ma stąd te krostki

Gość izamatiza
jestem deska przegralam zycie - nie nie nieee nie probuj mnie tu oszukiwac:P bylas tu, jak jeszcze ze soba byliscie ! :D pamietam, bo spodobal mi sie twoj nick a to byly moje poczatki kafeteryjne:D a teraz jestes jakby bardziej cyniczna i juz od dawna zastanawiam sie, czy to nie przez tego skurczykota! :D:D:D:D nie no a na serio to jak sie myle, to nie wiem łaj... dinea - nie stac mnie na drogie imprezy :D zwykła - doskonale wiem, ze wyolbrzymiam, ale chcialabym dla niego wygladac jak najlepiej 😭 o fuckk - :D:D:D chcesz sie dolaczyc? moze 3-kąt? bierz kosiarę

Gość o fuckk
zwykła- 22:03 Takasoebieja zwykła - zebym ja to wiedziala nie mam pojecia. mam strasznie wrazliwą cerę i jak golę nogi to tez wyskakują mi krostki... pupę też muszę golić, bo jestem brunetką czytam dokładnie

Gość izamatiza
o fuckk - nie zrozumialas chyba co miala na mysli zwykła kochanie :classic_cool: " o fuckk--> czytaj dokładniej włosów to ona akurat nie ma stąd te krostki" Skąd?:D od golenia pupy :D czyli raczej kłaków brak :D

Gość izamatiza
izamatiza znaczy sie takasobieja :D:D:D pisalam gdzie indziej mala zmiana nicku :D:D

Gość hyyyyymmm
a to jesli moge... o wiek spytac? oczywiscie deske, bo swiat to sie tak zmienia.. : (

Gość czarna nitka
a wiesz ze mialam podobny problem, 3 lata bylam z chlopakiem i to ukrywalam, z tym ze mielismy mozliwosc kochac sie wieczorami. w dzien tez sie zdarzalo i to nawet czesto ale malo to bylo dla mnie komfortowe bo jestem blondynka i nie dosc ze jasna skore z widocznymi zylkami, jakimis przebarwieniami itd to wlasnie te krostki na dole posladkow a dokladniej tam gdzie lacza sie posladki i uda na zgieciu. stosowalam regularny peeling, duzo smarowalam balsamami nawilzajacymi i wit A a czasem uzywalam korektora na te czerwone miejsca. krepowalo mnie nawet jak mnie tam dotykal bo bylo szorstkie a nie gladka pupa:(

Gość hyyyyymmm
do deski... no, bo gdybys miala 17 okolo to bym nie uwierzyla, teraz to chyba co druga 16stka nie jest juz dizewica : |