Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgikjff

Michał to najseksowniejsze imie dla faceta

Polecane posty

Gość a wcale ze nieprawda
bo Piotr brzmi najladniej... tak dostojnie :D :P

to tez nie było śmieszne ani interesujące no chybaże dla ciebie :P dementuję nie mam na imię zenon chodż ponoć miałam być chłopcem zgadza się uczestniczę na forum ale żeby tak od razu uwielbiac to chyba lekka przesada a co do krost to naszczęście wczoraj powyciskałam ufff kilka dni spokoju :D

rózni ludzie się rodzą tacy jak ja też [niestety dla ciebie] a poza tym to nie wiem na jakiej zasadzie wywnioskowałaś/eś iż wszystko biorę na serio. ale co mi tam mysl co se tam chcesz

Gość dirdir
Ja tam obstaję za Marcinem:)

Gość kgikjff
no dokladnie zgodze sie, tutaj nie jednej wyrósł wrzod... na karku... skoro ten topik jest bez sensu, a pozostale tematy są typu "krosta na dupie", "jak zrobic loda""rodzyny na dupie" "seks z mlodsza siostra" i was to wciaga to ja wam serdecznie wspolczuje, zwlaszcza ze na temat ktory ewidentnie jest zaczepka (mowie o tym) reagujecie tak impulsywnie i do tego mnie atakujecie, sfrustrowane miotly,przejzalam dzis troszke kafeterie najpierw najezdzacie na mlode dzieciaki ktore pisza o swoich problemach mniejszych i wiekszych na facetoe ktorzy maja wlasne zdanie i nawet na tych ktorym sie nudzi, śmieszne jestescie poza paroma fajnymi osobami na kafeterii nie mozna spotkac nikogo na poziomie dziekuje pani VZosiaSamosiaV za podszkolenie z francuskiego :) baj

Gość kgikjff
PS. Marcin to bardzo ładne imię...

O, a to będzie o byciu miłym. Oczywiście w nawiązaniu do mojej przygody na Bielanach. No więc zmieniam pas z lewego na środkowy, żeby znaleźć się na prawym i widzę w lusterku, że gość za mną się nie wyrobi bo pędzi jak szalony... No i wielkie bum. Dżizas, jeszcze tego brakowało, no ale dobra zjeżdżamy se na bok, ja dokonuję oględzin w małym sioku. Patrzę: kurde, mnie nic zbity reflektor... a taki łomot... dżizassss. Cześć/cześć - patrzę na jego wóz - cały bok zryty lakier dogłębnie, reflektor w strzępach, katastrofa. B. mówi: jadę sobie jadę, i myślę, dawno nie miałem żadnej kolizji, taki ładny dzień, z lekka ślisko, bo nieco pada... A jeżdżę tędy kilka razy dziennie... :) No dobra wymieniamy się telefonami, to umówimy się na mieście innym razem, by obgadać sprawę. Teraz to trochę szoke. Ja jadę kilkaset metrów do znajomego do hurtowni części samochodowych i kupuję sobie lampę. Potem własnoręcznie ją wymieniam i cool.

Umawiamy się na mieście i popijamy kafkje. No to co robimy, u mnie żadne straty w sprzęcie, u ciebie kicha, straty na około 5 tysięcy. Dobra, mnie to będzie kosztować przypuszczalnie utratę 5 proc. zniżki, a ty dostaniesz kasę z ubezpieczenia. Od tego jest w końcu pzu. \'Winę\' biorę na siebie. Po tygodniu: dzwoni do mnie pani z pzu: bo ona żąda oględzin mego wozu! No i każe mi się stawić tu i tu (bujaj się, chcesz to przyjedź do mnie). Bo będzie mnie nękać (cytuję). No ja jej na to, że po sprawie, bo to już naprawione i zapomniane. Pytam się jej ile mnie to będzie kosztować realnie: a ona \'zwiększenie o 80 procent składki\'. Hahahahaha. Ale dobra nie dyskutuję, biorę ustawę i czytam. Pani robiła manipulejszyn. Ale dzwonię do B. A on ok, spoko, nic nie zrobimy dopóki nie ustalimy co i jak realnie. Zadzwonił do swojego agenta, który mu ubezpiecza samochody. Tamten do mnie mówi: utrata 5 proc zniżki, to wszystko. No to wszystko gra. B. oddaje samochód do naprawy w rozliczeniu bezgotówkowym, ale pani z pzu się nie poddaje. Przeciąga sprawę, a mechanik czeka na kasę z pzu. B. dzwoni: ta z pzu mówi że wysłała ci wieki temu papiery ale jeszcze nie odesłałaś. Nie, nie dostałam jeszcze, więc nie miałam co odesłać. Papiery przychodzą za 2 dni od telefonu B. Podpisuję i odsyłam.

Aha, za jakiś czas ta sama sytuejszyn, tylko nie ja rozwalam wóz, a mój kierowca z bombowca (specjalne zdolności ku temu posiada). Tym razem rozwalony przód. Facet \'sprawca\' pisze oświadczonko, ja załatwiam resztę, rozliczenie bezgotówkowe, wózek naprawiony. Cool. Miło? Miło.